Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Κι εγώ είχα πολλά on/off κι εδώ και λίγες μέρες άλλαξα την υστέρηση του νερού κι από τότε δουλεύει συνέχεια, κόβει μόνο για να ξεκινήσει τα ΖΝΧ. Αλλά ταυτόχρονα αυξήθηκε και η κατανάλωση.

Εγω προσπαθω να βρω τροπο να μειώσω την κατανάλωση οχι να την αυξήσω.🤣🤣

Οσο αυτο ειναι εφικτό γιατι δεν εχω μόνωση, πέρα απο τα αλουμίνια. Διαβάζονται στην αρχη του νήματος, κατάλαβα οτι με τα on/off έχουμε  περισσότερη κατανάλωση αλλα και οτι μπορεί  να βλάψουν  την αντλία. Κατάλαβα λάθος?

Επίσης,  αν αλλάξω σώματα (εχω τα κλασικα με τις φέτες) μπορει να πετύχω χαμηλότερη κατανάλωση?

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Giorgosmarg είπε

Εγω προσπαθω να βρω τροπο να μειώσω την κατανάλωση οχι να την αυξήσω.🤣🤣

Οσο αυτο ειναι εφικτό γιατι δεν εχω μόνωση, πέρα απο τα αλουμίνια. Διαβάζονται στην αρχη του νήματος, κατάλαβα οτι με τα on/off έχουμε  περισσότερη κατανάλωση αλλα και οτι μπορεί  να βλάψουν  την αντλία. Κατάλαβα λάθος?

Επίσης,  αν αλλάξω σώματα (εχω τα κλασικα με τις φέτες) μπορει να πετύχω χαμηλότερη κατανάλωση?

Όλοι παιδευόμαστε για κάποια μείωση της κατανάλωσης.

Και σωστά κατάλαβες. Τα on/off σε βάθος χρόνου μπορεί να βλάψουν την αντλία και θεωρητικά έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Μάλλον όμως οι LG έχουν δική τους λογική. Δες και κάποια ποσταρίσματα στις σελίδες 4 και 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...