Alexisdou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Λοιποοοον, ψαχνω ακουστικά (earbuds) με καλη ποιότητα,ενταση ηχου και μικροφώνου μιας και η χρηση που κανω ειναι μουσική και κλήσεις, ειχα τα xiaomi buds 3T pro και ελεγα να αναβαθμιστω στα redmi buds 4 pro εν τέλει δεν βρίσκω την παραμικρή διαφορά και εμεινα απογοητευμένος, θελω να δωσω καπου στα 60-85 ευρώ, τι θα μου προτείνατε?
k4ts0u Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Επειδή κοιτάω σε αντίστοιχες τιμές και εγώ έχω καταλήξει μεταξύ των παρακάτω : Galaxy Buds FE Anker Soundcore Liberty 4 NC Τα Samsung μάλλον έχουν καλύτερη εφαρμογή λόγω του earfin αλλά έχουν IPX2 και standard equalizer presets ενώ τα Anker έχουν IPX4 και custom equalizer.
Alexisdou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Στις 31/1/2024 στις 5:22 ΜΜ, k4ts0u είπε Επειδή κοιτάω σε αντίστοιχες τιμές και εγώ έχω καταλήξει μεταξύ των παρακάτω : Galaxy Buds FE Anker Soundcore Liberty 4 NC Τα Samsung μάλλον έχουν καλύτερη εφαρμογή λόγω του earfin αλλά έχουν IPX2 και standard equalizer presets ενώ τα Anker έχουν IPX4 και custom equalizer. Και αλλου μου προτειναν τα liberty 4 nc οποτε μαλλον εκει με βλεπω, σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση
k4ts0u Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 7 hours ago, Alexisdou said: Και αλλου μου προτειναν τα liberty 4 nc οποτε μαλλον εκει με βλεπω, σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Κοίτα το official eu site, τα έχει σε προσφορά στα 60 ευρώ + 5 μεταφορικά και σε όλα τα χρώματα. Αξίζει ακόμα και σε σχέση με skroutz τώρα αυτή τη βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα