Προς το περιεχόμενο

FROG - UNLIMITED DATA , 120€ για ένα χρόνο μόνο στα μαγαζιά frog

blade_runner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Silenzio είπε

αν πάρω e-sim σαν δεύτερη για το κινητό, μετά μπορεί να μπει αν θέλω σε κάποιο router ? ή μπαίνει μόνο η physical sim ? βασικά δεν έχω καταλάβει τι είναι η  e-sim, δεν είναι φυσική κάρτα και απλά ενεργοποιείται στο κινητό ? μπορώ να ζητήσω και τις 2? ευχαριστώ

Δεν μπαίνει παντού esim, πρέπει να υποστηρίζεται από τη συσκευή.

https://esim.holafly.com/how-to/esim-phones/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικά μόλις πήγα και πήρα e-sim απο τη Σταδίου. Ενω μου είπε οτι μετά μπορώ να πάω σε κατάστημα cosmote και να ζητήσω και φυσική σε clone (για να τη βάλω σε άλλη συσκευή ρουτερ κλπ), στο κατάστημα cosmote μου είπαν ή θα έχω μία esim ή 2 sim σε φυσική μορφή (κόστος 15,90€). Δε γίνεται esim και φυσική sim..

• Like 1

Ξέρει κανείς τι γίνεται αυτη η καρτα μολις κλείσει χρόνος? Υπάρχει καμια πιθανότητα ανανέωσης τηλεφωνικά ή απλα γίνεται μια νορμάλ κάρτα frog που ισχύουν τα συνηθισμένα? 

1 ώρα πριν, oldnew είπε

Ξέρει κανείς τι γίνεται αυτη η καρτα μολις κλείσει χρόνος? Υπάρχει καμια πιθανότητα ανανέωσης τηλεφωνικά ή απλα γίνεται μια νορμάλ κάρτα frog που ισχύουν τα συνηθισμένα? 

Άγνωστο αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. στο 2103227923 να ρωτήσεις?

• Like 1

1 ώρα πριν, oldnew είπε

Αν κρίνω από κάτι αντίστοιχο που είχαν στην  cu , το πρώτο

• Like 1

2 hours ago, Silenzio said:

τελικά μόλις πήγα και πήρα e-sim απο τη Σταδίου. Ενω μου είπε οτι μετά μπορώ να πάω σε κατάστημα cosmote και να ζητήσω και φυσική σε clone (για να τη βάλω σε άλλη συσκευή ρουτερ κλπ), στο κατάστημα cosmote μου είπαν ή θα έχω μία esim ή 2 sim σε φυσική μορφή (κόστος 15,90€). Δε γίνεται esim και φυσική sim..

Δηλαδή σου έδωσαν δεύτερη σιμ για data ; 

7 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Δηλαδή σου έδωσαν δεύτερη σιμ για data ; 

όχι έμεινα με την esim μονο, αν θέλω 2 sim σε φυσική μορφή με κόστος 15,90€. Δε το έκανα γιατι το κινητό μου έχει esim για δεύτερη. Εκτός αν κουβαλάω 2 συσκευες, θα το σκεφτώ.

Δε ξέρω αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 sim, αυτο ξέχασα να ρωτήσω..

19 λεπτά πριν, Silenzio είπε

όχι έμεινα με την esim μονο, αν θέλω 2 sim σε φυσική μορφή με κόστος 15,90€. Δε το έκανα γιατι το κινητό μου έχει esim για δεύτερη. Εκτός αν κουβαλάω 2 συσκευες, θα το σκεφτώ.

Δε ξέρω αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 sim, αυτο ξέχασα να ρωτήσω..

Δεν λειτουργούν ταυτόχρονα.

• Like 1

2 ώρες πριν, leo066 είπε

Δεν λειτουργούν ταυτόχρονα.

Χαζή ερώτηση αλλά τότε γιατί δίνουν δύο; Έχεις μια στο κινητό και μια στο ρουτερ, πως "βλέπει" η μία την άλλη; 

Μπορεί επίσης κάποιος να μας δείξει τους όρους και αν είναι όντως απεριόριστα ή υπάρχουν πολιτικές ορθής χρήσης κλπ; 

17 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Χαζή ερώτηση αλλά τότε γιατί δίνουν δύο; Έχεις μια στο κινητό και μια στο ρουτερ, πως "βλέπει" η μία την άλλη; 

Μπορεί επίσης κάποιος να μας δείξει τους όρους και αν είναι όντως απεριόριστα ή υπάρχουν πολιτικές ορθής χρήσης κλπ; 

Μπορεί να είναι ενεργή μόνο μια κάθε φορά. Αν θέλεις να δουλεύει στο ρουτερ κλείνεις το κινητό και το αντίστροφο.

• Like 1
  • Thanks 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...