Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Άλλο η αντοχή στο χρόνο και η φυσική φθορά και άλλο τα ...τρύπια χέρια!  😛 

Δεν ειναι τα τρυπια χερια, ειναι αυτοι που τα παιρνουν με 72 δοσεις, και μετα δεν εχουν λεφτα να φτιαξουν μια πιθανη ζημια.

• Thanks 3
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Μάλλον έχει μείνει με 30-50χιλ στην τσέπη και ένα αμάξι που δεν είναι beta.

Α μάλιστα. Σώθηκες τότε. Καλοφάγωτα στο δρομολόγιο σπίτι-πλατεία. 

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω να το παρατήσει το project. Δεν τραβάει. Πεταμένα λεφτά. Ας μείνουν στο Carplay integration.

Έβγαλαν την άλλη μπούρδα, το Vision Pro, οπότε αρκεί.

Δημοσ.

Apple car σημαίνει μένεις από λάστιχο, και το Apple Store σου προτείνει να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο διότι "Δεν επισκευάζεται"

Apple car σημαίνει ότι σε τρία χρόνια θα βγει update που θα κάνει το αυτοκίνητο δύσχρηστο, διότι "αντισταθμίζεται η πτώση της μπαταρίας" δηλαδή "Σας κάνουμε το προϊόν μας άχρηστο επίτηδες, για να αγοράσετε το νεότερο μοντέλο"

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, froyd said:

Apple car σημαίνει μένεις από λάστιχο, και το Apple Store σου προτείνει να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο διότι "Δεν επισκευάζεται"

Apple car σημαίνει ότι σε τρία χρόνια θα βγει update που θα κάνει το αυτοκίνητο δύσχρηστο, διότι "αντισταθμίζεται η πτώση της μπαταρίας" δηλαδή "Σας κάνουμε το προϊόν μας άχρηστο επίτηδες, για να αγοράσετε το νεότερο μοντέλο"

Ότι να ναι.

Δεν νομίζω να είχες ποτέ τίποτα από apple στη ζωή σου. Απλά γράφει ο καθένας τη χαζομάρα του επειδή είδε apple και μπήκε.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν  θέλω να απαντάω σε αγενή και αχιούμορα σχόλια, όμως προφανώς δεν γνωρίζεις τον αγώνα του R3gmOcHjkiO6FMCSoAMSrUkIliuT42oGUiWTgIea

Louis Rossmann για το " Right to repair" ή το σκάνδαλο με τα updates του iPhone που έκαναν τις συσκευές πιο αργές επίτηδες
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, cmak είπε

Α μάλιστα. Σώθηκες τότε. Καλοφάγωτα στο δρομολόγιο σπίτι-πλατεία. 

Όχι θα τα πετάξω στα σκουπίδια για να έχω ηλεκτρικό. Εσύ πήγαινε σπίτι - πλατεία και βάλε και blacklight από κάτω....

Δεν είσαι Αμερική να  κάνεις τεράστιες αποστάσεις ώστε να έχει νορμάλ απόσβεση. Όταν βγάλουν κάτι της προκοπής να το συζητήσουμε.

Με 50.000 αν τα επενδύσεις σωστά θα βγάλεις και κέρδος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Apple CarPlay να συνεχίσει να εξελίσσει και δεν μας ενδιαφέρει τί θα κάνει με το Car.

Εδώ ψάχνουμε σε τί χρώμα τιμολόγιο ρεύματος θα χωθούμε για να βγάλουμε τον μήνα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μας μάραναν.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Όχι θα τα πετάξω στα σκουπίδια για να έχω ηλεκτρικό. Εσύ πήγαινε σπίτι - πλατεία και βάλε και blacklight από κάτω....

Δεν είσαι Αμερική να  κάνεις τεράστιες αποστάσεις ώστε να έχει νορμάλ απόσβεση. Όταν βγάλουν κάτι της προκοπής να το συζητήσουμε.

Με 50.000 αν τα επενδύσεις σωστά θα βγάλεις και κέρδος.

Μπορεί να σε σοκάρω αλλά οι αποστάσεις που κάνει κάποιος δεν είναι ανάλογα με το μέγεθος της χώρας της οποίας ζει. 

Οπότε το αν κάνω εγώ ή ο οποιοδήποτε άλλος απόσβεση σε αυτό το κομμάτι το ξέρει για τον ευατό του, άλλα είναι απλά μαθηματικά αν θα ήθελες να ασχολήθεις. 

Τα 50.000 που αναφέρεις προφανώς είναι λόγο αγνοίας διότι to 3 ξεκινάει από 42 και το Υ από 43 που σε αυτά υπολόγισε -8000 από τη κρατική επιδότηση. 

Τώρα αν μιλάμε για αγορά-κτήση αυτοκινήτου εν έτη 2024, επειδή ανάφερες και επενδυτικό κομμάτι στο μήνυμα σου, είσαι off εντελώς. Κάνε ένα leasing, προσμέτρησε τι ισχύει με εκπτώσεις δαπανών και μετά μπορούμε να ξαναμιλήσουμε. 

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ξέρεις και έχεις γνώση και όχι απλά έχεις ακούσει κάτι που μπορεί να είπε κάποιος σε έναν γνωστό σου

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, froyd said:

Δεν  θέλω να απαντάω σε αγενή και αχιούμορα σχόλια, όμως προφανώς δεν γνωρίζεις τον αγώνα του R3gmOcHjkiO6FMCSoAMSrUkIliuT42oGUiWTgIea

Louis Rossmann για το " Right to repair" ή το σκάνδαλο με τα updates του iPhone που έκαναν τις συσκευές πιο αργές επίτηδες

Γνωριζω πολύ καλύτερα απο σενα τι συμβαινει με την apple και επίσης εχω πολλά apple προιόντα για να έχω ίδια αποψη. Εσύ γνωρίζεις τίποτα? Είχες ποτέ apple προιόν ή απλά παπαγαλίζεις ότι βλέπεις στο internet?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...