Προς το περιεχόμενο

Ποιον browser χρησιμοποιείτε;

sdazanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

MYIE2, free είναι, "κάθεται" πάνω από τον Internet Explorer, κάτι σαν frontend (αν είναι σωστός ο όρος) και σου δίνει την δυνατότητα να ανοίγεις ένα σωρό παράθυρα μέσα στον browser σαν tabs.

Δημοσ.

Αν και για πολλα χρονια χρησιμοποιουσα τον ΙΕ σε ολες τις εκδοσεις του,γιατι περα απο οτι λενε πολλοι δεν ειναι σταθερος,εχει προβληματα ασφαλειας κλπ. ηταν ο καλυτερος την περασμενη εβδομαδα εβαλα τον Mozilla Firefox 0.9.2 και οντως ειναι ταχυτερος. Οσον αφορα θεμα αφαλειας...ας σοβαρευτουμε λιγακι και ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι.Ο ΙΕ με ολα τα update και τα patch που κυκλοφορουν κατα καιρους δουλευει υπεροχα. Και ας μην ξεχναμε οτι αν δεν ηταν ο Bill πολλοι απο εμας ακομα θα ζουσαμε στο σκοταδι.Οχι οτι η πολιτικη της εταιριας του ειναι η καλυτερη αλλα εχει προσφερει πολλα . Ο Mozilla παντως μεχρι στιγμης εχει κερδισει τις εντυπωσεις μου , εμενα προσωπικα.

Δημοσ.

Και εγώ σαν τον Birdland, χρησιμοποιούσα και είμουνα πολύ ικανοποιημένος με τον IE για χρόνια, αλλά ο firefox είναι πιό γρήγορος και μου αρέσει το ότι έχει τα tabs και κάποια άλλα features...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...