papako35 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, giorgos-13 είπε Γιατί το λες αυτό???? αυτόματο πλήρωσης έχει η εγκατάσταση έτσι???????? θεωρώ πως αν ηταν γραμμένο εξ αρχης στα ελληνικά θα ήταν λίγο πιο επεξηγηματική η βλάβη. Αυτόματο πλήρωσης δεν γνωρίζω τι ειναι για να σου απαντήσω. πιστεύω πως θα έχει.
iordanis78 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, papako35 είπε θεωρώ πως αν ηταν γραμμένο εξ αρχης στα ελληνικά θα ήταν λίγο πιο επεξηγηματική η βλάβη. Αυτόματο πλήρωσης δεν γνωρίζω τι ειναι για να σου απαντήσω. πιστεύω πως θα έχει Θα θέλει καθάρισμα στα φίλτρα
gsrs75 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 4/3/2025 στις 5:26 ΜΜ, iordanis78 είπε Θα θέλει καθάρισμα στα φίλτρα Κωδικό CH014 βγάζει και σε εμένα. Καθάρισα μαγνητικό φίλτρο αλλά συνεχίζει να βγάζει τον κωδικό. Υπάρχει φίλτρο κάπου αλλού?
proximo Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Επισυνάπτω τις σχετικές σελίδες από το service manual της LG (πετσοκομένο, γιατί ολόκληρο είναι πολύ μεγάλο για να επισυναφθεί). Ο κωδικός σφάλματος CH14 αναφέρεται στην σελίδα 85. Κωδικός σφάλματος CH14 είχε βγάλει και σε μένα πριν από λιγο καιρό. Στην δική μου περίπτωση αιτία ήταν η χαμηλή πίεση στο κύκλωμα νερού. Συμπλήρωσα νερό και απενεργοποιήθηκε ο κωδικός σφάλματος. Υ.Γ. Έχω αυτόματο πλήρωσης, αλλά επειδή παλιά είχε κολλήσει από τα άλατα και δεν συμπλήρωνε νερό (με αποτέλεσμα να καεί ο κυκλοφορητής του κυκλώματος καλοριφέρ), το έχω γυρίσει στο χειροκίνητο. Το ελέγχω περιοδικά και συμπληρώνω νερό όταν χρειάζεται. LG-Therma-V-Service-Manual_MFL68682007_GM_1217.edited.pdf Επεξ/σία 6 Μαρτίου από proximo
iordanis78 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 6 ώρες πριν, gsrs75 είπε Κωδικό CH014 βγάζει και σε εμένα. Καθάρισα μαγνητικό φίλτρο αλλά συνεχίζει να βγάζει τον κωδικό. Υπάρχει φίλτρο κάπου αλλού? εχει και μεσα συτα
georgeA Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Γεια σας κάτοχος μιας LG ΗΜ161 Monobloc 16kw, με δοχείο διαστολής & δοχείο αδράνειας 180Lt. Όποιος μπορεί βοηθά, το σπιτι ειναι Αττική/Κερατσίνι, Με καινούργια κουφώματα, με θερμομόνωση 7αρα dow,μέσα ταβάνι και έξω, μεζονέτα 160τμ, με 9 φαν κοιλ midea ,1 πετσετοκρεμαστρα. 27 ημερες τον Ιανουαριο/Φεβρουαριο έκαψα 1940 kw - 520€ 28 ημερες τον Φευβρουαριο/Μαρτιο εκαψα 2490 kw 720 € Κάλεσα 2 φόρες την Lg, μια στην αλλαγή καλοκαίρι χειμώνα δεν έβγαζε ζεστό, και άλλη μια γιατί δε δούλευε πάλι σωστά ήρθε τεχνικός της, και πλήρωσα 120€ να μου την ρυθμίσει. Με ενημέρωσε να δουλεύει συνέχεια ειναι καλύτερα απ το άνοιξε κλείσε με ρύθμιση θερμοκρασίας χειμώνα 55c καλοκαίρι 10c Μπορώ να τσεκάρω κάτι ; Να αλλάξω κάτι στο κρυφό μενού στις ρυθμίσεις; Δεν έχει μείνει φράγκο για άλλο τεχνικό.. δυστυχώς.. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 15 ώρες πριν, georgeA είπε Γεια σας κάτοχος μιας LG ΗΜ161 Monobloc 16kw, με δοχείο διαστολής & δοχείο αδράνειας 180Lt. Όποιος μπορεί βοηθά, το σπιτι ειναι Αττική/Κερατσίνι, Με καινούργια κουφώματα, με θερμομόνωση 7αρα dow,μέσα ταβάνι και έξω, μεζονέτα 160τμ, με 9 φαν κοιλ midea ,1 πετσετοκρεμαστρα. 27 ημερες τον Ιανουαριο/Φεβρουαριο έκαψα 1940 kw - 520€ 28 ημερες τον Φευβρουαριο/Μαρτιο εκαψα 2490 kw 720 € Κάλεσα 2 φόρες την Lg, μια στην αλλαγή καλοκαίρι χειμώνα δεν έβγαζε ζεστό, και άλλη μια γιατί δε δούλευε πάλι σωστά ήρθε τεχνικός της, και πλήρωσα 120€ να μου την ρυθμίσει. Με ενημέρωσε να δουλεύει συνέχεια ειναι καλύτερα απ το άνοιξε κλείσε με ρύθμιση θερμοκρασίας χειμώνα 55c καλοκαίρι 10c Μπορώ να τσεκάρω κάτι ; Να αλλάξω κάτι στο κρυφό μενού στις ρυθμίσεις; Δεν έχει μείνει φράγκο για άλλο τεχνικό.. δυστυχώς.. Κάτι τέτοια διαβάζω και λέω δε θα βάλω ποτέ Α/Θ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα