bezan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, Ukforthemoment said: το ότι διάβασες κάτι και το κατάλαβες τελείως λάθος. ναι δυστιχως, 2024 εχουμε.... εχω ξεχασει να διαβαζω σωστα και κοροιδευω και τους αλλους που δεν μπορουν να ακολουθησουν μια συζητηση
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, bezan είπε ναι δυστιχως, 2024 εχουμε.... εχω ξεχασει να διαβαζω σωστα και κοροιδευω και τους αλλους που δεν μπορουν να ακολουθησουν μια συζητηση Οκ.
kostis444t Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 εχουν γίνει συνολικά 115 χλμ εως απόψε (παρασκευή βράδυ) απο την ημέρα που το γέμισα full ,και η βελόνα πολυ πολυ ελάχιστα κουνήθηκε ,σίγουρα κάτι παίζει ΛΑΘΟΣ με την επανα-εγκατάσταση της αντλίας ...θα εγινε ακριβώς οπως πολυ σωστά τα εγραψε ο bezan (στο συνεργείο που το πήγα ειναι το αφεντικό και μάστορας και εχει 2 βοηθούς ο ενας εχει αρκετή πείρα ο αλλος ειναι πιτσιρικάς και φοιτά σε σχολή σε επαλ ...αν την εβαλε ο πιτσιρικάς να γιατί εχει πρόβλημα ...,) απο εβδομάδα θα μάθω και φυσικά θα γράψω τι εφταιγε 13 ώρες πριν, bezan είπε αμα το γεμησες και δεν ανεβαινει πανω απο την μεση μπορει απλα η το φλοτερ να κολλισε εαμα ειναι χονευτο μεσα στην αντλια βενζινης, η εβαλαν μεσα στο ντεποζιτο την αντλια μαζι με το φλοτερ με λαθος "κληση" και απλα αντι να μετρα την βενζινη το φλοτερ στο οριζοντιο για παραδειγμα, την μετρα στο καθετο. δηλαδη το φλοτερ να κοιταει προς το πλαι του αυτοκινητου αντι για μπροστα η πισω. απλη δουλεια, σε μιση ωρα με 40 λεπτακια φτιαχνεται και εγω αυτο νομίζω ,οτι εκανε λάθος με το φλοτέρ οποιος την επανα-τοποθέτησε ...
filipprin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σου ειπε ο μαστορας οτι εβγαλε την αντλια???? Γιατι για να αλλαξει τα σωληνακια δεν χρειάζεται να βγει η αντλια. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, kostis444t είπε εχουν γίνει συνολικά 115 χλμ εως απόψε (παρασκευή βράδυ) απο την ημέρα που το γέμισα full ,και η βελόνα πολυ πολυ ελάχιστα κουνήθηκε ,σίγουρα κάτι παίζει ΛΑΘΟΣ με την επανα-εγκατάσταση της αντλίας ...θα εγινε ακριβώς έλα αφού κουνήθηκε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν αυτοκίνητα που όταν φουλάρεις αργούν να ξεκινήσουν το κατέβασμα αλλά μετά κατεβαίνει πιο γρήγορα η βελόνα και το αντίθετο. Μάλλον φουλάρισες πολύ καλά και είσαι στην πρώτη περίπτωση. 1
bezan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 9 hours ago, kostis444t said: εχουν γίνει συνολικά 115 χλμ εως απόψε (παρασκευή βράδυ) απο την ημέρα που το γέμισα full ,και η βελόνα πολυ πολυ ελάχιστα κουνήθηκε ,σίγουρα κάτι παίζει ΛΑΘΟΣ με την επανα-εγκατάσταση της αντλίας ...θα εγινε ακριβώς οπως πολυ σωστά τα εγραψε ο bezan (στο συνεργείο που το πήγα ειναι το αφεντικό και μάστορας και εχει 2 βοηθούς ο ενας εχει αρκετή πείρα ο αλλος ειναι πιτσιρικάς και φοιτά σε σχολή σε επαλ ...αν την εβαλε ο πιτσιρικάς να γιατί εχει πρόβλημα ...,) απο εβδομάδα θα μάθω και φυσικά θα γράψω τι εφταιγε και εγω αυτο νομίζω ,οτι εκανε λάθος με το φλοτέρ οποιος την επανα-τοποθέτησε ... Δες και πες μας, θα φανει χρησιμο σε κάποιον που θα εχει παρομοιο πρόβλημα
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 10 hours ago, kostis444t said: εχουν γίνει συνολικά 115 χλμ εως απόψε (παρασκευή βράδυ) απο την ημέρα που το γέμισα full ,και η βελόνα πολυ πολυ ελάχιστα κουνήθηκε ,σίγουρα κάτι παίζει ΛΑΘΟΣ με την επανα-εγκατάσταση της αντλίας ...θα εγινε ακριβώς οπως πολυ σωστά τα εγραψε ο bezan (στο συνεργείο που το πήγα ειναι το αφεντικό και μάστορας και εχει 2 βοηθούς ο ενας εχει αρκετή πείρα ο αλλος ειναι πιτσιρικάς και φοιτά σε σχολή σε επαλ ...αν την εβαλε ο πιτσιρικάς να γιατί εχει πρόβλημα ...,) απο εβδομάδα θα μάθω και φυσικά θα γράψω τι εφταιγε και εγω αυτο νομίζω ,οτι εκανε λάθος με το φλοτέρ οποιος την επανα-τοποθέτησε ... Εγώ πάλι πιστεύω πως το μόνο πρόβλημα εδώ είναι η αντίληψη σου για τον ρυθμό με τον οποίο κατέβαινε η βελόνα βενζίνης όλα αυτά τα χρόνια, πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που την παρακολουθείς τόσο στενά μετά από γέμισμα. 4
kostis444t Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, filipprin είπε Σου ειπε ο μαστορας οτι εβγαλε την αντλια???? Γιατι για να αλλαξει τα σωληνακια δεν χρειάζεται να βγει η αντλια. ναι ,την εβγαλε μου ειπε για να την ελέγξει ,δεν ξέρω παντως αν την εβγαλε δεν το ειδα με τα μάτια μου που λέμε ,οταν πήγα για να το παραλάβω ,ειχε ανοιχτό το καπώ κ ελεγχε το φίλτρο βενζίνης κ δούλευε το μοτέρ (του ειχα πει να το ελέγξει αυτο εγω -αν εχει διαρροή απο εκεί κ αν ηθελαν αλλαγή τα σωληνάκια εισόδου εξόδου -μια χαρά ειναι μου ειπε δεν χρειάζεται τίποτα ) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε έλα αφού κουνήθηκε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν αυτοκίνητα που όταν φουλάρεις αργούν να ξεκινήσουν το κατέβασμα αλλά μετά κατεβαίνει πιο γρήγορα η βελόνα και το αντίθετο. Μάλλον φουλάρισες πολύ καλά και είσαι στην πρώτη περίπτωση. σε μικρή κατηφόρα (οχι γκρεμός δηλ.) 300 μέτρα περίπου σήμερα οπου σταμάτησα κ σε φανάρι ,η βελόνα κινήθηκε ελάχιστα μεν αλλα κουνήθηκε προς τα κάτω ,οταν επιασα δρόμο με ευθεία παλι στα ιδια ,ανέβηκε λιγο επάνω Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από kostis444t
georgiouu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, kostis444t είπε σε μικρή κατηφόρα (οχι γκρεμός δηλ.) 300 μέτρα περίπου σήμερα οπου σταμάτησα κ σε φανάρι ,η βελόνα κινήθηκε ελάχιστα μεν αλλα κουνήθηκε προς τα κάτω ,οταν επιασα δρόμο με ευθεία παλι στα ιδια ,ανέβηκε λιγο επάνω φυσιολογικο ειναι αυτο 1
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 σενάρια : 1. πρώτη φορά δε σε έκλεψαν στο πρατήριο 2. δεν λειτουργούσε σωστά το φλοτέρ πριν 3. έχει πρόβλημα τώρα το φλοτέρ Θα πρότεινα να κάψεις πρώτα αρκετή βενζίνη ωστε να βγάλεις συμπεράσματα για το 3 2
SinAkuma Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Στις 24/1/2024 στις 11:59 ΠΜ, kostis444t είπε σε nissan micra k12 βενζίνη ,μύριζε βενζίνη μέσα στην καμπίνα ,πολυ ελάχιστα μεν αλλα μύριζε και το πήγα φυσικά σε συνεργείο ,το εφτιαξαν αλλαξαν 2 λαστιχα + σφιγκτήρες μου ειπαν γιατι ειχαν φθαρεί και σταμάτησε εντελώς να μυρίζει ,η βελόνα του οργάνου βενζίνης δούλευε μια χαρά οταν το πήγα ,δηλαδή κατέβαινε οταν επεφτε η στάθμη βενζίνης κ ανέβαινε οταν το γέμιζα ,οταν εφυγα απο το συνεργείο το γέμισα full (ηταν στη μέση ο δείκτης) γιατι για λόγους υγείας δεν θα το μετακινούσα καθόλου για 15 ημέρες , αυτες τις ημέρες που το κυκλοφόρησα για 30χλμ περίπου η βελόνα ειναι εντελώς ΑΚΙΝΗΤΗ στο full ,δεν κουνήθηκε ουτε τρίχα δηλ. ,χτύπησα με το δάχτυλο το οργανο που εχει μέσα την βελόνα μπας κ ειχε κολλήσει λόγω ακινησίας και κρύου αλλα τίποτα ,εβγαλα την τάπα βενζίνης λεω μπάς και εφταιγε αυτο να πάρει αέρα δηλ. αλλα τίποτα η βελόνα ακίνητη ,σίγουρα στο συνεργείο θα εγινε η ζημιά... να εβγαλαν την αντλία εξω κ να εγινε λάθος στην εγκατάσταση στην επανατοποθέτηση πχ με το φλοτέρ βενζίνης η κάτι αλλο πχ να μην σύνδεσαν κάποια φίσσα ? εσείς τι λέτε ? ευχαριστώ Αν δεν κάνεις πλάκα θα σου απαντήσω σοβαρά. Όχι δεν θα κουνηθεί ο δείκτης από φουλ γέμισμα σε μόλις 30 χλμ ..... εκτός και αν το πας με τέρμα γκάζι.
kostis444t Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, SinAkuma είπε Αν δεν κάνεις πλάκα θα σου απαντήσω σοβαρά. Όχι δεν θα κουνηθεί ο δείκτης από φουλ γέμισμα σε μόλις 30 χλμ ..... εκτός και αν το πας με τέρμα γκάζι. 120χλμ .εχουν γίνει μέχρι σήμερα κ εχει κουνηθεί ελάχιστα η βελόνα 7 ώρες πριν, korakios είπε σενάρια : 1. πρώτη φορά δε σε έκλεψαν στο πρατήριο 2. δεν λειτουργούσε σωστά το φλοτέρ πριν 3. έχει πρόβλημα τώρα το φλοτέρ Θα πρότεινα να κάψεις πρώτα αρκετή βενζίνη ωστε να βγάλεις συμπεράσματα για το 3 αυτο μου ειπε και ο μάστορας σήμερα στο τηλ.,αφησέ το να κάνει αρκετά χλμ πχ 200-300 να δείς αν πέσει η βελόνα και μετά φέρτο να το δώ
kostis444t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 λοιπόν παιδιά ,πήγα σήμερα πρωί στον μάστορα για ελεγχο ,ειχαν γίνει 190 χλμ οταν του το αφησα και η βελόνα ειχε ελάχιστα κουνηθεί .ελα το μεσημέρι μου ειπε να το πάρεις ,οταν το πήρα η βελόνα ηταν επιτέλους στο σημείο που την ειχα συνηθίσει χρόνια τώρα για τα 190χλμ ,ρώτησα τον μάστορα τι εφταιγε κ γελώντας μου ειπε ...αυτα ειναι μυστικά του επαγγέλματος (ειχα αφήσει 2 περιοδικά στο πίσω κάθισμα κ τα βρήκα στο μπροστινό κάθισμα...οπότε λογικά σήκωσε το πίσω κάθισμα για να φθάσει στην αντλία βενζίνης...τώρα τι εφταιγε ...αγνωστο ) 3
bezan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 11 hours ago, kostis444t said: λοιπόν παιδιά ,πήγα σήμερα πρωί στον μάστορα για ελεγχο ,ειχαν γίνει 190 χλμ οταν του το αφησα και η βελόνα ειχε ελάχιστα κουνηθεί .ελα το μεσημέρι μου ειπε να το πάρεις ,οταν το πήρα η βελόνα ηταν επιτέλους στο σημείο που την ειχα συνηθίσει χρόνια τώρα για τα 190χλμ ,ρώτησα τον μάστορα τι εφταιγε κ γελώντας μου ειπε ...αυτα ειναι μυστικά του επαγγέλματος (ειχα αφήσει 2 περιοδικά στο πίσω κάθισμα κ τα βρήκα στο μπροστινό κάθισμα...οπότε λογικά σήκωσε το πίσω κάθισμα για να φθάσει στην αντλία βενζίνης...τώρα τι εφταιγε ...αγνωστο ) μιστικο του επαγγελματος, φιλε καναμε μ@λ@κι@ αλλα την μαζεψαμε 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Κάποιος θα κάνει χλμ με δωρεάν βενζίνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα