gpapadakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Αντί να δίνει τέτοια με πλάγιο τροπο η Cosmote, να κάνει μόνιμο το πακέτο με τα απεριόριστα με 10,90€ που δίνει κάθε καλοκαίρι. 3 1
feelihipo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, gpapadakis είπε Αντί να δίνει τέτοια με πλάγιο τροπο η Cosmote, να κάνει μόνιμο το πακέτο με τα απεριόριστα με 10,90€ που δίνει κάθε καλοκαίρι. Εντελώς χαζο ότι δεν είναι, εξ άλλου κρατάει πρακτικά 4-5 μήνες 1
Chachanoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2024 στις 9:11 ΜΜ, drdedus είπε Διαβασε το πρώτο πράγμα που είπα εδω μεσα Είπα εγω οτι απορώ που συζητάμε αυτό? ισως αν δεν το κατάλαβα αλλα δεν νομίζω, δεν είναι λογικό να το είπα. μπορει να καταλαβα λαθος. ενιγουει. πραγματικα οποιος ξερει καποιο καλο πακετο με απεριοριστα ή πολλα gb σε καλη τιμη ας μας πει ρε παιδια. μας εχουν ρημαξει τα καρτελ. πληρωνουμε χρυσα 2 και 5 gb λες και ειμαστε 10 χρονια πισω αυτο της φρογκ δε το εχω κανει γιατι δε θελω να αλλαζω καθε χρονο νουμερο (και κατα προτιμηση δεν θελω να αλλαξω καθολου) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2024 από Chachanoulis 1 1
jmirko15 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 On 03/02/2024 at 19:45, alexx_bauer said: Ποια ακριβώς ήταν η διαδικασία; Έγγραφα κλπ; Πήγα πήρα και εγώ από Αριστοτέλους το Σάββατο. Ταυτότητα να έχεις μαζί σου και είσαι έτοιμος. 1
Engimek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 16 ώρες πριν, Chachanoulis είπε αυτο της φρογκ δε το εχω κανει γιατι δε θελω να αλλαζω καθε χρονο νουμερο (και κατα προτιμηση δεν θελω να αλλαξω καθολου) Η καλύτερη λύση είναι τελικά να το παίζεις δίκαρτο. 1
Stelaras1993 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Στις 4/2/2024 στις 4:08 ΜΜ, Chachanoulis είπε μπορει να καταλαβα λαθος. ενιγουει. πραγματικα οποιος ξερει καποιο καλο πακετο με απεριοριστα ή πολλα gb σε καλη τιμη ας μας πει ρε παιδια. μας εχουν ρημαξει τα καρτελ. πληρωνουμε χρυσα 2 και 5 gb λες και ειμαστε 10 χρονια πισω αυτο της φρογκ δε το εχω κανει γιατι δε θελω να αλλαζω καθε χρονο νουμερο (και κατα προτιμηση δεν θελω να αλλαξω καθολου) Ρε μεγάλε παρε καρτα δευτερη , ολα τα κινητα ειναι δικαρτα και χρησιμοποιησε απο την δευτερη τα mb! Και esim Να δεχεται το κινητο σου πας και την κανεις την frog esim. 1
elias99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, estel92 said: Βγάζει e-sim η frog ? ναι to ζητας επιτοπου και σου δινουν e-sim Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2024 από elias99
estel92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, elias99 είπε ναι to ζητας επιτοπου και σου δινουν e-sim Ευχαριστώ πολύ
katanalwtis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Παίζει ακόμα η προσφορά; Το σκέφτομαι για να βγάλω το σταθερό μιας και σπίτι μου πάω κάποιες ώρες το μήνα.
Chachanoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Στις 5/2/2024 στις 8:34 ΜΜ, Stelaras1993 είπε Ρε μεγάλε παρε καρτα δευτερη , ολα τα κινητα ειναι δικαρτα και χρησιμοποιησε απο την δευτερη τα mb! Και esim Να δεχεται το κινητο σου πας και την κανεις την frog esim. απορια επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε δικαρτο. εχει επιλογη ιντερνετ μονο απο τη μια καρτα και κλησεις μονο απο την αλλη? 1
datio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, katanalwtis είπε Παίζει ακόμα η προσφορά; Το σκέφτομαι για να βγάλω το σταθερό μιας και σπίτι μου πάω κάποιες ώρες το μήνα. ναι 55 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε απορια επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε δικαρτο. εχει επιλογη ιντερνετ μονο απο τη μια καρτα και κλησεις μονο απο την αλλη? ναι, απλά αν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο ώστε να μην πέφτει το ίντερνετ πρέπει να δεις αν γίνεται να ρυθμίσεις το WiFi calling
Chachanoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, datio είπε ναι ναι, απλά αν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο ώστε να μην πέφτει το ίντερνετ πρέπει να δεις αν γίνεται να ρυθμίσεις το WiFi calling ευχαριστω. νομιζω ειναι οκ τωρα που εχω μια sim, αρα φανταζομαι ειναι ρυθμισμενο? εχω volte και vowifi αν εννοεις αυτο. 1
alexx_bauer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 3/2/2024 στις 11:15 ΜΜ, me3ikan είπε Εάν στείλω τρίτον γίνεται; Με την δική του ταυτότητα αλλά θα την πάρω εγώ. Επίσης ένα άτομο μόνο μια μπορεί να προμηθευτεί;
achilles_g_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Τραγικό να σε βάζει να παίρνεις καινούργια κάρτα, ενώ να έχεις ήδη froq. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις