asteroulis Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 6 minutes ago, achilles_g_ said: Μου πήρε και εμένα ένας φίλος. Επειδή είμαι επαρχία, αντί να μου τη στείλει, μπορώ να πάω αύριο σε ένα κατάστημα Γερμανός και α κάνω αντικατάσταση την sim? Και να μπορεις , με boxnow πολυ πιο φτηνα θα σου βγει. Τι εγινε να περιμενεις 2 μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, asteroulis είπε Και να μπορεις , με boxnow πολυ πιο φτηνα θα σου βγει. Τι εγινε να περιμενεις 2 μερες; Επείγει να έχω την κάρτα αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Μου πήρε και εμένα ένας φίλος. Επειδή είμαι επαρχία, αντί να μου τη στείλει, μπορώ να πάω αύριο σε ένα κατάστημα Γερμανός και να κάνω αντικατάσταση την sim? αν δεν ειναι στο ονομα σου, οχι Επεξ/σία 4 Μαρτίου από leo066 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 8 ώρες πριν, leo066 είπε αν δεν ειναι στο ονομα σου, οχι Στο όνομα μου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 35 minutes ago, achilles_g_ said: Στο όνομα μου είναι. Πως την έβγαλες στο όνομα σου? Τι χαρτιά ήθελε? Έστειλα και εγω εναν και μου πείρε μια αλλά είναι στο όνομα του. Και δεν το σκέφτηκα οτι θα βρω πρόβλημα ετσι να βγάλω 2η σιμ.. Δεν ξερω πόσο εύκολο είναι τώρα να αλλαξω όνομα στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου On 28/02/2024 at 21:40, skoulas said: Πήρα σήμερα καρτούλα από το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Ο συμπαθέστατος "εξωτικός" υπάληλλος ήταν εξυπηρετικότατος και προσφέρθηκε να κάνει την ενεργοποίηση στο δικό του τηλέφωνο (δεν είχα αρκετή μπαταρία στο δικό μου και έχω σκοπό να το βάλω σε router). Επίσης πλήρωσα με κάρτα (είχε αναφερθεί ότι δέχονταν μόνο μετρητά). Απεριόριστο internet για ένα χρόνο και 120λεπτά προς όλους + 1200λεπτά προς frog κάθε μήνα μέσα από την εφαρμογή. "Κόφτη" δεν ξέρω αν έχει και δεν είμαι σίγουρος αν θα φτάσω τα 200-300Gb για να το διαπιστώσω... (Δεν είναι η super προσφορά της black Friday -60euro- αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας... η vodafone μόλις έχασε μια ανανέωση συμβολαίου συνδρομητή σταθερής σύνδεσης....) Οι πληρωμές με κάρτα ισχύουν μόνο για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης; Αν κάποιος αγόρασε SIM από την Σταδίου πρόσφατα (ας πούμε το τελευταίο 15ήμερο) ας ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, 9-11 είπε Οι πληρωμές με κάρτα ισχύουν μόνο για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης; Αν κάποιος αγόρασε SIM από την Σταδίου πρόσφατα (ας πούμε το τελευταίο 15ήμερο) ας ενημερώσει... Πηρα πριν λιγες μερες, τι θελεις να μαθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Just now, txcellas said: Πηρα πριν λιγες μερες, τι θελεις να μαθεις; Αν απαιτούν μετρητά για πληρωμή ή υπάρχει POS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, 9-11 είπε Αν απαιτούν μετρητά για πληρωμή ή υπάρχει POS. Δεν υπαρχει θεμα. Ειτε με μετρητα ειτε με καρτα! Εγω πληρωσα με μετρητα και μου εστειλαν με email την αποδειξη πληρωμης στο κινητο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, 9-11 είπε Αν απαιτούν μετρητά για πληρωμή ή υπάρχει POS. Στη Σταδίου μόνο μετρητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 minutes ago, motoboots said: Στη Σταδίου μόνο μετρητά. Πότε έκανες την αγορά; Πριν πόσες μέρες; Μέσα/τέλη Φεβρουαρίου ή πιο παλιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, 9-11 είπε Οι πληρωμές με κάρτα ισχύουν μόνο για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης; Αν κάποιος αγόρασε SIM από την Σταδίου πρόσφατα (ας πούμε το τελευταίο 15ήμερο) ας ενημερώσει... Ναι, πήρα χθες από Σταδίου, μόνο μετρητά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 4 minutes ago, alexx_bauer said: Ναι, πήρα χθες από Σταδίου, μόνο μετρητά εδώ Ευχαριστούμε (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που είχα την απορία) για την ενημέρωση. Ακατανόητος [;] ο λόγος που επέλεξαν να μην δέχονται κάρτες όταν και το τελευταίο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς διαθέτει POS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, 9-11 είπε Ευχαριστούμε (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που είχα την απορία) για την ενημέρωση. Ακατανόητος [;] ο λόγος που επέλεξαν να μην δέχονται κάρτες όταν και το τελευταίο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς διαθέτει POS. Και όμως, δεν έχουν όλοι ακόμη Τί παίζει με cosmote και volte ;. Γιατί έχω OnePlus Nord 3 και δεν είναι λέει "υποστηριζόμενο" το WiFi calling. Ακόμα τέτοια κάνουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Πότε έκανες την αγορά; Πριν πόσες μέρες; Μέσα/τέλη Φεβρουαρίου ή πιο παλιά; 28/02/24. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις