Προς το περιεχόμενο

FROG - UNLIMITED DATA , 120€ για ένα χρόνο μόνο στα μαγαζιά frog

blade_runner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, villasg said:

Να ρωτησω κατι "χαζο" .
Αμα παρω την καρτα sim και ενα 4g/5g Mobile broadband και την βαλω μεσα θα εχω για ενα χρονο απεριοριστα data ? 

Ακριβώς. Εγω δεν εχω καν router. Τη βάζω σε ενα παλαιο 4g κινητό. Το κινητο είναι μόνιμα συνδεμένο στο φορτιστή αλλα σε μπριζα wifi. Οπότε μπορώ να ανοίγω / κλείνω τη φόρτιση ασύρματα απο καθε κινητο, ταμπλετα. Στο κινητό εχω ενα script όπου οταν φορτίζει ενεργοποιεί το mobile hotspot, ενω όταν δε φορτίζει μπαίνει σε flight mode. 3 χρονια τώρα δουλεύει μια χαρα με διάφορες κάρτες σιμ. 6 χρόνια μπαταρία και δεν έχει πρόβλημα. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, villasg είπε

Να ρωτησω κατι "χαζο" .
Αμα παρω την καρτα sim και ενα 4g/5g Mobile broadband και την βαλω μεσα θα εχω για ενα χρονο απεριοριστα data ? 

ναι

9 ώρες πριν, fysikos είπε

Ισχύει ακομη η προσφορά; αν ναι,λεω να παω σημερα,γνωριζετε ωρες λειτουργίας του καταστήματος σημερα κ αυριο σαββατο;

ναι, ρώτησα χθες

Καλημερα , μια και θα κατεβω απο επαρχια μεσα στην εβδομαδα να παρω και εγω μια συνδρομη , μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως χρειαζεται να τα εχω μαζι  μου μην κανω πατατα ?

29 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημερα , μια και θα κατεβω απο επαρχια μεσα στην εβδομαδα να παρω και εγω μια συνδρομη , μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως χρειαζεται να τα εχω μαζι  μου μην κανω πατατα ?

Ταυτότητα, μετρητά (120€) και μια συσκευή κινητού.

27 minutes ago, villasg said:

Ταυτοτητα και ενα κινητο για την ενεργοποιηση της καρτας, την ρυθμιζουν συναμα και βλεπεις στο αππ οτι ειναι ετοιμο κ ενεργο το πακετο. Ειτε το κινητο που χρησιμοποιεις καθημερινα, ειτε καποιο αλλο καβατζα, αν δεν θελεις να πειραξεις εκεινη την ωρα τις καρτες στο κινητο που χρησιμοποιεις. Και μετρητα επισης για καθε περιπτωση.

• Like 1

8 minutes ago, dorinpro said:

Κάθε πότε πρέπει να κάνω μία ανανέωση να μη χάσω τον αριθμό ;ευχαριστώ

Για ένα χρόνο δε χρειάζεται ανανέωση.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Έχω το πρόγραμμα της FROG και ενώ στο κινητό πιάνει ~70 mbps download όταν το βάζω σε 4G router  (στο ίδιο σημείο με το κινητό ) TP-LINK TL-MR6400 η ταχύτητα πέφτει ~30 mbps μέτρηση με καλώδιο.
1| Είναι φυσιολογικό αυτό;

2 | Ακόμα υπάρχουν αποσυνδέσεις στο 4g;

3 | Τέλος σκέφτομαι να την έχω για βασική γραμμή ίντερνετ μιας και λήγει το συμβόλαιο μου.
Μόλις είπα για μη ανανέωση του συμβολαίου μου πρότειναν 100αρα VDSL (27 ευρώ) εσείς τι θα κάνατε;

Επεξ/σία από Kenny McCormick

7 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Έχω το πρόγραμμα της FROG και ενώ στο κινητό πιάνει ~70 mbps download όταν το βάζω σε 4G router  (στο ίδιο σημείο με το κινητό ) TP-LINK TL-MR6400 η ταχύτητα πέφτει ~30 mbps μέτρηση με καλώδιο.

2 | Ακόμα υπάρχουν αποσυνδέσεις στο 4g;

3 | Τέλος σκέφτομαι να την έχω για βασική γραμμή ίντερνετ μιας και λήγει το συμβόλαιο μου.
Μόλις είπα για μη ανανέωση του συμβολαίου μου πρότειναν 100αρα VDSL (27 ευρώ) εσείς τι θα κάνατε;

Αν σε παίρνει οικονομικά δες για ρούτερ 5g.

Αλλιώς μια συσκευή κινητού που θα παίζει με κάποια έξτρα SIM σε 5g ή μένεις με τη VDSL σε όσο καλύτερη τιμή βρεις κι όταν λήξει η επόμενη σύμβαση σου, το ξανά βλέπεις το θέμα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν πιάνω 5g στην κωλοπεριοχή που μένω :) 
Θα πάω σε VDSL 100αρα και ότι γίνει. Γράφουν διάφοροι για προβλήματα με αποσυνδέσεις και αυτό με σταμάτησε. Απλά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί έχει απόκλιση το κινητό (Speedtest στα 110mbps) ίδια στιγμή ίδιο μέρος με το 4g router (Speedtest στα 20mbps).

Επεξ/σία από Kenny McCormick

Αναφορά σε κείμενο

Θεωρητικά, σε ένα δίκτυο 4G μπορείτε να φτάσετε έως και 150 Mbit/s. Στην πράξη, η ταχύτητα λήψης είναι περίπου 20 Mbit/s. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Opensignal, η Κλάρο είχε το δίκτυο Το πιο γρήγορο 4G στη Βραζιλία (στοιχεία Νοεμβρίου/2016) με μέσο ρυθμό λήψης 27.5 Mbit/s.

4G+, επίσης γνωστό ως LTE Advanced ou LTE-Α, είναι μια εξέλιξη του προτύπου LTE για να επιτρέπει υψηλότερες ταχύτητες και να βελτιώνει τη σταθερότητα και την ικανότητα διάδοσης (που διευκολύνει την επέκταση του δικτύου κάλυψης των χειριστών). Στο 4G+ είναι δυνατό να φτάσεις ταχύτητες έως και 450 Mbit/s, με μέσους ρυθμούς λήψης συνήθως περίπου 120 Mbit/s.

9 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί έχει απόκλιση το κινητό (Speedtest στα 110mbps) ίδια στιγμή ίδιο μέρος με το 4g router (Speedtest στα 20mbps).

Παλιότερα που το είχα ψάξει, το mr6000 ήταν καλύτερο του mr6400.

https://www.showmetech.com.br/el/τι-είναι-4g-και-4g-κατανοούν-τις-διαφορές/

https://www.blackview.hk/blog/tech-news/4g-and-4g-plus-difference

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν πιάνω 5g στην κωλοπεριοχή που μένω :) 
Θα πάω σε VDSL 100αρα και ότι γίνει. Γράφουν διάφοροι για προβλήματα με αποσυνδέσεις και αυτό με σταμάτησε. Απλά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί έχει απόκλιση το κινητό (Speedtest στα 110mbps) ίδια στιγμή ίδιο μέρος με το 4g router (Speedtest στα 20mbps).

Γιατί κατά πάσα πιθανότητα το κινητό σου είναι 4G+ (δηλαδή μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα σε 2 κεραίες 4G), ενώ το router σου είναι 4G (δηλαδή συνδέεεται σε μία κεραία κάθε φορά).

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

Το TP-LINK TL-MR6400, αν δεν κάνω λάθος, υποστηρίζει LTE Cat4, δηλαδή ταχύτητα download μέχρι 150mbps. Συνήθως οι πραγματικές ταχύτητες είναι αρκετά χαμηλότερες από το μέγιστο θεωρητικό όριο.

Ένα τυπικό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, όπως το διαδεδομένο Samsung Galaxy A52s, υποστηρίζει LTE Cat18, που συνεπάγεται ταχύτητα download μέχρι 1200mbps. Επομένως είναι αναμενόμενο να υπάρχουν σημαντικές διαφορές, ακόμα και αν η μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα του παρόχου στην περιοχή είναι εντός των θεωρητικών ορίων και των δύο συσκευών.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...