Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβαλε πάλι, θα το συνεχίσουμε εδώ? 😋

Βλέπω 2λαπτοπ Asus με Rtx 4080 2700€ κ 3000€ ελπίζω μην βρεθεί κάποιος που κόβει και τιμολόγιο γιατί μάλλον θα χωρίσω 🥲

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, kastoria74 said:

Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούν.

Ισχύει για όλα τα προϊόντα ή για κάποια συγκεκριμένα ;

ΌΣΑ έχουν την ένδειξη πάνω.

"ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ" 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!

ενδιαφερομαι για αγορά τηλεόρασης LG OLED 55 η 65 αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για αντίστοιχη αγορά η ίδιας αξίας μου στέλνει μήνυμα!!

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Καλησπέρα σας!!

ενδιαφερομαι για αγορά τηλεόρασης LG OLED 55 η 65 αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για αντίστοιχη αγορά η ίδιας αξίας μου στέλνει μήνυμα!!

Δες την c3 στο public έπεσε και η 55αρα c3 και η 65αρα σε καλύτερη τιμή από Κωτσόβολου και με δώρο portable ηχείο. 

Δημοσ.
Στις 27/1/2024 στις 7:33 ΜΜ, Akisvicky είπε

Ξέρει κανείς με τη δώρο επιταγή που δίνει η lg πως της στέλνουν κ πως την εξαργυρώνεις; διότι στο ταμείο του Κωτσόβολου δεν ήξεραν .

Αν παραγγείλεις από ίντερνετ παίρνεις με την αξία της ότι θες. Στο κατάστημα λένε για επομεμενη αγορά διπλασιαστεί αξίας αλλά στο σύστημα περνάει από ηλεκτρονική παραγγελία.

Μπορείς να την κάνεις και δωροκαρτα για να μη λήξει σύντομα. Δλδ αν είναι 250 ευρώ η αξίας δωροεπιταγης μπορείς να βάλεις στο καλάθι σου μια gift card 300 ευρώ και να βάλεις τον κωδικό και να πληρώσεις έξτρα 50 ευρώ !

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλει κάποιος κάτι μεταξύ 480 έως 600€ από Αθήνα;; (ιδανικά βορεια αλλά οκ)

Αν ναι πμ ασαπ

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Έκανα παραγγελία για 2 one plus Nord 3 αλλά δεν μου πέρναγε την αποφορολογηση από το σάιτ . Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να μου το φτιάξουν και μου είπαν ότι δεν ίσχυε η αποφορολογηση για προϊόντα της προσφοράς 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, VagTz είπε

Έκανα παραγγελία για 2 one plus Nord 3 αλλά δεν μου πέρναγε την αποφορολογηση από το σάιτ . Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να μου το φτιάξουν και μου είπαν ότι δεν ίσχυε η αποφορολογηση για προϊόντα της προσφοράς 

Ότι να ναι? Νομίζω στο άλλο θέμα ανέβασαν κανονικά φωτογραφία με έκπτωση + αποφορολογηση? 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, valantis123 said:

Ότι να ναι? Νομίζω στο άλλο θέμα ανέβασαν κανονικά φωτογραφία με έκπτωση + αποφορολογηση? 

Και εμένα κάπου πήρε το μάτι μου ότι παραγγελνανε με αποφορολογηση κανονικά . Τέλος πάντων απλά το γράφω για ενημέρωση αν ψάχνεται και κανένας άλλος . Δεν με πειράζει αν δεν το κάνουν δεν τα περνώ. Δεν θα τους παρακαλάμε να πάρουν τα λεφτά μας 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...