dvamv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Εχω ενα Synology DS120j που η μόνη χρήση που θέλω να κάνω είναι να βλέπω τ αρχεία μου μέσω quickconnect (photos και videos) Ο nas ειναι πάνω σε router 4g+ (vodafone) με upload 50mpbs ( μέτρηση speedtest) Τα video για να τα δω στο κινητό κάνουν αιώνες. Φταίει ο Nas (low specs) ? το router ? και τα δύο;; καμμια ιδέα; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Φταίει το upload της σύνδεσης σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Yπάρχει κάποια τιμή( xxx mbps) στην οποια θα είναι οκ ? Δηλαδή αν βρώ ένα 5g router με πόσο upload θα είναι οκ; ευχαριστω Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από dvamv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στο τοπικό δίκτυο τα βλέπεις καλά? Λογικά στο τοπικό δίκτυο δεν πρέπει να επηρεάζει η internet σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ναι στο τοπικό δίκτυο όλα καλά Δεν έχω εγκαταστήσει στο NAS τα πακέτα Video Station και Media Server Υπάρχει περίπτωση να παίζει αυτό κάποιο ρόλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dvamv είπε Ναι στο τοπικό δίκτυο όλα καλά Δεν έχω εγκαταστήσει στο NAS τα πακέτα Video Station και Media Server Υπάρχει περίπτωση να παίζει αυτό κάποιο ρόλο ? Πώς τα παίζεις απομακρυσμένα εκτός τοπικού δικτύου? Αν δεν τα στριμαρει το Synology με κάποιο πρόγραμμα, το να τα παίξεις από internet σαν να είναι σε τοπικό δίκτυο, είναι από δύσκολο έως αδύνατο. Εγώ παίζω ταινίες από τον server μου, με 50 mbps upload αλλά ο server της κάνει stream. Πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό τις αντίστοιχες εφαρμογές της Synology. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, atheatos είπε Πώς τα παίζεις απομακρυσμένα εκτός τοπικού δικτύου? Αν δεν τα στριμαρει το Synology με κάποιο πρόγραμμα, το να τα παίξεις από internet σαν να είναι σε τοπικό δίκτυο, είναι από δύσκολο έως αδύνατο. Εγώ παίζω ταινίες από τον server μου, με 50 mbps upload αλλά ο server της κάνει stream. Πρέπει να εγκαταστήσεις στο κινητό τις αντίστοιχες εφαρμογές της Synology. Στο κινητό έχω το Drive της synology.Απο αυτό εχω πρόσβαση στο NAS.Κάτι κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, dvamv είπε Στο κινητό έχω το Drive της synology.Απο αυτό εχω πρόσβαση στο NAS.Κάτι κάνω λάθος; Τότε μάλλον θέλει και το Synology εφαρμογές για να κάνει stream. Ταινία περίπου 5gb με 50mbps upload η απόκριση είναι άμεση αλλά αρχικά θέλει ένα λεπτό περίπου να κάνει cache. Αν έχεις μεγαλύτερη καθυστέρηση, μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το Synology στο streaming. Στο τοπικό δίκτυο οι ταχύτητες είναι σαφώς μεγαλύτερες και μπορεί ο player του κινητού ,που χρησιμοποιείς να κάνει όλη τη δουλειά και όχι το Synology . Αλλά όταν είσαι εκτός τοπικού δικτύου, η επικοινωνία με το Synology γίνεται με τις εφαρμογές του Synology. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου https://www.synology.com/en-global/products/DS120j Έχει και εφαρμογή για video. DS video. Δοκίμασε την γιατί από ότι κατάλαβα περιμένεις να κάνει load ο player του κινητού που φυσικό είναι να μην έχει την δυνατότητα να συγχρονίσει όπως συγχρονίζει η εφαρμογή της synology 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τέλεια!!!Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Τι εκανα εως τώρα .Εχω ενα φάκελο στο Nas/ photos που εκει εχω βάλει ολα τα videos και τις φωτογραφιες. Στο Nas εχω εγκαταστήσει τα πακέτα drive server και το photos. Στο κινητό εχω μόνο το drive της synology οπου εχω πρόσβαση στο φακελο photos του Nas Αυτά είχα κανει... οι φωτος οκ αλλά τα videos για να φορτώσουν ....αργούν παρα πολύ για να τα δω. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από dvamv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, dvamv είπε Τέλεια!!!Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Τι εκανα εως τώρα .Εχω ενα φάκελο στο Nas/ photos που εκει εχω βάλει ολα τα videos και τις φωτογραφιες. Στο Nas εχω εγκαταστήσει τα πακέτα drive server και το photos. Στο κινητό εχω μόνο το drive της synology οπου εχω πρόσβαση στο φακελο photos του Nas Αυτά είχα κανει... οι φωτος οκ αλλά τα videos για να φορτώσουν ....αργούν παρα πολύ για να τα δω. H vodafone(και όχι μόνο) έχουν αλγόριθμο που δίνει μεγάλη ταχύτητα τα πρώτα 20-30" και μετά το υποβιβάζουν ακόμη και στο 1/10!!! Οταν μετράς την ταχύτητα , να του βάζεις να το τεστάρει πάνω από 1 λεπτό και να ελέγξεις τι ταχύτητα έχει μετά το πρώτο λεπτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, dvamv είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια Εδώ πάντως έχει τις οδηγίες για DS video (Android)(εάν δεν τις έχεις βρει ήδη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 hour ago, jgeorgiou said: H vodafone(και όχι μόνο) έχουν αλγόριθμο που δίνει μεγάλη ταχύτητα τα πρώτα 20-30" και μετά το υποβιβάζουν ακόμη και στο 1/10!!! Οταν μετράς την ταχύτητα , να του βάζεις να το τεστάρει πάνω από 1 λεπτό και να ελέγξεις τι ταχύτητα έχει μετά το πρώτο λεπτό Info για το παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, jmirko15 είπε Info για το παραπάνω; Προφανώς δεν το διαφημίζουν , να ξέρεις ότι το κάνουν όλοι. Αλλά μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος δοκιμάζοντας αυτό που σου είπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα