Mr.kostas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα είχα μια κλήση στο κινητο μου και παω να το παρω τηλέφωνο για να δω ποιος ήταν και λέει δεν αντίστοιχη ή δεν υπάρχει… ξέρετε τι είναι αυτό? Μήπως κάποιο λαθος της κοσμοτε ή τπτ τέτοιο?
georgiouu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 γκουγκλαρησε τον αριθμο.μηπως ειναι καταχωρημενος σε site που καταχωρουν ενοχλητικους αριθμους
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα είχα μια κλήση στο κινητο μου και παω να το παρω τηλέφωνο για να δω ποιος ήταν και λέει δεν αντίστοιχη ή δεν υπάρχει… ξέρετε τι είναι αυτό? Μήπως κάποιο λαθος της κοσμοτε ή τπτ τέτοιο? σπαμ απο φορεξ κλπ
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Έχω μια φίλη που παίρνοντάς την τηλέφωνο, μια στα τόσα αντί να χτυπήσει θα ακούσω μήνυμα "Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει" Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και άμα με καλέσει, δεν προλάβω να το σηκώσω, και καλέσω πίσω μετά από μισό λεπτό.
Mr.kostas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, georgiouu είπε γκουγκλαρησε τον αριθμο.μηπως ειναι καταχωρημενος σε site που καταχωρουν ενοχλητικους αριθμους Τιποτα το έψαξα 5 λεπτά πριν, im2004 είπε Εισπρακτικές. Μπα δεν νονιζω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Mr.kostas είπε Τιποτα το έψαξα αν είναι κάτι σημαντικό θα σε ξαναπάρουν 2 1
Mr.kostas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε σπαμ απο φορεξ κλπ Τι είναι το φορεξ? Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Έχω μια φίλη που παίρνοντάς την τηλέφωνο, μια στα τόσα αντί να χτυπήσει θα ακούσω μήνυμα "Αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει" Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και άμα με καλέσει, δεν προλάβω να το σηκώσω, και καλέσω πίσω μετά από μισό λεπτό. Εγώ τον κάλεσα 3 φορές αλλά τπτ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Τα νούμερα αυτά είναι εικονικά και σε καλούν από εφαρμογές τύπου voip, Skype, κλπ όποτε μπορεί να εμφανίζεται ο,τι νούμερο θέλουν. Απλα το αγνοείς. 2 2
im2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Mr.kostas είπε Τιποτα το έψαξα Μπα δεν νονιζω με εχουν παρει απο τηλ με 11 νουμερα, ηταν εισπρακτικη και δεν εμφανιζόταν πουθενα στο google, και οταν τη καλούσες σου έλεγε και σωστά ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Τι είναι το φορεξ? Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? Εγώ τον κάλεσα 3 φορές αλλά τπτ Όταν συμβαίνει αυτό και καλώ συνεχόμενα, δεν πιάνει με τίποτα γραμμή και όλο λέει αυτό το μήνυμα. Άμα περάσει κάποια ώρα τότε φτιάχνει 1
Dante80 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Αγνοούμε, και σε καμία περίπτωση δεν παίρνουμε πίσω άγνωστα τηλέφωνα. Αν υπάρχει ανάγκη και είναι legit, θα μας ξαναπάρουν/βρουν. 2 1
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Mr.kostas said: Καλησπερα είχα μια κλήση στο κινητο μου και παω να το παρω τηλέφωνο για να δω ποιος ήταν και λέει δεν αντίστοιχη ή δεν υπάρχει… ξέρετε τι είναι αυτό? Μήπως κάποιο λαθος της κοσμοτε ή τπτ τέτοιο? spoofing., μη υπαρκτα τηλεφωνικα νουμερα με σκοπο ακριβως αυτο.να μην μπορεις να παρεις πισω και να μην ξερεις ποιο ειναι ωστε να μην μπορεις να κανεις κατι.ουτε καν να μπλοκαρεις το νουμερο αφου θα παρουν απο αλλο μετα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από poulinos 1 3
Nabuko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Γενικά είναι κάτι ανησυχητικό αυτό που έγινε??? Μέχρι να δεις να σε καλεί το 666 μην ανησυχείς. Σοβαρά τώρα, γράψτο στα τέτοια σου και μην ασχολείσαι. 1
mariosnik_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μην σκας και βασικά μην παίρνεις ποτέ πίσω εκτός αν γνωρίζεις το νούμερο και είναι γνωστός. Σε φίλο μου έχει τύχει να τον καλέσουν από σταθερό νούμερο και όταν κάλεσε πίσω έλεγε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα