Προς το περιεχόμενο

Ποιον browser χρησιμοποιείτε;

sdazanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

THE POOL eine san na rotame:MICHELEN OR BRIDGESTONE ;

PC ,MAC OR LINUX;

Analoga pou eise,ti kaneis,pws to kaneis,ti fovase kai mh,etsi kai tWn browsers ...

Egw doulevw me IE,SLIM,AVANT

KALITERA NA POUME MERIKA SHN KAI MERIKA PLIN GIA TOUS BROUSERS

IE-pleon asfales (IE6 Servise Pack)

AVANT kai SLIM-tous doulevw me 40 selides aneixtes aneta,exoune pop killer,multi tabs in the shot (vlepeis 2-4 selides taytoxrona),to cache den me pirazei,etzi kai alios xriazete panda to ram booster

Opera-exoun problima me selides se cyrilic text

Netscape-mh tixon den sou aresei,den katarizete meta apo to PC efkola

Mozzila-den to dokimasa akomi,afou pernao kala mexri tora kai xoris aftwn

Δημοσ.

paides mallon an k mia vdomada ton xrisimopoiw ton myie fainetai poli kalos k den exw sinantisei provlimata... etsi k alliws kathete kala ston ie....

a min ksexnate oti an mpenete se trapezes mono o ie douleyei... ara ton xreiazestai...

Δημοσ.

εχω την εντύπωση οτι ο καλυτερος browser απλα δεν εχει ακομα, θα ήθελα εναν με την ικανοτητα update του explorer, την ταχύτητα του firefox και τις πολυ-ικανότητες του avant. Μάλλον υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους , γι αυτό υπάρχουν και τόσοι πολλοί!

Δημοσ.

MadeBy.Me, έχω μερικά σε tiff που έχουν και καλύτερη ποιότητα... θες;!

(για την υπογραφή σου μιλάω!) :)

Προσωπικά προτιμώ πολύ περισσότερο τον IE 6 μαζί με τα updates παρά τον Mozilla. Τίποτα θετικό δεν είδα στον Firefox 0.9.2 - Ούτε ταχύτητα, ούτε λειτουργικότητα. Το μόνο που μου άρεσε ήταν η άνεσή του να πάρει τα plugins και τα favourites καθώς και ότι άλλου είδους κοινη παραμετροποίηση είχε ήδη οριστεί στον προηγούμενο από αυτόν browser. Αυτό και μόνο με έκανε να τον συμπαθήσω πολύ και γι'αυτό τον κράτησα παράλληλα με τον ΙΕ.

Ένα καλό που έχει πως αποτελεί καλό tester για όσους ασχολούνται με development στοσελίδωνκαι αυτό λόγω του τρόπου που τις παρουσιάζει - προοδευτικά, με τις δεσμευμένες περιοχές για τα links και τις εικόνες, πριν ακόμα φορτωθούν, complied με τα πρότυπα κτλ...

ΥΓ : Παλαιότερα μου άρεσε ο Neoplanet αλλά τον παράτησα και αυτόν.

Ο Netscape δεν έχει στον ήλιο μοίρα αν συνεχίσει έτσι και σε νέες εκδόσεις και δεν απαλαγεί από τη δυσλειτουργικότητα και το βάρος του! Τόσο βαρύς που δε μπορεί να πάρει καλά καλά τα πόδια του! Πάντως και αυτός έχει κάποια θετικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα την ένδειξη των overall Kb της σελίδας και πόσα έχει φορτώσει (στην status bar).

Δημοσ.

Αν και έχω όλους τους browsers στο pc περισσότερο χρησιμοποιώ τον Maxthon(πρώην ΜyIE2).Γρήγορος, με pop-up blocker και συμβατός αφού βασίζεται στην μηχανή του ΙΕ.Και ο Firefox όμως έιναι πάρα πολύ καλός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...