SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα Είμαι στην επιλογή αγοράς iphone 15 το απλο ή το Pro , η ερώτηση μου ειναι αν παω σε 128 ή 256 . Στα Android εχω εχω αρκετές φωτογραφίες αλλα ολες αποθηκεύονται στο cloud και απλα υπάρχουν και στην sd , απο θέμα εφαρμογών έχω αρκετές οι οποίες αυτην την στιγμή ανέρχονται στα 46gb. Αν πάρω 128 ποσα κρατάει το ios και πόσα μένουν ελεύθερα απο fresh start του κινητού ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 256 θα πάρεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κάπου στα 9gb είναι δεσμευμένα αρχικά για το λειτουργικό κλπ. 3
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, SPANK είπε Καλημέρα Είμαι στην επιλογή αγοράς iphone 15 το απλο ή το Pro , η ερώτηση μου ειναι αν παω σε 128 ή 256 . Στα Android εχω εχω αρκετές φωτογραφίες αλλα ολες αποθηκεύονται στο cloud και απλα υπάρχουν και στην sd , απο θέμα εφαρμογών έχω αρκετές οι οποίες αυτην την στιγμή ανέρχονται στα 46gb. Αν πάρω 128 ποσα κρατάει το ios και πόσα μένουν ελεύθερα απο fresh start του κινητού ? Το 128 είναι αρκετά ικανοποιητικό... συνδυαστικά με επέκταση χώρου στο iCloud πάντα. Με 93GB Φωτογραφίες, που έχει μέσα η δική μου συσκευή έχω διαθέσιμο χώρο αλλά 40GB Επίσης, άλλη διαχείριση κάνει το iOS άλλη το Android. 1
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, billdanos είπε 256 θα πάρεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κάπου στα 9gb είναι δεσμευμένα αρχικά για το λειτουργικό κλπ. Μάλλον είναι πιο safe επιλογή
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, SPANK είπε Μάλλον είναι πιο safe επιλογή Αν η συσκευή βγει off δεν υπάρχει safe σκέψη όταν θα χαθούν τα δεδομένα... Αλλά μόνο η απελπισία ότι χάθηκαν... 🙃
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, kormos είπε Αν η συσκευή βγει off δεν υπάρχει safe σκέψη όταν θα χαθούν τα δεδομένα... Αλλά μόνο η απελπισία ότι χάθηκαν... 🙃 Ενοω ότι είναι πιο safe να έχω περισσότερο χώρο για apps κτλπ παρά να προβληματίζομαι τι να σβήσω και τι όχι
arxontas2323 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 αμα χρησιμοποιησεις icloud ολα θα γινουν πολυ πιο ευκολα και στο θεμα backup...αν μπορεις να πας στο 256 τοτε να πας. Θα εισαι ανετος απο αποψη χωρου και στο τελος θα εχεις πολυ ελευθερο χωρο με χρηση icloud παντα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, SPANK είπε Ενοω ότι είναι πιο safe να έχω περισσότερο χώρο για apps κτλπ παρά να προβληματίζομαι τι να σβήσω και τι όχι Σκέψου πως πλέον μερικές εφαρμογές και games είναι αρκετά GB το κάθε ένα... Οπότε τα 256 είναι σχεδόν μονόδρομος! Το icloud θα το έχεις ταυτόχρονα για τις φωτογραφίες σου, τα videos και άλλα προσωπικά αρχεία που δεν θα ήθελες να πάθουν τίποτα αν χαθεί η συσκευή σου. Και εγώ τις 14.000 φωτογραφίες που έχω μαζί με videos κλπ, στο icloud τα συγχρονίζω άμεσα για να είμαι σίγουρος!
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 28 λεπτά πριν, SPANK είπε Ενοω ότι είναι πιο safe να έχω περισσότερο χώρο για apps κτλπ παρά να προβληματίζομαι τι να σβήσω και τι όχι Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε... Αν το μπάτζετ σου επαρκεί μπορείς να πας και σε 512, αν έχει περιορισμό, με σωστή διαχείριση μια χαρά είναι το 128. 2
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Σκέψου πως πλέον μερικές εφαρμογές και games είναι αρκετά GB το κάθε ένα... Οπότε τα 256 είναι σχεδόν μονόδρομος! Το icloud θα το έχεις ταυτόχρονα για τις φωτογραφίες σου, τα videos και άλλα προσωπικά αρχεία που δεν θα ήθελες να πάθουν τίποτα αν χαθεί η συσκευή σου. Και εγώ τις 14.000 φωτογραφίες που έχω μαζί με videos κλπ, στο icloud τα συγχρονίζω άμεσα για να είμαι σίγουρος! Κοίτα παιχνίδια δεν παίζω στο κιμητο εκτός από κάνα candy crush και μπιλιάρδο 🤣. Από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο θέμα μου είναι οι εφαρμογές καθώς έχω αρκετές και όχι τόσο τα υπόλοιπα που θα είναι στο cloud. Από εφαρμογές εσύ πώς είσαι ; 4 λεπτά πριν, kormos είπε Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε... Αν το μπάτζετ σου επαρκεί μπορείς να πας και σε 512, αν έχει περιορισμό, με σωστή διαχείριση μια χαρά είναι το 128. 512 δεν έχει νόημα για εμένα 128 ή 256 gb
kormos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Κοίτα παιχνίδια δεν παίζω στο κιμητο εκτός από κάνα candy crush και μπιλιάρδο 🤣. Από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο θέμα μου είναι οι εφαρμογές καθώς έχω αρκετές και όχι τόσο τα υπόλοιπα που θα είναι στο cloud. Από εφαρμογές εσύ πώς είσαι ; 512 δεν έχει νόημα για εμένα 128 ή 256 gb Όπως και να το συγκρίνεις είναι λογικό πάντα να υπάρχει ένας διχασμός ή διαφορετική άποψη. Θα βοηθούσε αν θα ήταν εφικτό να κάνεις μια ενδεικτική λίστα εφαρμογών, μήπως βρεθεί πιο πλησιέστερη λύση. Έχεις κάνει τον έλεγχο αν οι εφαρμογές που έχεις σε Android υπάρχουν και για iOS?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, SPANK είπε Από εφαρμογές εσύ πώς είσαι ; Χρησιμοποιώ τo iphone συχνά όταν θέλω να τραβήξω πράγματα από το drone και δεν είμαι κοντά στο σταθερό/laptop και πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να ρίξω μέσα μερικές δεκάδες GB. 1
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Χρησιμοποιώ τo iphone συχνά όταν θέλω να τραβήξω πράγματα από το drone και δεν είμαι κοντά στο σταθερό/laptop και πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να ρίξω μέσα μερικές δεκάδες GB. Βλέπω έχεις αρκετά πράγματα μέσα οπότε θεωρητικά σε 128 gb θα ήσουν στα 81 περίπου Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από SPANK
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Βλέπω έχεις αρκετά πράγματα μέσα οπότε θεωρητικά σε 128 gb θα ήσουν στα 81 περίπου κατειλημμένα οπότε όχι και άσχημα ... Δεν θα ξεμείνεις εύκολα και με τα 128 αν είσαι ένας "τυπικός" χρήστης και χρησιμοποιείς και icloud storage κλπ. Απλά επειδή λογικά θα κρατήσεις τη συσκευή μερικά χρόνια, καλό θα ήταν να είσαι εξασφαλισμένος στο θεμα αποθήκευσης μιας και οι ανάγκες σου μπορεί να αλλάξουν στο διάστημα αυτό. Στο 128 ας πούμε, δεν μπορείς να τραβάς σε pro res 4K format και πρέπει να έχεις τουλαχιστον το 256. 1
aces Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) οτι αναφερθηκε δυσκολα θα ξεμεινεις με τα 128 ειναι ΥΠΕΡ-αρκετα και οχι αρκετα για το μεσο χρηστη. Ενδεικτικα το ios πιανει 9 εως 11gb κ αλλα 5-8gb το cache αναλογως συνολο κανα 15gb. Συνολο πλεον μόνο 45-60 εφαρμογες (μαξ πανε οι εποχες που αφηναμε οτι σαβουρα απο apps) κ συνδρομη σε iCloud οπωσδηποτε δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 65gb ελευθερα. Αν παιζεις gaming ή κανεις video επεξεργασιες κλπ τοτε καλυτερα τα 256 αλλιως δυσκολα το ios θα ανεβει πάρα πολυ σε χώρο σε μελλοντικα updates. To screenshot παραπανω απο @kormos (με διπλασιες εγκατ.εφαρμογες απο τις 60) απο την υπαρχουσα παλι υπερκαλυπτει τον ελευθερο αποθηκ.χωρο. Καποια στιγμη θα καταργηθουν τα 128 αλλα κ παλι μονο για gaming απαιτουνται συνηθως περισσοτερα.... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα