Crash24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ο κορυφαίος YouTuber, ο MrBeast, κέρδισε πάνω από 263.000 δολάρια σε έσοδα από διαφημίσεις για την ανάρτηση του πιο πρόσφατου βίντεο του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter). Ωστόσο, ο διακεκριμένος YouTuber πιστεύει ότι αυτός ο υψηλός αριθμός παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα. Ο MrBeast εξήγησε σε ένα tweet ότι η σημαντική προσοχή που συγκέντρωσε το βίντεό του πιθανότατα παρακίνησε τους διαφημιστές να αγοράσουν επιθετικά διαφημίσεις, διογκώνοντας έτσι τα έσοδά του ανά προβολή πέρα από τα τυπικά επίπεδα. Από τότε που απέκτησε το X, ο Elon Musk έχει προσπαθήσει να δελεάσει τους δημιουργούς εφαρμόζοντας νέους τρόπους δημιουργίας κερδών, συμπεριλαμβανομένου ενός μεριδίου των εσόδων από διαφημίσεις από αναρτήσεις. Η εξασφάλιση της συμμετοχής του μέγα influencer, MrBeast, ο οποίος διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό μεμονωμένων συνδρομητών στο YouTube, θα μπορούσε θεωρητικά να προωθήσει σημαντικά αυτό το στόχο. Ευτυχώς για τον Musk, ο MrBeast υποστηρίζει τις προσπάθειές του, αν και οι επιχειρηματικές προτεραιότητες προηγούνται. Όταν ο Musk προσκάλεσε τον 25χρονο να δημοσιεύσει βίντεο απευθείας στο X, ο MrBeast απάντησε ότι οι πασίγνωστες παραγωγές του κοστίζουν εκατομμύρια και θα απαιτούνταν πολύ περισσότερες προβολές στο X για να χρηματοδοτηθεί έστω και ένα μικρό μέρος των εξόδων. Ωστόσο, εξέφρασε την προθυμία του να πειραματιστεί μόλις προχωρήσουν οι δυνατότητες της πλατφόρμας για τη δημιουργία χρημάτων. Προφανώς αυτό το όριο έχει επιτευχθεί, καθώς ο MrBeast μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο διάρκειας 16 λεπτών στο οποίο δηλώνει την περιέργειά του για τα κέρδη από τις διαφημίσεις του X. Μετά από μία εβδομάδα, δημοσίευσε ένα screenshot που τεκμηριώνει πάνω από 156 εκατομμύρια εμφανίσεις, 5 εκατομμύρια engagements και τον προαναφερθέντα αριθμό διαφημιστικών εσόδων. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αμφισβήτησαν αν η X χαρακτήρισε εσφαλμένα το βίντεο ως διαφήμιση για να τονώσει τη δέσμευση, κάτι που ο MrBeast αναφέρει ως μια δυνητικά παραπλανητική τακτική που εξηγεί τα ακραία κέρδη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetaTech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γνωστός περιαυτολόγος και ψαράς κλικ "click bait" για παιδιά προεφηβικής ηλικίας. Προσθέτω και το ότι διαφήμιζε γνωστό spyware extension σε browser (honey).... Το κάνει για να έχει καθαρά αυτιά... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από MetaTech 17 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Τον συγκεκριμένο καραγκιόζη τον έχω block στο youtube και έχω ησυχάσει. Ότι χειρότερο μαζι με pewdiepie. Τα πρώτα 2 κανάλια που κάνεις block στο youtube για να γλιτώσεις από το καθυστερημένο περιεχόμενο που προωθούν. 20 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Όταν κάποιος ανεβάζει βίντεο 23 ωρών και 48 λεπτών στο οποίο... μετράει ως το 100.000 και υπάρχουν 29 μύρια προβολές τι να πεις... Οι μισοί ανήλικοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι YouTubers. Απενεργοποήσα την εφαρμογή από την τηλεόραση και εφάρμοσα γονικό έλεγχο στο tablet των παιδιών. Σταγόνα στον ωκεανό ή ακόμα καλύτερα... μια τρύπα στο νερό. 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 11 minutes ago, CyanBlue said: Οι μισοί ανήλικοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι YouTubers Spoiler Και αυτό είναι κακό γιατί.....; Μακάρι να τα καταφέρουν. Easy money 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosGnL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Φαντάσου να παρακολουθείς βίντεο στο twitter… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Arkin said: Τον συγκεκριμένο καραγκιόζη τον έχω block στο youtube και έχω ησυχάσει. Ότι χειρότερο μαζι με pewdiepie. Τα πρώτα 2 κανάλια που κάνεις block στο youtube για να γλιτώσεις από το καθυστερημένο περιεχόμενο που προωθούν. Τον έχω κι εγώ στο channel blocker addon, δεν τον αντέχω με τίποτα. Τον pewdipie τον έχω επίσης γιατί παρόλο που δεν με ενοχλεί δεν με ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που ανεβάζει και επειδή είναι πάντα πρώτη μούρη μου τον έβγαζε συνεχώς σε αναζητήσεις και πρώτη σελίδα. Έχω αρκετούς γνωστούς σε αυτό το addon και έχω ησυχάσει, κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι feature από το ίδιο το youtube. Ειδικά τις εποχές που έβαζαν τον βλάκα τον SxePhill, τον WhatTheBuck και τον Shane Dawson ΠΑΝΤΑ στην πρώτη σελίδα, τι σπάσιμο. Και όχι μόνο αυτούς, αρκετούς ψευτο-celebrities δεν τους αντέχω με τίποτα. Έχω πάνω από 1300 κανάλια block-αρισμένα, παίζει τα μισά από αυτά να είναι τα εκατοντάδες πανομοιότυπα του 5-minute crafts. 22 minutes ago, CyanBlue said: Όταν κάποιος ανεβάζει βίντεο 23 ωρών και 48 λεπτών στο οποίο... μετράει ως το 100.000 και υπάρχουν 29 μύρια προβολές τι να πεις... Οι μισοί ανήλικοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι YouTubers. Απενεργοποήσα την εφαρμογή από την τηλεόραση και εφάρμοσα γονικό έλεγχο στο tablet των παιδιών. Σταγόνα στον ωκεανό ή ακόμα καλύτερα... μια τρύπα στο νερό. Όπως και ένα βίντεο όπου κάποιος πέρασε από ένα drive through 1000 φορές και είχε αρκετά εκατομμύρια προβολές, οι περισσότερες προβολές είναι σίγουρα αγορασμένες από views-bots. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Diavolos666 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Έχω αρκετούς γνωστούς σε αυτό το addon και έχω ησυχάσει, κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι feature από το ίδιο το youtube το "να μην προτείνεται αυτό το κανάλι" , δεν πιάνει ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου "Στο Χ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosGnL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, korakios είπε το "να μην προτείνεται αυτό το κανάλι" , δεν πιάνει ? Πίστεψε με δεν πιάνει! Έχω πατήσει το «δεν με ενδιαφέρει» 1000 φορές κι αυτό εκεί να μου βγάζει το ίδιο πράγμα 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, korakios said: το "να μην προτείνεται αυτό το κανάλι" , δεν πιάνει ? Όχι μόνο δεν λειτουργεί, ίσα ίσα λες και το πιάνει μανία και στο βγάζει πιο πολύ μετά. Και είμαι 100% σίγουρος ότι εκεί στην google δεν είναι χαζοί ή ανίκανοι να κάνουν έναν σωστό αλγόριθμο, όλα αυτά είναι βάση αλγορίθμου ευελπιστώντας να κάνουν πειράματα να δουν πότε θα σταματήσεις να πατάς "δεν με ενδιαφέρει" και θα αρχίσεις μέχρι και να τα βλέπεις. Να 'ναι καλά το Channel Blocker, σωτήριο, έχω κάνει και donation όπως και σε μερικά ακόμα (video download helper, uBlock origin κτλ) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Diavolos666 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 minutes ago, AlexandrosGnL said: Πίστεψε με δεν πιάνει! Έχω πατήσει το «δεν με ενδιαφέρει» 1000 φορές κι αυτό εκεί να μου βγάζει το ίδιο πράγμα Άλλο "not interested", άλλο "do not recommend this channel" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 minutes ago, dikasths said: Άλλο "not interested", άλλο "do not recommend this channel" Κανένα από τα δύο δεν πιάνει. Έχω δει βίντεο στο οποίο έχω πατήσει να μην μου το ξαναβγάλει και γιατί το έχω δει και γιατί δεν μου άρεσε και πάλι μου το βγάζει. Το ίδιο και κανάλια που έχω πατήσει do not recommend this. Το addon τα λύνει όλα, ξεχνάς την ύπαρξή τους, δεν σου εμφανίζει ποτέ το κανάλι τους, σαν να μην υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Θλίβομαι πραγματικά όταν βλέπω τέτοιους ανθρώπους να βγάζουν έτσι εύκολα τόσα χρήματα από τέτοια άχρηστα ανούσια και ηλίθια βίντεο. Βαρέθηκα να βλέπω τα γελοία του μούτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα