tzeskos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, valkat είπε Εάν ενδιαφέρεται κανείς από Χανιά, μενδιαφέρει tv τον 400€ Από κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, tzeskos είπε Εάν ενδιαφέρεται κανείς από Χανιά, μενδιαφέρει tv τον 400€ Από κωτσόβολο. Αν σε ενδιαφέρει η Samsung 75' των 500 από κωτσο στείλε μύνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AV1AT0R Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Σκεφτομαι να παρω 2 Samsung Crystal UHD UE75CU8572 75'' Τηλεόραση Smart 4K TV Θελει κανενας από Αθηνα την δευτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rapidrag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου ψήνεται κανένας για 55 από Κώτσο Γιάννενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzeskos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση. Αν πάρουμε αυτή την προσφορά μετά μας δίνει και δώρο επιταγή bonus.? Κωτσόβολος Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από tzeskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Ξέρει κανείς με τη δώρο επιταγή που δίνει η lg πως της στέλνουν κ πως την εξαργυρώνεις; διότι στο ταμείο του Κωτσόβολου δεν ήξεραν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourojean Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Επειδη σκεφτομαι να παρω ενα ψυγειο στα 1300 και ζαχαρωνω και καμια τηλεοραση, νομιζω για μεγιστοποιηση οφελους εκπτωσης θα πρεπει να ναι κοντα στην ιδια τιμη. Αρα ποια υα προτεινατε στα 1100-1300 στ τηλεοραση για 50-65 ιντσες? ΝΑ αξιζει και σα μοντελο αλλα και σαν τιμη κωτσοβολου ιδανικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayfox23 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Νομίζω η προσφορά έληξε 🤨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μάι ερώτηση οποίος είναι γνώστης από τηλεόρασης κ θέλει να βοηθήσει ας το κάνει . Πήρα την lg oled 55b36 και την Panasonic oled 55lz800 την μια θα την κρατήσω εγώ κ την άλλη φίλος , ,μπορώ να έχω εγώ πρώτος να επιλέξω ποια θέλω . Από τη κοίταξα σε διάφορα review αν κ πιο φτηνή η panasonic και αν μοντέλο του 2022 έναντι του 2023 της lg έχει πολύ καλεε κριτικές . Την θέλω για ταινίες κ παιχνίδια να κρατήσω την Panasonic και ας είναι φτηνότερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrandrepap Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Του Κωτσόβολου σε αντίθεση με του Public έληξε η συγκεκριμένη προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 25/1/2024 στις 11:59 ΜΜ, Keosen είπε JBL 800 βγανει στα 500 αντι για 750 αν ψηνεται κανεις. Γιατι βγαίνει 500; δεν είναι 750+ (750*50%)= 1125. Και άρα 1125/2=562.50€ Που και πάλι καλή τιμή είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ενδιαφερεται κάποιος από Θεσσαλονίκη γι αυτήν από public? Και κυρίως αν παίζει και με την έξτρα έκπτωση του isic? Samsung LED TV 75CU8572 75" 4Κ Ultra HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Αν κάποιος ενδιαφέρετε για OLED 55 η κάποιο άλλο προϊόν ίδιας αξίας μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να συνεννοηθούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Αν ενδιαφερεται κανεις για αγορα λευκης συσκευης απο πατρα μου στελνει..εγω κοιταω για στεγνωτηριο τιμη 700-800.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemelinia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 26/1/2024 στις 7:53 ΜΜ, valkat είπε Καλησπέρα φίλε μου εγώ είμαι από Πάτρα και ενδιαφέρομαι για 65αρα oled Αν υπάρχει τηλ επικοινωνίας μιλάμε. Και εγώ για μια tcl 805 ή845 Στις 26/1/2024 στις 9:47 ΜΜ, power_1 είπε Μαλλον δεν ενδιαφερονται για TCL κι τη συγκεκριμενη διασταση Εγώ ενδιαφέρομαι και είμαι από Πατρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα