EuphangeL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, filip123go είπε τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια μικρή μείωση σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης. τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια μικρή μείωση σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης --> τους τελευταίους μήνες έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο τα αξιόλογα ακίνητα στα φίλτρα αναζήτησης που είχες επειδή πουλήθηκαν, και έχουν μείνει στο μέσο όρο περισσότερα φθηνά / προβληματικά
Chachanoulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πως δεν έχει σημασία, για να βάλει ο πωλητής όσα θέλει στην τσέπη θα πρέπει πρώτα να βρεθεί αγοραστής διατεθημένος να πληρώσει όσα χρειαστεί, δλδ όσα θέλει ο πωλητής καθαρά + το νταβατζιλίκι 4% του μεσίτη. γι αυτο λεω με τα σημερινα δεδομενα.σε καποια πιο ισσοροπημενη κατασταση συμφωνω πως ο πωλητης θα επρεπε να ειναι προσεκτικος στο τι θα ζητησει γιατι αμα του φυγει ο αγοραστης και παει στη διπλα αγγελια θα του μεινει ανεκμεταλευτο το σπιτι να τρεχουν τα εξοδα. ομως ετσι οπως ειναι η αγορα ο αγοραστης θα αναγκαστει και το νταβα να πληρωσει και ολα. η εναλλακτικη (αν μπορεις να την θεωρησεις ετσι) ειναι να δινει μισο μηνιατικο για νοικι μεχρι να βρει καλυτερη προσφορα.. (φεξε μου και γλυστησα). και αν δε μπορει αυτος θα υπαρξει αλλος αγοραστης.
filip123go Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, EuphangeL said: τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια μικρή μείωση σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης --> τους τελευταίους μήνες έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο τα αξιόλογα ακίνητα στα φίλτρα αναζήτησης που είχες επειδή πουλήθηκαν, και έχουν μείνει στο μέσο όρο περισσότερα φθηνά / προβληματικά Και που ξέρεις τι φίλτρα έχω εγώ;
EuphangeL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, filip123go είπε Και που ξέρεις τι φίλτρα έχω εγώ;
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, Chachanoulis said: γι αυτο λεω με τα σημερινα δεδομενα.σε καποια πιο ισσοροπημενη κατασταση συμφωνω πως ο πωλητης θα επρεπε να ειναι προσεκτικος στο τι θα ζητησει γιατι αμα του φυγει ο αγοραστης και παει στη διπλα αγγελια θα του μεινει ανεκμεταλευτο το σπιτι να τρεχουν τα εξοδα. ομως ετσι οπως ειναι η αγορα ο αγοραστης θα αναγκαστει και το νταβα να πληρωσει και ολα. η εναλλακτικη (αν μπορεις να την θεωρησεις ετσι) ειναι να δινει μισο μηνιατικο για νοικι μεχρι να βρει καλυτερη προσφορα.. (φεξε μου και γλυστησα). και αν δε μπορει αυτος θα υπαρξει αλλος αγοραστη. Αν δεις λίγο τα συμφραζόμενα θα διαπιστώσεις πως δεν μιλούσαμε γενικώς για την κατάσταση της αγοράς, αλλά για μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση, δλδ το πόσα θα μείνουν στην τσέπη του ιδιοκτήτη αν ένας συγκεκριμένος υποψήφιος αγοραστής θέλει να δώσει για ένα συγκεκριμένο σπίτι ταβάνι (δλδ μαζί με την υπέρβαση) 175k και ο νταβάς (μεσίτης) κρατήσει 7k. Πάντως μια και το ανέφερες, αν εξαιρέσεις την περίοδο 2010-2018 η αγορά από πάντα ήταν έτσι όπως ακριβώς είναι τώρα , πάντα ανεβαίνει, απλά αυτό που αλλάζει είναι ότι ο ρυθμός ανόδου δεν είναι πάντα ο ίδιος. 5 minutes ago, EuphangeL said: Ότι ετοιμαζόμουν να ποστάρω το ίδιο 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα