FELIX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Αν και για πολλα χρονια χρησιμοποιουσα τον ΙΕ σε ολες τις εκδοσεις του,γιατι περα απο οτι λενε πολλοι δεν ειναι σταθερος,εχει προβληματα ασφαλειας κλπ. ηταν ο καλυτερος την περασμενη εβδομαδα εβαλα τον Mozilla Firefox 0.9.2 και οντως ειναι ταχυτερος. Οσον αφορα θεμα αφαλειας...ας σοβαρευτουμε λιγακι και ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι.Ο ΙΕ με ολα τα update και τα patch που κυκλοφορουν κατα καιρους δουλευει υπεροχα. Και ας μην ξεχναμε οτι αν δεν ηταν ο Bill πολλοι απο εμας ακομα θα ζουσαμε στο σκοταδι.Οχι οτι η πολιτικη της εταιριας του ειναι η καλυτερη αλλα εχει προσφερει πολλα . Ο Mozilla παντως μεχρι στιγμης εχει κερδισει τις εντυπωσεις μου , εμενα προσωπικα. swstotato se briskw.. enas plhrws enhmerwmenos ie me olla tou ta updates einai oti kalytero gia ta gousta mou kai apolyta symbatos me ta panta.. fia allagh merikes fores firebird mias kai den 8elei install
raider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 MOZILLA FIREFOX.το μονο κακο του ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω download accelerator.
wert Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 MyIE2 Φυσικά τώρα είναι ώρα να το γυρίσουμε στο νέο όνομα maxthon. :wink: Oχι ότι δεν έχω φορτώσει και opera ή mozila. Πάνω τα έχω και αυτά αλλά την έχω καταβρεί με τις ευκολίες που παρέχει το Myie2. Παρόμοιες προσφέρουν και το opera και mozila αλλά είναι θέμα συνήθειας. :? Τον ΙΕ δεν τον ανοίγω ποτέ. Ίσως όταν θα το γυρίσουν και αυτοί και ανοίγουμε τις νέες σελίδες σε tabs. Ισως όταν θα αποκτήσει δικό του pop up killer και δεν χρειαζόμαστε εναλακτικό προγραμματάκι για αυτά. Αλλά όταν τα αποκτήσει αυτά πάλι πίσω θα είναι από τους άλλους browsers αφού πάντα τα free προγράμματα για σερφάρισμα θα έχουν κάτι παραπάνω.
migel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος χρήστης του MYIE2 ( maxthon 1.0. 0178 ) Ο IE πλέον έχει PopUp Killer ( WinXP με SP2 - RC2 RTM 2162 )
Teoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 MOZILLA FIREFOX.το μονο κακο του ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω download accelerator. Δοκίμασε το 'download with' extension.
andreaslfc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 WindowsXP: Netscape 7.1 & Internet Explorer 6 SP1 Linux: Mozilla Firefox 0.9.1 & Mozilla 1.7.1 & για τεστ Mozilla 1.8 Alpha 2
naftis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Opera 7.53. Poli kalos. Nomizw oti einai & o monos Europaikos. Krima pou oi Norvigoi den xrisimopoioun to EURO... Naftis. O Vasilakis exei prosferei polla, alla exei parei & polla. :wink:
manosmad Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 MOZILLA FIREFOX.το μονο κακο του ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω download accelerator. Μπορεις.!Για ψαξε λιγο.
Coilworks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Mozilla Firefox. Να επισημάνω πως δεν είναι ταχύτερος απο τον IE. Απλώς κατεβάζει τα δεδομένα της σελίδας με διαφορετικό τρόπο και έτσι φαίνεται ταχύτερος. Δεν με χαλάει φυσικά. (αν δεν συμφωνείτε σκεφτείται πόση ώρα κάνει για να ανοίξει ο ένας μια σελίδα ολόκληρη και πόση ο άλλος. Σχεδόν το ίδιο.) Όταν είναι για αγορές μέσω internet χρησιμοποιώ IE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.