GSteve Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Έχω ένα laptop στο οποίο έχει γίνει αρκετή χρήση και ήταν στη φόρτιση συνεχώς, όπως γίνεται με τα περισσότερα laptop από κάποιο σημείο και μετά. Τώρα, όταν το ανοίγω, αναβοσβήνει η ένδειξη της μπαταρίας με πορτοκαλί, ανοίγει τα windows και μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει. Τι θέμα έχουμε εδώ; Είναι θέμα φορτιστή; μπαταρίας; ή του laptop γενικότερα;
SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, GSteve είπε Έχω ένα laptop στο οποίο έχει γίνει αρκετή χρήση και ήταν στη φόρτιση συνεχώς, όπως γίνεται με τα περισσότερα laptop από κάποιο σημείο και μετά. Τώρα, όταν το ανοίγω, αναβοσβήνει η ένδειξη της μπαταρίας με πορτοκαλί, ανοίγει τα windows και μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει. Τι θέμα έχουμε εδώ; Είναι θέμα φορτιστή; μπαταρίας; ή του laptop γενικότερα; Wild guess ότι είναι ώρα να αλλάξεις την μπαταρία γιατί τα έφτυσε εντελώς και πιθανά μπλοκάρει στο σύνολο το Power system του laptop Υποθετω ότι οσ σχεδιασμός του κυκλωματος λειτουργίας του Laptop περνάει μέσα απο την μπαταρία η οποία εάν δεν λειτουργεί πια "μπλοκάρει" και την παροχή του ρεύματος στο σύστημα. Ας πούμε ότι το σύστημα φόρτισης μπαταριας και παροχή ρεύματος στο Laptop είναι σε σειρά και όχι παράλληλα Υπόθεση είναι φυσικά. Πορτοκαλί λαμπάκι σε μπαταρία γενικά σημαίνει πρόβλημα μπαταρίας/αλλαγή μπαταριας. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από SeNNinhA
GSteve Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο γενικά; Το θέμα είναι μην δώσω χρήματα για μπαταρία και δεν είναι αυτό, που λογικά αυτό είναι.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, GSteve είπε Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο γενικά; Το θέμα είναι μην δώσω χρήματα για μπαταρία και δεν είναι αυτό, που λογικά αυτό είναι. Μονο τεχνικος μπορει να σου πει πιο βεβαια. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι πορτοκαλι λαμπακι σε μπαταρια ειναι 100% αλλαγη μπαταριας ουτως ή αλλως. Η οθονη τωρα βεβαια μπορει να μαυριζει για πολλους λογους. Κανε κανενα clean update τους drivers σου. Ακομη και τα Windows μπορει να φταινε. 1
kremenarasi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Hp-Dell-Toshiba Αλλαξε μπαταρια η βγαλτην εντελως. το λαπτοπ μπαινει σε sleep mode μονο του,
GSteve Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Χωρίς μπαταρία πάλι το ίδιο κάνει. Ίσως είναι το καλώδιο;
filipprin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 23/1/2024 στις 8:06 ΜΜ, GSteve είπε ανοίγει τα windows και μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει τα λαμπακια μενουν αναμενα η σβηνουν και αυτα, χανει τελείως το ρευμα το λαπτοπ
GSteve Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Τα υπόλοιπα λαμπάκια είναι πράσινα κανονικά. Της μπαταρίας δεν υπάρχει καθόλου, απ' τη στιγμή που έχει βγει.
filipprin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Αρα οταν μαυριζει η οθονη εχει ρευμα..... 25 λεπτά πριν, GSteve είπε Χωρίς μπαταρία πάλι το ίδιο κάνει. Ίσως είναι το καλώδιο; ξεκιναει μπαινει και μετα μαυριζει........Αρα δεν ειναι η μπαταρια.Και τροφοδοτικο θα σβηναν ολα αμα εμενε απο ρευμα... 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 23/1/2024 στις 7:06 ΜΜ, GSteve είπε ανοίγει τα windows και μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει. Windows drivers checked? GPU drivers checked? Display drivers checked? Ποια windows ειναι? Ποιο Laptop ειναι?
GSteve Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Είναι θέμα οθόνης, έχουν καεί τα λαμπάκια!
Kthulhou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, GSteve είπε Είναι θέμα οθόνης, έχουν καεί τα λαμπάκια! αφού λες πως μπαίνει στα windows κ μετά μαυρίζει =>μάλλον drivers κάρτας γραφικών ΤΕΣΤ: μπες σε safe mode Κ θα δες αν θα παίζει κανονικά (με βασική ανάλυση φυσικά), αλλά αν παίζει, αν έχεις εικόνα ή όχι
achilleas1978 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 και εγω εχω προβλημα με το λαπτοπ, το ειχα 2 μηνες κλειστο και το ανοιξα τωρα παρατηρησα οτι το λαμπακι της μπαταριας αναβοσβηνει πορτοκαλι χρωμα, η μπαταρια λεει φορτισμενη 100% αλλα μολις βγαζω τον φορτιστη σβηνει το λαπτοπ. σας παρακαλω πειτε μου τι συμβαινει προβλημα της μπαταριας η του λαπτοπ;
soteras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, achilleas1978 είπε και εγω εχω προβλημα με το λαπτοπ, το ειχα 2 μηνες κλειστο και το ανοιξα τωρα παρατηρησα οτι το λαμπακι της μπαταριας αναβοσβηνει πορτοκαλι χρωμα, η μπαταρια λεει φορτισμενη 100% αλλα μολις βγαζω τον φορτιστη σβηνει το λαπτοπ. σας παρακαλω πειτε μου τι συμβαινει προβλημα της μπαταριας η του λαπτοπ; Αν έχεις πάνω την μπαταρία και με το που βγάλεις το φορτιστή το λάπτοπ σβήνει τότε η μπαταρία έχει πεθάνει άσχετα που δείχνει 100% είναι ψεύτικη ένδιξη. Πιθανόν το πορτοκαλί λαμπάκι στην δικιά σου περίπτωση να είναι και μία ένδιξη νεκρής μπαταρίας.
manolis940 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Στις 9/8/2024 στις 1:50 ΠΜ, achilleas1978 είπε και εγω εχω προβλημα με το λαπτοπ, το ειχα 2 μηνες κλειστο και το ανοιξα τωρα παρατηρησα οτι το λαμπακι της μπαταριας αναβοσβηνει πορτοκαλι χρωμα, η μπαταρια λεει φορτισμενη 100% αλλα μολις βγαζω τον φορτιστη σβηνει το λαπτοπ. σας παρακαλω πειτε μου τι συμβαινει προβλημα της μπαταριας η του λαπτοπ; Δεν θα είναι καθόλου περίεργο να είναι και πρόβλμα μόνο της πλακέτας και τα στοιχεία να είναι μια χαρά και επειδή ψευδώς δείχνει το 100% να μην τραβάει ρεύμα για να φορτίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα