georgiouu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 σαν κατασκευαστη επιλεγω εναν επωνυμο TEFAL PYRAMIS χωρητικοτητα γυρω στα 5 lt; για 2-3 ατομα καποια αλλα κριτηρια;για πειτε γνωμες και προτασεις
Haldol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Pyramis ίσως ήταν καλές πριν 10 χρόνια. Πλέον έχουν πολλές αστοχίες (διαρροές, κ.λπ). Και στις χύτρες αυτό μπορεί να 'ναι και επικίνδυνο. Tefal ναι. Fissler ναι. Καμιά άλλη που ξεχνάω;
andreas1gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, georgiouu είπε σαν κατασκευαστη επιλεγω εναν επωνυμο TEFAL PYRAMIS χωρητικοτητα γυρω στα 5 lt; για 2-3 ατομα καποια αλλα κριτηρια;για πειτε γνωμες και προτασεις Μόνο Fissler... 1
animor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Εγώ θα πήγαινα σε ηλεκτρική, σε instant pot. Πιο εύκολη στη χρήση και κάνει και άλλα πράγματα. 1
doomnx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Αγόρια ξέρουν οι μανάδες και οι γυναίκες σας, stay out of it. 1
bill999r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, animor είπε Εγώ θα πήγαινα σε ηλεκτρική, σε instant pot. Πιο εύκολη στη χρήση και κάνει και άλλα πράγματα. Φίλε μου δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοια συσκευή. Διάβασα λίγες κριτικές στο Σκρουτζ και είδα ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια χύτρα; Αξίζει τα λεφτά της;
sdikr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Οτι και να πάρεις να προσέξεις να έχει ανταλλακτικά φθηνά και όχι να μην υπάρχουν ή να κοστίζουν όσο η χύτρα
animor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε μου δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοια συσκευή. Διάβασα λίγες κριτικές στο Σκρουτζ και είδα ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια χύτρα; Αξίζει τα λεφτά της; Έχω αυτή https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/fryers/253544-πολυμαγειρας-instant-pot-duo-plus-6lt Με έχει βολέψει πολύ σαν χύτρα, βάζω το χρόνο και τα κάνει μόνη της και κλείνει, δεν ασχολούμαι αν σηκώθηκε, αν σφύριξε κλπ. και σαν απλή κατσαρόλα είναι καλή, και ατμό μάγειρας, και slow cooker, μέχρι και ψωμί έχω φτιάξει! Δεν τα έχω δοκιμάσει όλα. δεν ειχα ποτέ βέβαια κανονική χύτρα, έβλεπα παλιά της μάνας μου και με τρόμαζε και δεν ειχα πάρει ποτέ. 1
bill999r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, animor είπε κανονική χύτρα Καλή η κανονική η χύτρα αλλά σταδιακά χαλάνε λάστιχα, χερούλια κτλ και παρόλο που τα έχω αντικαταστήσει με καινούρια και πάλι δεν αποδίδει όπως όταν την είχα πρωτοπαρει. Ίσως να δοκιμάσω αυτή τη λύση που προτείνεις, ειδικά αν δεν υπάρχει κ το άγχος της βαλβίδας.
andreas1gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, bill999r είπε Καλή η κανονική η χύτρα αλλά σταδιακά χαλάνε λάστιχα, χερούλια κτλ και παρόλο που τα έχω αντικαταστήσει με καινούρια και πάλι δεν αποδίδει όπως όταν την είχα πρωτοπαρει. Τι μάρκα είναι αυτή η χύτρα που λες; Τα ανταλλακτικά ήταν της εταιρίας ή ιμιτασιόν; Γιατί εμείς έχουμε δυο Fissler και είναι σαν την πρώτη ημέρα… Τρομερή οικονομία ρεύματος και χρόνου μαγειρέματος…
phanispal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Και μένα περίεργο μου φαίνεται να μειώνεται η απόδοση μιας χύτρας αν έχει γνήσια ανταλλακτικά.
bill999r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Τι μάρκα είναι αυτή η χύτρα που λες; Τα ανταλλακτικά ήταν της εταιρίας ή ιμιτασιόν; Γιατί εμείς έχουμε δυο Fissler και είναι σαν την πρώτη ημέρα… Τρομερή οικονομία ρεύματος και χρόνου μαγειρέματος… Παιδιά sitram είναι η χύτρα κ ότι χάλασε από τη χρήση το αντικατέστησα με γνήσιο. Βέβαια την έχουμε σίγουρα μια δεκαετία και με 2 παιδιά πάει το όσπριο κ το μοσχάρι σύννεφο, οπότε σίγουρα τα έχει βγάλει τα λεφτά της κ με το παραπάνω . Αλλά από αυτά που διαβάζω με την ηλεκτρική σίγουρα σου δίνει άλλη ευκολία με τον προγραμματισμό, ούτε σφύριγμα, ούτε βαλτη κάτω από το νερό για να κρυώσει και να ανοίξει μετά , κ όλη γενικά τη ρουτίνα της χύτρας .
andreas1gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, bill999r είπε ούτε σφύριγμα, Οι Fissler δεν έχουν το παραμικρό σφύριγμα και φυσικά καμία μυρωδιά φαγητού στον χώρο όσο είναι κλειστό το καπάκι… Και στο γράφω με σιγουριά γιατί στην οικογένεια είχαμε και φτηνότερες χύτρες σαν την δική σου, με όλα αυτά τα «θέματα» που γράφεις… 3
MYSSO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Fissler αξιοπιστία. Ναι Θα χρειαστεί ανταλλακτικά όσο τη χρησιμοποιούμε. Ακριβές αλλά αξιόπιστες. Σίγουρος ομως βρίσκεις ανταλλακτικά για να ξανά γίνει καινούργια. Μας είχαν κάνει δώρο μια χύτρα άγνωστης μάρκας. Τελικά κατέληξε σκέτη κατσαρόλα αφού δεν βρίσκαμε ανταλλακτικά και είχε διαρροές.
tollisth Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Εδώ και σχεδόν δυο χρονια,εχουμε την συγκεκριμένη εξαιρετική σε όλα μηδέν διαρροές,ταχύτατη,με ενδείξεις και εύκολο χειρισμό https://www.skroutz.gr/s/32659348/Fissler-Vitavit-Premium-CHytra-Tachytitas-6lt.html#reviews Επειδή με την χύτρα δεν παίζουμε,να κοιτάτε πάντα κατι ποιοτικά καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα