Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Από τότε έχεις κάνει άλλα χιλιόμετρα να δεις αν θα πέσει ο δείκτης;

Μπορεί για κάποιο λόγο να κόλλησε προσωρινά και να στρώσει ξαφνικά.

Γενικά είσαι υπερβολικός νομίζω.

Στο post του NikosKallithea αναφερόμουν.

φιλε phanispal,για λόγους υγείας δεν το κυκλοφορώ αυτες τις ημέρες οποτε μονο 30χλμ εχει κανει ,τα οργανα στο ταμπλώ ειναι 3 ,ταχύμετρο-στροφόμετρο-οργανο βενζίνης ,δηλ.δεν εχει οργανο θερμοκρασίας κ γι αυτο το μάτι μου πηγαίνει συνέχεια στα οργανα μπας κ ανάψει κάποιο λαμπάκι για την θερμοκρασία οπότε κ την βελόνα βενζίνης την εχω μάθει απ εξω που λέμε..

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 minutes ago, kostis444t said:

αλλωστε μονο 45-46 λίτρα εχει χωρητικότητα το ρεζερβουάρ και καίει γύρω στα 7 -7.5 λιτρα στα 100χλμ και ειχε  αρκετή κίνηση ο δρόμος κ επρεπε να ειχε κουνηθεί

Άρα σε αυτά τα 30 χλμ θα έχει καταναλώσει 2.2 λίτρα, άντε στη χειρότερη 2.5, σε κανένα αυτοκίνητο δεν πέφτει τόσο γρήγορα η βελόνα.

14 minutes ago, kostis444t said:

φυσικά πήρα τηλ. το συνεργείο κ μου ειπαν φέρτο να το δούμε ...απλα εχει πολυ δουλειά τώρα κ θα το παω απο την αλλη εβδομάδα

Εγώ πάλι πιστεύω πως σου είπε έτσι γιατί ήταν σίγουρος πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει πέσει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει μετακινηθεί η βελόνα

μακάρι ,απλα το συνεργείο που πηγαίνω το αμάξι εχει το ιδιο ακριβώς αμάξι η γυναίκα του μάστορα ...και λεω μπάς κ εκανε καμιά @ουστιά ,πχ να εχει χαλάσει το οργανο βενζινης σε αυτο κ να εκαναν τράμπα...με το δικό μου 

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άρα σε αυτά τα 30 χλμ θα έχει καταναλώσει 2.2 λίτρα, άντε στη χειρότερη 2.5, σε κανένα αυτοκίνητο δεν πέφτει τόσο γρήγορα η βελόνα.

Εγώ πάλι πιστεύω πως σου είπε έτσι γιατί ήταν σίγουρος πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει πέσει.

μακάρι ,αλλα οντως εχει παρα πολυ δουλειά ,ειναι καλός κ λογικός σε τιμές μάστορας κ εχει πολυ δουλειά (πχ σε εμένα πήρε για αλλαγή 2 λάστιχων καυσίμου + σφιγκτήρες 20 ευρώ πολυ φθηνά θα ελεγα...)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostis444t είπε

οχι δεν μου ηρθε φλασιά ,12χρόνια εχω το αμάξι κ το ξέρω απ εξω κυριολεκτικά ,δεν υπάρχει χρήμα για αλλο πιο νέο (αλλωστε δεν μου εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα εκτός τα τυπικά  του service σε αυτα τα χρόνια ) οπότε το προσέχω παρα πολύ  

μήπως έτυχε και φούλαρες σε αλλο βενζινάδικο ?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostis444t είπε

οχι δεν μου ηρθε φλασιά ,12χρόνια εχω το αμάξι κ το ξέρω απ εξω κυριολεκτικά ,δεν υπάρχει χρήμα για αλλο πιο νέο (αλλωστε δεν μου εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα εκτός τα τυπικά  του service σε αυτα τα χρόνια ) οπότε το προσέχω παρα πολύ  

Βγες για καμιά δουλειά , κάνε καμιά βόλτα και θα κουνηθεί. Τουλάχιστον αν δεν κουνηθεί να είσαι σίγουρος ότι κάτι φταίει. Εμένα για καιρό μόλις εφτανε στη μέση έπεφτε ξαφνικά στο τέρμα και αναγκαζόμουν να το φουλάρω πράγμα που δεν ήθελα γιατί τόχω υγραέριο. Το έκανε κανένα εξάμηνο ξαφνικά έστρωσε και τώρα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

μήπως έτυχε και φούλαρες σε αλλο βενζινάδικο ?

παντα σε 1 βενζινάδικο το γεμίζω χρόνια τωρα κοντα στο σπίτι μου ,αλλα δεν νομίζω να εχει κάποια σχέση αυτο..

6 ώρες πριν, phanispal είπε

Κι εγώ λέω μήπως του το γέμισαν τέρμα αυτή τη φορά, παίζει κι αυτό ρόλο.

πάντα τέρμα το γεμίζω για να εχω το κεφάλι μου ησυχο για προστασία της αντλίας βενζίνης 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostis444t είπε

παντα σε 1 βενζινάδικο το γεμίζω χρόνια τωρα κοντα στο σπίτι μου ,αλλα δεν νομίζω να εχει κάποια σχέση αυτο..

απλά μπορεί να έτυχε να σταμάτησε να κλέβει πολύ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Βγες για καμιά δουλειά , κάνε καμιά βόλτα και θα κουνηθεί. Τουλάχιστον αν δεν κουνηθεί να είσαι σίγουρος ότι κάτι φταίει. Εμένα για καιρό μόλις εφτανε στη μέση έπεφτε ξαφνικά στο τέρμα και αναγκαζόμουν να το φουλάρω πράγμα που δεν ήθελα γιατί τόχω υγραέριο. Το έκανε κανένα εξάμηνο ξαφνικά έστρωσε και τώρα δουλεύει μια χαρά.

μακάρι να ειναι αυτο φίλε μου , αλλα πρωτη φορα μου συμβαίνει αυτο στα 12 χρόνια που το εχω ,γιατι παντα το φουλάρω μέχρι τέρμα να πάει η βελόνα ,και αυτο συνέβη μόλις εφυγα απο το συνεργείο κ το γέμισα full (ηταν μέχρι τη μέση οταν το πήγα στο συνεργείο η βελόνα γιατι λεω θα βγάλουν εξω την αντλία, για να  μην εχουν πρόβλημα αν ηταν γεμάτο το ντεπόζιτο ...)

Δημοσ.

Όπως και οι υπόλοιποι, θεωρώ απίθανο να μετακινηθεί η βελόνα μετά από μόνο 30 χλμ. Micra είναι, όχι funny car! 😂

Δημοσ.

αμα το γεμησες και δεν ανεβαινει πανω απο την μεση μπορει απλα η το φλοτερ να κολλισε εαμα ειναι χονευτο μεσα στην αντλια βενζινης, η εβαλαν μεσα στο ντεποζιτο την αντλια μαζι με το φλοτερ με λαθος "κληση" και απλα αντι να μετρα την βενζινη το φλοτερ στο οριζοντιο για παραδειγμα, την μετρα στο καθετο. δηλαδη το φλοτερ να κοιταει προς το πλαι του αυτοκινητου αντι για μπροστα η πισω. απλη δουλεια, σε μιση ωρα με 40 λεπτακια φτιαχνεται

• Confused 1
Δημοσ.
On 24/01/2024 at 11:59, kostis444t said:

σε  nissan micra k12 βενζίνη ,μύριζε βενζίνη μέσα στην καμπίνα ,πολυ ελάχιστα μεν αλλα μύριζε και το πήγα φυσικά σε συνεργείο  ,το εφτιαξαν αλλαξαν 2 λαστιχα + σφιγκτήρες μου ειπαν γιατι ειχαν φθαρεί  και σταμάτησε εντελώς να μυρίζει ,η βελόνα του οργάνου βενζίνης δούλευε μια χαρά οταν το πήγα ,δηλαδή κατέβαινε οταν επεφτε η στάθμη βενζίνης κ ανέβαινε οταν το γέμιζα ,οταν εφυγα απο το συνεργείο το γέμισα full (ηταν στη μέση ο δείκτης) γιατι για λόγους υγείας δεν θα το μετακινούσα καθόλου για 15 ημέρες ,  αυτες τις ημέρες που το κυκλοφόρησα για 30χλμ περίπου η βελόνα ειναι εντελώς ΑΚΙΝΗΤΗ στο full ,δεν κουνήθηκε ουτε τρίχα δηλ. ,χτύπησα με το δάχτυλο το οργανο που εχει μέσα την βελόνα μπας κ ειχε κολλήσει λόγω ακινησίας και κρύου αλλα τίποτα ,εβγαλα την τάπα βενζίνης λεω μπάς και εφταιγε αυτο να πάρει αέρα δηλ. αλλα  τίποτα η βελόνα ακίνητη ,σίγουρα  στο συνεργείο θα εγινε η ζημιά... να εβγαλαν την αντλία εξω κ να εγινε λάθος στην εγκατάσταση στην επανατοποθέτηση πχ με το φλοτέρ βενζίνης η κάτι αλλο πχ να μην σύνδεσαν κάποια φίσσα ? εσείς τι λέτε ? ευχαριστώ

Στο δικό μου micra k12 από τότε που το πήρα, όταν το φουλάρω θέλει από 60 έως 120km (ανάλογα με το που κινούμε και πόσο το φούλαρε)για να πέσει κάτω από την γραμμή του full.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Δεν του κατέβηκε η βελόνα απ' το full μετά από 30 χιλιόμετρα είπε, όχι ότι δεν του ανέβηκε απ' τη μέση.

λαθος τοτε

3 hours ago, bezan said:

αμα το γεμησες και δεν ανεβαινει πανω απο την μεση μπορει απλα η το φλοτερ να κολλισε εαμα ειναι χονευτο μεσα στην αντλια βενζινης, η εβαλαν μεσα στο ντεποζιτο την αντλια μαζι με το φλοτερ με λαθος "κληση" και απλα αντι να μετρα την βενζινη το φλοτερ στο οριζοντιο για παραδειγμα, την μετρα στο καθετο. δηλαδη το φλοτερ να κοιταει προς το πλαι του αυτοκινητου αντι για μπροστα η πισω. απλη δουλεια, σε μιση ωρα με 40 λεπτακια φτιαχνεται

uk το περιεργο που ειναι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...