Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε  nissan micra k12 βενζίνη ,μύριζε βενζίνη μέσα στην καμπίνα ,πολυ ελάχιστα μεν αλλα μύριζε και το πήγα φυσικά σε συνεργείο  ,το εφτιαξαν αλλαξαν 2 λαστιχα + σφιγκτήρες μου ειπαν γιατι ειχαν φθαρεί  και σταμάτησε εντελώς να μυρίζει ,η βελόνα του οργάνου βενζίνης δούλευε μια χαρά οταν το πήγα ,δηλαδή κατέβαινε οταν επεφτε η στάθμη βενζίνης κ ανέβαινε οταν το γέμιζα ,οταν εφυγα απο το συνεργείο το γέμισα full (ηταν στη μέση ο δείκτης) γιατι για λόγους υγείας δεν θα το μετακινούσα καθόλου για 15 ημέρες ,  αυτες τις ημέρες που το κυκλοφόρησα για 30χλμ περίπου η βελόνα ειναι εντελώς ΑΚΙΝΗΤΗ στο full ,δεν κουνήθηκε ουτε τρίχα δηλ. ,χτύπησα με το δάχτυλο το οργανο που εχει μέσα την βελόνα μπας κ ειχε κολλήσει λόγω ακινησίας και κρύου αλλα τίποτα ,εβγαλα την τάπα βενζίνης λεω μπάς και εφταιγε αυτο να πάρει αέρα δηλ. αλλα  τίποτα η βελόνα ακίνητη ,σίγουρα  στο συνεργείο θα εγινε η ζημιά... να εβγαλαν την αντλία εξω κ να εγινε λάθος στην εγκατάσταση στην επανατοποθέτηση πχ με το φλοτέρ βενζίνης η κάτι αλλο πχ να μην σύνδεσαν κάποια φίσσα ? εσείς τι λέτε ? ευχαριστώ

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί θεωρείς ότι με 30 χιλιόμετρα διανυθείσα απόσταση έπρεπε να κουνηθεί ο δείκτης;

Έχεις παρατηρήσει ότι έτσι κάνει κάθε φορά που γεμίζεις και διανύεις 30 χιλιόμετρα;

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostis444t είπε

σε  nissan micra k12 βενζίνη ,μύριζε βενζίνη μέσα στην καμπίνα ,πολυ ελάχιστα μεν αλλα μύριζε και το πήγα φυσικά σε συνεργείο  ,το εφτιαξαν αλλαξαν 2 λαστιχα + σφιγκτήρες μου ειπαν γιατι ειχαν φθαρεί  και σταμάτησε εντελώς να μυρίζει ,η βελόνα του οργάνου βενζίνης δούλευε μια χαρά οταν το πήγα ,δηλαδή κατέβαινε οταν επεφτε η στάθμη βενζίνης κ ανέβαινε οταν το γέμιζα ,οταν εφυγα απο το συνεργείο το γέμισα full (ηταν στη μέση ο δείκτης) γιατι για λόγους υγείας δεν θα το μετακινούσα καθόλου για 15 ημέρες ,  αυτες τις ημέρες που το κυκλοφόρησα για 30χλμ περίπου η βελόνα ειναι εντελώς ΑΚΙΝΗΤΗ στο full ,δεν κουνήθηκε ουτε τρίχα δηλ. ,χτύπησα με το δάχτυλο το οργανο που εχει μέσα την βελόνα μπας κ ειχε κολλήσει λόγω ακινησίας και κρύου αλλα τίποτα ,εβγαλα την τάπα βενζίνης λεω μπάς και εφταιγε αυτο να πάρει αέρα δηλ. αλλα  τίποτα η βελόνα ακίνητη ,σίγουρα  στο συνεργείο θα εγινε η ζημιά... να εβγαλαν την αντλία εξω κ να εγινε λάθος στην εγκατάσταση στην επανατοποθέτηση πχ με το φλοτέρ βενζίνης η κάτι αλλο πχ να μην σύνδεσαν κάποια φίσσα ? εσείς τι λέτε ? ευχαριστώ

απο φουλ με 30 χλμ δεν πέφτει η ένδειξη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

απο φουλ με 30 χλμ δεν πέφτει η ένδειξη.

Εδώ με το ζόρι πέφτει στο παπί κάπου στα 25 χιλιόμετρα, που παίρνει 4.4 λίτρα.

Ειδικά αν του το γέμισε μέχρι πάνω αυτή τη φορά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εδώ με το ζόρι πέφτει στο παπί κάπου στα 25 χιλιόμετρα, που παίρνει 4.4 λίτρα.

Ειδικά αν του το γέμισε μέχρι πάνω αυτή τη φορά.

Σε πούντο και άστρα κάνει πάνω απο 100χλμ να πέσει.Στο άστρα ,επειδή έγινε σήμερα,έπεσε μετά απο 140 χλμ.Με την κατανάλωση που έχω σημαίνει ότι χρειάστηκε να κάψει  περίπου 7 λίτρα  μέχρι να κουνηθεί η βελόνα.

Δημοσ.

Ε του φίλου ή θα του ήρθε φλασιά και τώρα θα το παρατήρησε μετά από τόσο καιρό με αφορμή την επίσκεψη στο συνεργείο για σχετικό με τη βενζίνη θέμα, ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.

Δημοσ.
32 minutes ago, kostis444t said:

εσείς τι λέτε ?

Πως είναι φυσιολογικό να μην κουνηθεί καν με μόλις 30 χλμ που έχεις διανύσει. Αν και δεν ισχύουν τα ίδια για κάθε αυτοκίνητο, θα πρέπει να διανύσεις αρκετά περισσότερα για να κουνηθεί.

Επίσης αν είχαν ξεχάσει να συνδέσουν καμιά φίσα ή αν είχαν κάνει κάποια ζημιά στο φλοτέρ όπως λες, τότε ο δείκτης δεν θα πήγαινε στο τέρμα μετά το φουλάρισμα που έκανες ΑΦΟΥ είχες φύγει από το συνεργείο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostis444t είπε

να εβγαλαν την αντλία εξω κ να εγινε λάθος στην εγκατάσταση στην επανατοποθέτηση 

Δηλαδή θελεις και επιβεβαίωση

Το πας πίσω στο συνεργείο χθές 

Δημοσ.
34 minutes ago, NikosKallithea said:

Και να τους πει τι, πως είναι σίγουρος ότι του το χάλασαν επειδή διένυσε 30 ολόκληρα χιλιόμετρα χωρίς να κουνηθεί η βελόνα της βενζίνης?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Νομίζω σαρκαστικό ήταν το post.

Λες;;; Θα βγηκε βόλτα να κάνει μερικά χιλιόμετρα να δει αν θα πέσει🤣

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

φυσικά θα το πάω ,απλά ειναι σε διπλανή πόλη το συνεργείο και ηθελα να παρω κάποια γνώμη εδω μέσα ,για να μην μου λένε τιποτα περίεργα.... το αμάξι το εχω 12 χρόνια οπότε το ξέρω πολυ πολυ καλά ,σε αυτα τα 30χλμ ,θα επρεπε να ειχε κουνηθεί ΣΙΓΟΥΡΑ εστω ελάχιστα η βελόνα απο εμπειρία που εχω σε αυτο το αμάξι ,αλλωστε μονο 45-46 λίτρα εχει χωρητικότητα το ρεζερβουάρ και καίει γύρω στα 7 -7.5 λιτρα στα 100χλμ και ειχε  αρκετή κίνηση ο δρόμος κ επρεπε να ειχε κουνηθεί ,φυσικά πήρα τηλ. το συνεργείο κ μου ειπαν φέρτο να το δούμε ...απλα εχει πολυ δουλειά τώρα κ θα το παω απο την αλλη εβδομάδα 

23 λεπτά πριν, phanispal είπε

Νομίζω σαρκαστικό ήταν το post.

οχι φίλε μου ,δεν εχω ορεξη για πλάκα 

14 λεπτά πριν, papoys1 είπε

απο το συνεργείο που ηταν σε διπλανή πόλη το εφερα σπίτι μου 

Δημοσ.

Από τότε έχεις κάνει άλλα χιλιόμετρα να δεις αν θα πέσει ο δείκτης;

Μπορεί για κάποιο λόγο να κόλλησε προσωρινά και να στρώσει ξαφνικά.

Γενικά είσαι υπερβολικός νομίζω.

18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

5 λεπτά πριν, kostis444t είπε

οχι φίλε μου ,δεν εχω ορεξη για πλάκα

Στο post του NikosKallithea αναφερόμουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Ε του φίλου ή θα του ήρθε φλασιά και τώρα θα το παρατήρησε μετά από τόσο καιρό με αφορμή την επίσκεψη στο συνεργείο για σχετικό με τη βενζίνη θέμα, ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.

οχι δεν μου ηρθε φλασιά ,12χρόνια εχω το αμάξι κ το ξέρω απ εξω κυριολεκτικά ,δεν υπάρχει χρήμα για αλλο πιο νέο (αλλωστε δεν μου εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα εκτός τα τυπικά  του service σε αυτα τα χρόνια ) οπότε το προσέχω παρα πολύ  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostis444t είπε

απλα εχει πολυ δουλειά τώρα κ θα το παω απο την αλλη εβδομάδα 

Μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει μετακινηθεί η βελόνα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...