imr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Εδω και 2 χρονια εχω το s20fe το οποιο ακομα με καλυπτει χωρις παραπονο. Κανω καποιες σκεψεις για αναβαθμιση αλλα πραγματικα δεν βρισκω τιποτα καλυτερο μετα απο 2 χρονια σε αντιστοιχα λεφτα (~400 που το πηρα) Υπαρχει καποια αξιολογη προταση μεχρι 500-600? Αν ειναι να φτασω τα 800+ για s23-s24 παω σε iphone
mphxths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Θα σου λεγα s21 fe αλλα ειναι το ιδιο κινητο με νεοτερο επεξεργαστη. Οποτε πας ... s23 fe
GATE123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, imr είπε Εδω και 2 χρονια εχω το s20fe το οποιο ακομα με καλυπτει χωρις παραπονο. Κανω καποιες σκεψεις για αναβαθμιση αλλα πραγματικα δεν βρισκω τιποτα καλυτερο μετα απο 2 χρονια σε αντιστοιχα λεφτα (~400 που το πηρα) Υπαρχει καποια αξιολογη προταση μεχρι 500-600? Αν ειναι να φτασω τα 800+ για s23-s24 παω σε iphone Για δες αυτό εάν σου κάνει https://www.bestprice.gr/item/2158811941/realme-11-pro-5g-12gb-512gb.html Και εδώ μια σύγκριση με αυτό που έχεις https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10377&idPhone2=12246
imr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, GATE123 said: Για δες αυτό εάν σου κάνει https://www.bestprice.gr/item/2158811941/realme-11-pro-5g-12gb-512gb.html Και εδώ μια σύγκριση με αυτό που έχεις https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10377&idPhone2=12246 Δεν βλέπω καποια σημαντική αναβαθμιση σε κάποιον τομέα. Στην καμερα μάλλον είναι και χειρότερο. 2 hours ago, mphxths said: Θα σου λεγα s21 fe αλλα ειναι το ιδιο κινητο με νεοτερο επεξεργαστη. Οποτε πας ... s23 fe Ναι αλλά έχει ξεφύγει εντελως στην τιμή. Πάει στα 650+ και με exynos επεργαστη. Αν είναι να φτάσω σε τέτοιο ποσό πιο value μου φαίνεται καποιο iphone
mphxths Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 40 minutes ago, imr said: Ναι αλλά έχει ξεφύγει εντελως στην τιμή. Πάει στα 650+ και με exynos επεργαστη. Αν είναι να φτάσω σε τέτοιο ποσό πιο value μου φαίνεται καποιο iphone 569 το βλεπω εγω εδω. Oσο για τον exynos 2200 , οκ δεν ειναι κακος.. ειναι λιγο πολυ στα επιπεδα του snapdragon 8 gen 1 που εχει το αμερικανικο μοντελο. Τι να σου πω , περι ορεξεως. Παντως οι τελευταιοι exynos ειναι θυματα του προηγουμενου κακου ονοματος των πρωτων exynos. Δεν ειναι τοσο κακοι οσο εκεινοι δηλ.
emp87 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) pixel 8 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από emp87
imr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 8 hours ago, emp87 said: pixel 8 Αν και είναι καλή επιλογή δεν θα έχω εγγύηση στην Ελλάδα που είναι βασικο
manoskost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 14 ώρες πριν, mphxths είπε 569 το βλεπω εγω εδω. Oσο για τον exynos 2200 , οκ δεν ειναι κακος.. ειναι λιγο πολυ στα επιπεδα του snapdragon 8 gen 1 που εχει το αμερικανικο μοντελο. Τι να σου πω , περι ορεξεως. Παντως οι τελευταιοι exynos ειναι θυματα του προηγουμενου κακου ονοματος των πρωτων exynos. Δεν ειναι τοσο κακοι οσο εκεινοι δηλ. Οταν έχεις ένα καλό προιόν δεν χτυπάς την πόρτα της qualcom, άρα κάτι θα ξέρει η samsung παραπάνω για να κάνει την κίνηση αυτή, τώρα γιατί πάντα οι ευρωπαίοι να είναι τα κορόιδα των exynos και να στο επιβάλλει δεν το καταλαβαίνω, ελπίζω φέτος να πάρει το μάθημα της για τα s24 και s24 plus.
sifario1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Φίλε κάνω την ίδια σκεψη με σένα.Εχω το s20 fe snap 3 χρόνια αλλά στα δύο χρόνια άλλαξα μπαταρία μέσω εγγύησης.Το κινητό πετάει πρώτη φορά που κρατάω κινητό τόσο πολύ δεν θέλω να το δωσω.Απλως κάνω καποιες σκέψεις για αναβάθμιση μήπως το δώσω στην γυναίκα μου και πάρω κάτι ανώτερο.Εχω καταλήξει μετά από πολύ ψάξιμο σε 3 επιλογές και τίποτε άλλο.Η μια είναι samsung s23 το απλό λόγω τιμής έπεσε γύρω στα 560 αλλά θα ήθελα λίγο πιο μεγάλο η s23 plus όταν πέσει κι άλλο η τιμή του η καλύτερη επιλογή για μένα η αν έπαιρνα s23 fe με snapdragon σε καμία προσφορά από amazon.com για να έχω και εγγύηση γιατί δεν καλύπτει εδώ η Samsung, και πάλι όχι και τόσο καλή επιλογή γιατί δε αυτά τα λεφτά φτάνω το s23 το απλό χάνεις σε οθόνη κερδίζεις σε επεξεργαστή.Γενικα για μένα αναβάθμιση είναι σε snapdragon gen2 η gen3 1
imr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 5 hours ago, sifario1 said: Φίλε κάνω την ίδια σκεψη με σένα.Εχω το s20 fe snap 3 χρόνια αλλά στα δύο χρόνια άλλαξα μπαταρία μέσω εγγύησης.Το κινητό πετάει πρώτη φορά που κρατάω κινητό τόσο πολύ δεν θέλω να το δωσω.Απλως κάνω καποιες σκέψεις για αναβάθμιση μήπως το δώσω στην γυναίκα μου και πάρω κάτι ανώτερο.Εχω καταλήξει μετά από πολύ ψάξιμο σε 3 επιλογές και τίποτε άλλο.Η μια είναι samsung s23 το απλό λόγω τιμής έπεσε γύρω στα 560 αλλά θα ήθελα λίγο πιο μεγάλο η s23 plus όταν πέσει κι άλλο η τιμή του η καλύτερη επιλογή για μένα η αν έπαιρνα s23 fe με snapdragon σε καμία προσφορά από amazon.com για να έχω και εγγύηση γιατί δεν καλύπτει εδώ η Samsung, και πάλι όχι και τόσο καλή επιλογή γιατί δε αυτά τα λεφτά φτάνω το s23 το απλό χάνεις σε οθόνη κερδίζεις σε επεξεργαστή.Γενικα για μένα αναβάθμιση είναι σε snapdragon gen2 η gen3 Και εγω μια απο τα ιδια, πηρα το πρωτο s20fe με exynos πριν 3 χρονια, αλλαξα μπαταρια και το εδωσα στην γυναικα πριν ενα χρονο και ξαναπηρα με snapdragon. Μαλλον θα περιμενω κανα χρονο ακομα να δω τι θα γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα