philos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σήμερα για κάποιους λόγους (δήλωσα κλοπή), ακύρωσα την κάρτα μου Visa Enter που έχω στην Alpha Bank. Το έκανα μέσω του e-banking app, όπου δήλωσα διεύθυνση αποστολής και αποδέχτηκα το κόστος 5 EUR. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Σε πόσες μέρες θα μου έρθει η νέα κάρτα; 2. Κάτι έλεγε ότι θα μου αποσταλεί ένα pin στο κινητό, αλλά δεν μου ήρθε κάτι. Μήπως εννοούσε ότι θα έρθει το pin της νέας κάρτας, όταν μου την έχουν έτοιμη; Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από philos
.:Cabal:. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Να πω κάτι ακραίο; Γιατί δεν κάλεσες την τράπεζα σου να ενημερωθείς άμεσα για τις απορίες σου;
jimmy213 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Περίπου μια βδομάδα κάνει να έρθει η νέα. Τουλάχιστον τόσο έκανε σε μένα. Για το pin δεν θυμάμαι πότε έρχεται. Νομίζω κοντά στη μέρα που θα παραλάβεις. 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Η νέα κάρτα θα σου έρθει με απλό ταχυδρομείο, συνεπώς από τη στιγμή που θα παραδώσουν τον φάκελο στα ΕΛΤΑ μπορεί να κάνει από 2 έως και πάνω από 15 ημέρες. Όσο για το pin λογικά θα σου έρθει στο κινητό μόλις ετοιμάσουν και στείλουν την κάρτα σου, δεν ξέρω πόσο θα τους πάρει αυτό, ίσως να έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας τους.
philos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Ευχαριστώ παιδιά! Σιγά μην πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, μια φορά είχα πάρει πριν λίγο καιρό και έκανα δύο κλήσεις των 35 λεπτών για να πιάσω γραμμή Στο site τους λέει 5 με 7 εργάσιμες που είδα μετέπειτα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 9 hours ago, .:Cabal:. said: Να πω κάτι ακραίο; Γιατί δεν κάλεσες την τράπεζα σου να ενημερωθείς άμεσα για τις απορίες σου; Να πω και εγώ κάτι ακραίο; Τις περισσότερες φορές που έχω τηλεφωνήσει στην εξ. πελατών στην Alpha είτε δεν ήξεραν την απάντηση σε αυτό που ρωτούσα, είτε μου απαντούσαν πως αυτό που ήθελα γινόταν μόνο σε κατάστημα, άσχετα πόσο εύκολο ήταν. Από όσο θυμάμαι το μόνο στο οποίο με εξυπηρέτησαν ήταν για reset password. 4 minutes ago, philos said: μια φορά είχα πάρει πριν λίγο καιρό και έκανα δύο κλήσεις των 35 λεπτών για να πιάσω γραμμή Σίγουρα έτυχε, εγώ όσες φορές έχω πάρει απαντούν μετά από 1-2 λεπτά, άντε το πολύ έως 5.
philos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Η κάρτα δεν έχει έρθει ΑΚΟΜΑ. Πήρα προχθές τηλέφωνο στην alpha, ευτυχώς σχεδόν καθόλου αναμονή. Μου είπαν ότι σε μαξ 7 εργάσιμες θα έπρεπε να την είχα λάβει και ότι σήμερα είμαστε στην 11η μέρα και αν θέλω να κάνουν επαναποστολή. Τελικά, επειδή ξέρω τα ΕΛΤΑ, τους είπα και συμφωνήσαμε να περιμένω μέχρι την Παρασκευή, δηλαδή σήμερα. Και σήμερα δεν ήρθε. Θα κάνω άλλη μια υπομονή μέχρι Τρίτη απόγευμα και αν δεν έρθει θα τους πάρω τηλ για επαναποστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα