alexx_bauer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δίνουν ακόμη; Γνωρίζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Δίνουν ακόμη; Γνωρίζει κανείς; 2103227923, το τηλ στην Αθήνα. Πάρε να ρωτήσεις. Ανοίγουν στις 12.00 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) δίνουν ακόμα, υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος e-sim ? έχει κάποια διαφορά ? router με 20-30€ υπάρχει να προτείνεται για αυτή τη sim ? γιατί πιο πάνω είδα 300€ router το motorola edge 40 neo βλέπω σαν δεύτερη sim έχει e-sim, οπότε τέτοια ζητάω όταν πάω ? ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Silenzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, Silenzio είπε router με 20-30€ υπάρχει να προτείνεται για αυτή τη sim ? γιατί πιο πάνω είδα 300€ router 300 εχει ενα 5g router,τα απλα 4g ειναι τα φθηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Silenzio είπε δίνουν ακόμα, υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος e-sim ? έχει κάποια διαφορά ? router με 20-30€ υπάρχει να προτείνεται για αυτή τη sim ? γιατί πιο πάνω είδα 300€ router το motorola edge 40 neo βλέπω σαν δεύτερη sim έχει e-sim, οπότε τέτοια ζητάω όταν πάω ? ευχαριστώ Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ physical SIM και eSIM. Ότι σε βολεύει. Η eSIM προσφέρει ευκολία αν πηγαίνεις συχνά ταξίδια εκτός EU για να χρησιμοποιήσεις τοπικό πάροχο, πχ με την εφαρμογή Airalo. Απλά προσοχή να την υποστηρίζει η συσκευή σου. Μια λίστα εδώ: https://www.airalo.com/help/about-airalo/what-devices-support-esim Το Edge 40 Neo υποστηρίζει. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1000.. Frog, εγγύηση.. Στο δρομο ομως. Σπιτι μου δυστυχώς δεν βλέπει 5g .Σε fold 5. Αλλα και σε 4g σπιτι μου 60-160 αναλογα την ωρα ,σε ενα παλιο νοτε 8 4g μια χαρα ειναι σε σχεση με το ενσύρματο που πιανω 4.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellout Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Διαδικτυακα δε γινεται ετσι; Μεσω τηλεφωνου ή σε Γερμανο Cosmote, μονο στα δυο φυσικα καταστηματα, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, Sellout είπε Διαδικτυακα δε γινεται ετσι; Μεσω τηλεφωνου ή σε Γερμανο Cosmote, μονο στα δυο φυσικα καταστηματα, σωστα; Όχι, πρέπει να πας στα φυσικά καταστήματα της Frog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 28/1/2024 στις 5:06 ΜΜ, asteroulis είπε Ολες 5G ειναι , απλα πρεπει να ενεργοποιηθει για την καθε καρτα. Στελνεις 5G στο 1333 ή την βαζεις σε 5G συμβατη συσκευη και ενεργοποιειται μονη της . Καλα απο μονοι τους γιατι να στο πουν ; Υπαρχει και στο site αν το εψαχνες. Δεν το διαφημιζουν ομως. Σωστα , εχω ακουσει και χαμηλοτερες τιμες για να σε τραβηξουν . Αυτην την στιγμη μιλαω για τιμη χωρις φορητοτητες , η οποια ειναι 41€ στην κοσμοτε , η οποια ειναι η μονη που δινει εως +4 καρτες . Παλαιοτερα εδινε και η Vodafone 4 καρτες αλλα εχει δυο χρονια που το εκοψε και δινει μια, και η Nova παλι μια δινει. Συνολικα μοναχα αν στο σπιτι που μενεις δεν εχει σημα η κοσμοτε και υπερεχουν συντριπτικα οι αλλες δυο , αξιζει να μην πας στην κοσμοτε . Επειδη εδω και δυο χρονια εχω mobile internet αποκλειστικα , και εχω αλλαξει και τις εταιριες , και το ψαχνω για φιλους και οικογενεια , αυτο που λεω δεν το λεω τυχαια. Αν θελει καποιος 1-3 γραμμες ιντερνετ για σπιτι ή σαν δευτερη γραμμη για κινητο δεν υπαρχει αντιστοιχη προσφορα. Στις 4-5 γραμμες και πανω τοτε μαλλον το gigamax unlimited επειδη δινει και απεριοριστη ομιλια στην βασικη γραμμη θα το προτεινα πιο πολυ. Αυτό που λες τι είναι; έχεις βάλει πακέτο με απεριόριστη ομιλία κ ίντερνετ κ μπορείς να βάλεις άλλα 3 ατομα με τα ίδια χρήματα (+3€ για κάθε άτομο; Στις 4/2/2024 στις 4:08 ΜΜ, Chachanoulis είπε μπορει να καταλαβα λαθος. ενιγουει. πραγματικα οποιος ξερει καποιο καλο πακετο με απεριοριστα ή πολλα gb σε καλη τιμη ας μας πει ρε παιδια. μας εχουν ρημαξει τα καρτελ. πληρωνουμε χρυσα 2 και 5 gb λες και ειμαστε 10 χρονια πισω αυτο της φρογκ δε το εχω κανει γιατι δε θελω να αλλαζω καθε χρονο νουμερο (και κατα προτιμηση δεν θελω να αλλαξω καθολου) Μπορείς να έχεις τον κανονικό σου νούμερο κ σαν 2ο με esim να έχεις το απεριόριστο ίντερνετ με την frog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στο περιπου. Εχω το gigamax unlimited , ενα το βασικο νουμερο και +3€ ανα εξτρα σιμ (εχω 4). Οχι για αλλα ατομα , για τις αναγκες μας ειναι.. Ομως απο αρχες Φλεβαρη τις κοψαν τις εξτρα σιμ σε νεες αιτησεις μεχρι νεωτερας. Ετοιμαζουν αλλαγες , και λογικα θα την κοψουν την υπαρχουσα κατασταση. Οποτε πλεον η FROG ειναι η καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2024 στις 11:26 ΠΜ, Despotas είπε 2103227923, το τηλ στην Αθήνα. Πάρε να ρωτήσεις. Ανοίγουν στις 12.00 Ρώτησα σήμερα. Ισχύει ακόμα. Υπόψιν είναι για νέο αριθμό. Στις 24/1/2024 στις 8:32 ΜΜ, elias99 είπε υγ για όσους φοβούνται η frog ανήκει στην cosmote οπότε έχει ακριβώς το ίδιο σήμα ( εχω main κάρτα cosmote και 2η e-sim για τα unlimited της frog ) Φίλε Ηλία, μπορεις να εξηγήσεις λίγο πως γίνεται αυτό με την esim; Έχω πχ σύνδεση vodafone στο κινητό και βάζω στη δεύτερη sim της frog. Μετά πως ορίζω να κάνει χρήση data από τη δεύτερη sim και κλήσεις πχ από την αρχική sim; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Rebirth είπε Ρώτησα σήμερα. Ισχύει ακόμα. Υπόψιν είναι για νέο αριθμό. Φίλε Ηλία, μπορεις να εξηγήσεις λίγο πως γίνεται αυτό με την esim; Έχω πχ σύνδεση vodafone στο κινητό και βάζω στη δεύτερη sim της frog. Μετά πως ορίζω να κάνει χρήση data από τη δεύτερη sim και κλήσεις πχ από την αρχική sim; Ευχαριστώ πολύ Θα πας στις ρυθμίσεις των SIM (δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το λένε συνήθως) και θα επιλέξεις ποιά θέλεις για data. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Despotas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, Despotas είπε Θα πας στις ρυθμίσεις των SIM (δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το λένε συνήθως) και θα επιλέξεις ποιά θέλεις για data. Ευχαριστώ πολύ! ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου αν πάρω e-sim σαν δεύτερη για το κινητό, μετά μπορεί να μπει αν θέλω σε κάποιο router ? ή μπαίνει μόνο η physical sim ? βασικά δεν έχω καταλάβει τι είναι η e-sim, δεν είναι φυσική κάρτα και απλά ενεργοποιείται στο κινητό ? μπορώ να ζητήσω και τις 2? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Silenzio είπε αν πάρω e-sim σαν δεύτερη για το κινητό, μετά μπορεί να μπει αν θέλω σε κάποιο router ? ή μπαίνει μόνο η physical sim ? βασικά δεν έχω καταλάβει τι είναι η e-sim, δεν είναι φυσική κάρτα και απλά ενεργοποιείται στο κινητό ? μπορώ να ζητήσω και τις 2? ευχαριστώ Το πιθανότερο είναι το ρουτερ να μην υποστηρίζει eSIM αλλά μπορείς να γυρίσεις σε φυσική σιμ με 10 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις