@pnea1973 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Εχω αγοράσει τον δίσκο του θεματος απο plaisio. Δεν βρίσκω το καλώδιό του και τον συνέδεσα με ενα type c στον υπολογιστή αλλά δεν τον αναγνωρίζει...
Λύση SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Εχω αγοράσει τον δίσκο του θεματος απο plaisio. Δεν βρίσκω το καλώδιό του και τον συνέδεσα με ενα type c στον υπολογιστή αλλά δεν τον αναγνωρίζει... Δεν είναι όλα τα type-C καλώδια το ίδιο. Δοκίμασε και κανένα άλλο. Το interface του είναι USB 3.2 Gen2x2 Στην συσκευασία πρέπει να είχε δύο καλώδια. Usb-c to USB-C και USB-C to USB-A Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από SeNNinhA 1
@topos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 On 23/01/2024 at 19:36, @pnea1973 said: Εχω αγοράσει τον δίσκο του θεματος απο plaisio. Δεν βρίσκω το καλώδιό του και τον συνέδεσα με ενα type c στον υπολογιστή αλλά δεν τον αναγνωρίζει... Το καλώδιο type c ήταν από φορτιστή σωστά? Κάποια δεν έχουν "σύρματα" για data, είναι μόνο για φόρτιση. Δοκιμασε με κάποιο που να ήρθε με κινητό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα