Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα είχα μια κλήση στο κινητο μου και παω να το παρω τηλέφωνο για να δω ποιος ήταν και λέει δεν αντίστοιχη ή δεν υπάρχει… ξέρετε τι είναι αυτό? Μήπως κάποιο λαθος της κοσμοτε ή τπτ τέτοιο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπερα είχα μια κλήση στο κινητο μου και παω να το παρω τηλέφωνο για να δω ποιος ήταν και λέει δεν αντίστοιχη ή δεν υπάρχει… ξέρετε τι είναι αυτό? Μήπως κάποιο λαθος της κοσμοτε ή τπτ τέτοιο?

σπαμ απο φορεξ κλπ 

Δημοσ.

Έχω μια φίλη που παίρνοντάς την τηλέφωνο, μια στα τόσα αντί να χτυπήσει θα ακούσω μήνυμα "Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει"

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και άμα με καλέσει, δεν προλάβω να το σηκώσω, και καλέσω πίσω μετά από μισό λεπτό.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, georgiouu είπε

γκουγκλαρησε τον αριθμο.μηπως ειναι καταχωρημενος σε site που καταχωρουν ενοχλητικους αριθμους

Τιποτα το έψαξα 

5 λεπτά πριν, im2004 είπε

Εισπρακτικές.

Μπα δεν νονιζω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

σπαμ απο φορεξ κλπ 

Τι είναι το φορεξ? Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? 

3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω μια φίλη που παίρνοντάς την τηλέφωνο, μια στα τόσα αντί να χτυπήσει θα ακούσω μήνυμα "Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει"

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και άμα με καλέσει, δεν προλάβω να το σηκώσω, και καλέσω πίσω μετά από μισό λεπτό.

Εγώ τον κάλεσα 3 φορές αλλά τπτ

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα νούμερα αυτά είναι εικονικά και σε καλούν από εφαρμογές τύπου voip, Skype, κλπ όποτε μπορεί να εμφανίζεται ο,τι νούμερο θέλουν. 

Απλα το αγνοείς. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε

Τιποτα το έψαξα 

Μπα δεν νονιζω

με εχουν παρει απο τηλ με 11 νουμερα, ηταν εισπρακτικη και δεν εμφανιζόταν πουθενα στο google, και οταν τη καλούσες σου έλεγε και σωστά ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Τι είναι το φορεξ? Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? 

Εγώ τον κάλεσα 3 φορές αλλά τπτ

Όταν συμβαίνει αυτό και καλώ συνεχόμενα, δεν πιάνει με τίποτα γραμμή και όλο λέει αυτό το μήνυμα. Άμα περάσει κάποια ώρα τότε φτιάχνει

• Like 1
Δημοσ.

Αγνοούμε, και σε καμία περίπτωση δεν παίρνουμε πίσω άγνωστα τηλέφωνα. Αν υπάρχει ανάγκη και είναι legit, θα μας ξαναπάρουν/βρουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Mr.kostas said:

spoofing., μη υπαρκτα τηλεφωνικα νουμερα με σκοπο ακριβως αυτο.να μην μπορεις να παρεις πισω και να μην ξερεις ποιο ειναι ωστε να μην μπορεις να κανεις κατι.ουτε καν να μπλοκαρεις το νουμερο αφου θα παρουν απο αλλο μετα

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? 

Μέχρι να δεις να σε καλεί το 666 μην ανησυχείς. 

Σοβαρά τώρα, γράψτο στα τέτοια σου και μην ασχολείσαι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μην σκας και βασικά μην παίρνεις ποτέ πίσω εκτός αν γνωρίζεις το νούμερο και είναι γνωστός. 

Σε φίλο μου έχει τύχει να τον καλέσουν από σταθερό νούμερο και όταν κάλεσε πίσω έλεγε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...