Προς το περιεχόμενο

Ποιον browser χρησιμοποιείτε;

sdazanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλησπέρα.

Είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος χρήστης του MYIE2 ( maxthon 1.0. 0178 )

Ο IE πλέον έχει PopUp Killer ( WinXP με SP2 - RC2 RTM 2162 )

arga den to skefthkan gia to popup killer? esy ti pisteyeis?

Δημοσ.

Opera 7.53 με skin το Atlantek δείχνει πολύ καλό.

Ιδιαίτερα βολικός browser στο να ανοίγεις links & κατεβάζεις εικόνες.Χρησιμοποιώ το wheel button του mouse και ανοίγουν σελίδες από πίσω.

Καμμιά φορά όμως χρησιμοποιώ Internet Explorer για να σώσω σε single file ένα site se μορφή *.mht . Δεν γνωρίζω άλλο browser να ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία.

Δημοσ.

Αναφανδόν υπέρ FF ...

Είναι και μόδα όπως τα extensions στα μαλλιά των κυριών έτσι και

ο FF με τα extension του (αρκετά trendy - πλάκα κάνω).

Είναι ο 3ος μήνας που τον χρησιμοποιώ και έχω τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με

1. Opera (πολύ καλός επίσης αλλά σε κάποια site όπως τo ebanking ης Εθνικής Τράπεζας βλέπω Αφγανικά) και

2. IE (και τα συμπαραμαρτούντα εργαλειάκια myIE2, CrazyBrowser AvantBrowser κλπ.).

Δημοσ.

Ο IE πλέον έχει PopUp Killer ( WinXP με SP2 - RC2 RTM 2162 )

arga den to skefthkan gia to popup killer? esy ti pisteyeis?

Καλησπέρα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ .

Στον ΙΕ δέν έλειπε μόνο το popup killer , του λείπουν και άλλες πολύ σημαντικές επιλογές τις οποίες παρέχει ο ΜΥΙΕ2 και άλλοι browsers βέβαια.

Επειδή έχω δοκιμάσει το 99% των browsers που κυκλοφορούν , ο μόνος που έχω κολλήσει τα 2 τελευταία χρόνια ( ίσως και παραπάνω ) είναι ο ΜΥΙΕ2 , αναντικατάστατος .

Δημοσ.

Ο Mozilla firefox 0.9.2 συνεχως χανει την cache και ειναι δωρο αδωρο η ταχυτητα του.Η προηγουμενη εκδοση δεν αντιμετωπιζε τετοιο προβλημα.Χρησιμοποιω τον κλασσικο Mozilla που ειναι πολυ πιο σταθερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...