Bil79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Iamkontzo είπε όσα δεν φτανει η αλεπου..... Sheep detected! 1
Giorgos17589 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, TechnoState είπε .... είναι καλό deal στην χαμηλότερη τιμή/έκδοση του αν προλάβαινες το bundle-δωρο με τα ακουστικά της B&O .... τώρα με τα Buds Pro 2 ...δεν ξέρω κατά πόσο (η εταιρεία ζητά 180€ για τα buds μόνο) αξίζει... Επίσης, αποτελεί την οικονομικότερη τιμή στα flagship smartphones σε Global Version κ με επίσημες κυκλοφορίες, με μοναδικό οικονομικότερο σε τιμή (κ σε ορισμένα specs) το Z60 Ultra της Nubia. Σχετικά με το 12R δεν θα μπορούσε να μπει σε χαμηλότερο price tag γιατί μετά θα κανιβαλίζει την Νord σειρά. Για την αμερικανική αγορά κ εφόσον ισχύει το trading device: -100$ για οποιαδήποτε συσκευή αποσύρετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι αυτή... είναι shut up and take my money αγορά... είναι global έκδοση (κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας) όποιος μπορεί το αγοράζει απο εκεί, εννοείται. Στην Ευρώπη ισχύει αυτό, γνωρίζει κάποιος? Σίγουρα θα παίξουν ορισμένα price drops μέσα στους επόμενους μήνες... αλλά μέχρι -100€ πιστεύω. Αυτό που σίγουρα θα γίνει ευκαιρία κ όσο υπάρχει ακόμα απόθεμα θα είναι το 11. Απο καταστήματα τύπου tradingShenzhen, etoren κλπ σίγουρα η τιμή πέφτει ακόμα περισσότερο, επίσης έχεις την επιλογή για Oxygen OS εκτός από τα χρώμα/έκδοση...ισως ρισκάροντας λίγο (δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά) αλλά.... ένας χρόνος εγγύηση και κινέζικος φορτιστής με eu-ανταπτορα στο κουτί, εμένα με χαλάει. Εχοντας αγορασει πριν 3 σχεδον χρονια απο banggood το 8 pro και εχοντας γνωστό που καθε χρονο παιρνει την εκαστοτε ναυαρχιδα απο trading shenzhen.. Κανενα ρισκο... Δυστυχως ομως οπως ειπες ενας χρονος εγγυηση κ αυτος στην Κίνα... Δεν αναλαμβανει η oneplus Ευρώπης. O φορτιστης παντως δουλευει κανονικα με τον αντάπτορα... Δινει τα watt που θα εδινε και ο ευρωπαϊκός χωρις ανταπτορες. 1
JcD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Παιδιά η κινέζικη έκδοση τι διαφορά έχει από την ευρωπαική? Το βρίσκω στα 550 ευρώ το κινέζικο.
apostolis159 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, JcD είπε Παιδιά η κινέζικη έκδοση τι διαφορά έχει από την ευρωπαική? Το βρίσκω στα 550 ευρώ το κινέζικο. Το γράφει στο ακριβώς απο πάνω ποστ. 1
JcD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 minutes ago, apostolis159 said: Το γράφει στο ακριβώς απο πάνω ποστ. Δεν έχουν διαφορές στο λογισμικό με την ευρωπαική?
TechnoState Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @JcD αν ισχύουν όσα αναφέρει το TradingShenzhen.... μόνες διάφορες η τιμή, ο κινέζικος φορτιστής(με eu adapter ) κ ένα χρόνο εγγύηση (απο τον πωλητή όμως). Μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση (για όποιον θέλει να αναλάβει το αντίστοιχο ρίσκο). *Έχω επιλέξει original firmware κ όχι global - Oxygen OS (που ανεβάζει λίγο παραπάνω την τιμή). Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από TechnoState
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, warewolf είπε Το μαρκετινίστικο δούλεμα που αναφέρεις έχει ξεκινήσει προ πολλού με την έλευση του hdr στις τηλεοράσεις όταν σου έλεγαν πως σου δίνουν π.χ. 2000 nits και δεν σου έλεγαν πως αυτό αφορούσε παράθυρο π.χ. 1% ή 2%. Γιαυτό ακριβώς τα ανέφερα και τα πιο πίσω. Για να δούν και οι άλλοι το δούλεμα που συνηθίζουν να ρίχνουν κυρίως οι κινέζικες εταιρείες για να ψαρώσουν κόσμο. Εννοείται ότι η οθόνη του Oneplus 12, ειναι μια χαρά έξω στον ήλιο, αλλά ήθελαν εκεί στην Oneplus, να το παραφουσκώσουν φέτος με τα της φωτεινότητας. Βάλανε και industry leading τρομάρα τους, ενώ πέρυσι το Oneplus 11,είχε θέμα στην φωτεινότητα. Μια από τα ίδια και στα benchmarks. Κάθεται και σου διαφημίζει η εταιρεία το φοβερό σύστημα ψύξης που έχει, αλλά στην πράξη δεν βλέπουμε ανάλογα αποτελέσματα.
Giorgos17589 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TechnoState είπε @JcD αν ισχύουν όσα αναφέρει το TradingShenzhen.... μόνες διάφορες η τιμή, ο κινέζικος φορτιστής(με eu adapter ) κ ένα χρόνο εγγύηση (απο τον πωλητή όμως). Μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση (για όποιον θέλει να αναλάβει το αντίστοιχο ρίσκο). *Έχω επιλέξει original firmware κ όχι global - Oxygen OS (που ανεβάζει λίγο παραπάνω την τιμή). Oxygen βαλε.. Το original είναι με color os και ισως να εχει καποιες κινεζοεφαρμογες... Που λογικα θα έχει... Αν βαλεις oxygen ειναι ιδιο ακριβως πραγμα με το να το αγοραζες απο τον κοτσοβολο πχ που ειπαν θα το φερει. Μονο ο ενας χρονος εγγυησης ειναι μείον. Ο φορτιστης ειναι κομπλε. Έχω κάνει ιδια ακριβως αγορα απο banggood το op8 pro το 2021...δεν ειχα κανενα θεμα...με oxygen ομως οχι hydrogenOS( αυτο ειχε η china version πριν το colorOS) χωρις καμια κινεζοεφαρμογη... Σημα 5G και volte... αψογα ολα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Giorgos17589 1
icy20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δεν τρωτε φορους απο τo tradingshenzen? λεει οτι δεν εχει customs αλλα πληρωνεις καποιο φορο στην χωρα εισαγωγης.
TechnoState Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Oxygen βαλε.. Το original είναι με color os και ισως να εχει καποιες κινεζοεφαρμογες... Που λογικα θα έχει... Αν βαλεις oxygen ειναι ιδιο ακριβως πραγμα με το να το αγοραζες απο τον κοτσοβολο πχ που ειπαν θα το φερει. Μονο ο ενας χρονος εγγυησης ειναι μείον. Ο φορτιστης ειναι κομπλε. Έχω κάνει ιδια ακριβως αγορα απο banggood το op8 pro το 2021...δεν ειχα κανενα θεμα...με oxygen ομως οχι hydrogenOS( αυτο ειχε η china version πριν το colorOS) χωρις καμια κινεζοεφαρμογη... Σημα 5G και volte... αψογα ολα ...ναι το ξέρω, αλλά με το Color OS που έβαλα καθαρά για λόγους σύγκρισης, είναι που η τιμή έρχεται 320€ φθηνότερο απο την επίσημη. Σημαντικό ποσό διαφοράς κ με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα/φόροι (σε αγορά από tradingShenzhen)...σε σημείο too good to be true!
Giorgos17589 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, TechnoState είπε ...ναι το ξέρω, αλλά με το Color OS που έβαλα καθαρά για λόγους σύγκρισης, είναι που η τιμή έρχεται 320€ φθηνότερο απο την επίσημη. Σημαντικό ποσό διαφοράς κ με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα/φόροι (σε αγορά από tradingShenzhen)...σε σημείο too good to be true! Καλα ναι αμα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ειναι σιγουρα δέλεαρ... Απο το trading shenzhen ψωνιζει φιλος μου παντως 3 χρονια τωρα.. Oneplus 9 pro, 10 pro, 11...δεν εχει τιποτα επιπλέον.. Μπορεις να κάνεις και ερωτηση στο πεδιο ερωτησεων που εχουν οτιδήποτε σου έρθει και σου απαντανε μεσα σε λιγες ωρες.... Σημαντικο... Το 11 περσι ειχε στις αρχες region locked... Και μετα απο μερικες μερες λειτουργίας σταματουσε να δουλεύει η sim... Το εφτιαξαν αυτο μεσα σε λιγοτερο απο μηνα.. Και οσοι το ειχαν παρει ηδη νομιζω το χαν επιστρεψει και τους δοθηκε αλλο.. Οποτε κανε κι αυτη την ερωτηση να. Μην βρεθεις προ εκπλήξεως. Παντως σαν καταστημα εχω ακουσει τα καλυτερα και θα ψωνιζα κι εγω αν αναγνωριζοταν η εγγυηση και στην Ευρώπη που δυστυχως η oneplus δεν το αναλαμβάνει αν γινει κατι επειδη ειναι αγορα απο Κίνα. Αν όμως το προσεχεις.. Και δεν εισαι γκαντεμης δν εχεις να φοβασαι τίποτα
ZoReN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 14 hours ago, icy20 said: Δεν τρωτε φορους απο τo tradingshenzen? λεει οτι δεν εχει customs αλλα πληρωνεις καποιο φορο στην χωρα εισαγωγης. Χωρίς να έχω εμπειρία λένε ότι η τιμή είναι τελική. Άρα δεν θα έχεις φόρους. Αν όντως ισχύει αυτό το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω από εκεί
icy20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZoReN είπε Χωρίς να έχω εμπειρία λένε ότι η τιμή είναι τελική. Άρα δεν θα έχεις φόρους. Αν όντως ισχύει αυτό το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω από εκεί Ναι και εγω το σκεφτηκα απλα δεν ξερω τι ρολο βαραει η καμερα του. Εχω S21 ultra και φοβαμαι μην ειναι downgrade... και σε καμερα και σε software. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από icy20
Lotof Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παίδες τι firmware επιλέγουμε ; https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-16gb512gb Οι φίλοι που γκρινιάζουν πιο πίσω ας δουν κάνα review γιατί το κινητό τα σπάει. They are back! Τρελό μπόνους οι έξτρα ρυθμίσεις περί eye comfort…. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Lotof 2
alizia77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 24/1/2024 στις 8:25 ΠΜ, ALXIOA είπε day one -preorder.. ευχαριστωω😄.. Μια χαρα ειναι και οι καμερες. και οι οθονη. Και αν υπαρχει καποιο softoware θεματακι θα λυθει με ενα update.. Νορμαλ τιμη για μενα θα ηταν 890 με δωρο τα ακουστικα..Τωρα κατι κινεζικες σελιδες δεν της εμπιστευομαι..και απο θεμα εγγυησης και απο θεμα λειτουργικου. Δεν ξερω.. Οτι επιθυμει ο καθενας.. Από που φίλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα