Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Έχω ένα γάτο που έχει γίνει 7,5 κιλά..!!! Τον ταίζω CARNILOVE Lamb & Wild Boar https://www.gatoskilo.gr/ksira-trofi-gatas/5036-carnilove-adult-cats-lamb-wild-voar-6kg-sterilized.html?skr_prm=WyIwMzhiMDVmZC05ZmU2LTQ1MDItYWM1NC1lMjFmMWUwYjhkYTUiLDE3MDYwMTcxNDQ0NDYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJwYzRfdGVzdF9jIn1d και του δίνω και σπιτικό άπαχο μπιφτέκι ή ψάρι άπαχο κτλ αλλά δεν χάνει βάρος, εκεί σταθερός. Σκέφτομαι να πάρω αυτήν εδώ μπας και αδυνατίσει λίγο https://www.gatoskilo.gr/ksira-trofi-gatas/13133-nd-quinoa-grain-free-weight-management-lamb-5kg.html έχετε καμία άποψη περί του θέματος? Ο γάτος ανήκει σε άλλη οικογένεια αλλά εδώ και 2,5 χρόνια έρχεται σε μένα μένει στο σπίτι πολλές ώρες και κάποια βράδια κοιμόμαστε παρέα στο κρεββάτι, σαν παιδί μου έχει γίνει και τον αγαπάω πολύ. ΘΕΜΗΣ το όνομα του. 5 1
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Ρε συ μήπως ο Θέμης τρώει και πουθενά αλλού ;
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρε συ μήπως ο Θέμης τρώει και πουθενά αλλού ; Ανήκει σε άλλον, και μου χει πει πως του δίνει πρωί και βράδυ Whiskas για στειρωμένα, τώρα αν φεύγοντας μέσα στη μέρα πάει και σε 3ο σπίτι και τρώει και καμιά μπριζόλα τι να σου πώ ιδέα δεν έχω, εδώ πάντως σε μένα έρχονται πολλά γατιά και τους βάζω σε μπώλ CARNILOVE ψιλοπαχουλά είναι ολα
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 κτηνιατρος να πας αν και δεν τον βλεπω για 7μιση κιλα στη φωτο. σιγουρα ζυγισες καλα?
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Ρε παιδιά αν ο γάτος τρώει από 2 πάντες, πως να ελέγξει κάποιος το βάρος του ; Πάντως κι εμένα στη φωτογραφία για πιο αδύνατος μου φαίνεται 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Ναι παιδιά είναι 7,5 κιλά, δείτε κι αυτές τις φώτο 3
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Έχω παρατηρήσει με την Carnilove ότι όταν πάει έξω και ενεργηθεί και γυρίσει μυρίζει ρε παιδί μου, δλδ μια φορά που έκανε κακά στο μπαλκόνι επειδή έβρεχε και δεν μπορούσε να πάει στον κήπο, μυρίζανε άσχημα μπόχα σκέτη υπερβολικά βρωμάγανε, φταίει νομίζω η τροφή, είδα και στο Σκρούτζ σχόλια για την Carnilove γι αυτό το θέμα. Ελπίζω όταν την αλλάξω με N&D να χάσει βάρος και να μην μυρίζουν έτσι τα κόπρανα
christakos07 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να ελέγξεις το βάρος του, χωρίς να ξέρεις τον ακριβή αριθμό των γευμάτων που τρώει καθημερινά. Καταρχάς του δίνει τροφή ο Γονέας 1 του πρωί και βράδυ. Στη συνέχεια του δίνεις και εσύ, ως Γονέας 2. Το λοιπόν, πρέπει το θερμιδικό ισοζύγιο καθημερινά να είναι αρνητικό για να χάσει κιλά. Χρειάζεται ακρίβεια στα γραμμάρια τροφής του και αυτό πρέπει να γίνει συνδυαστικά με τον Γονέα 1, ώστε να δείτε πόσα ακριβώς γραμμάρια πρέπει να τρώει καθημερινά και από τις δύο τροφές, ώστε να χάσει βάρος. Επίσης, το πατσοκοίλι (primordial pouch) σέρνεται όταν κινείται; Αν όχι, δεν πειράζει, καλός είναι και τροφαντός
drunkdonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 58 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Έχω παρατηρήσει με την Carnilove ότι όταν πάει έξω και ενεργηθεί και γυρίσει μυρίζει ρε παιδί μου, δλδ μια φορά που έκανε κακά στο μπαλκόνι επειδή έβρεχε και δεν μπορούσε να πάει στον κήπο, μυρίζανε άσχημα μπόχα σκέτη υπερβολικά βρωμάγανε, φταίει νομίζω η τροφή, είδα και στο Σκρούτζ σχόλια για την Carnilove γι αυτό το θέμα. Ελπίζω όταν την αλλάξω με N&D να χάσει βάρος και να μην μυρίζουν έτσι τα κόπρανα Είχα carnilove όπως κ εσύ. Η μυρωδιά ήταν απίστευτη.. δεν την πάλευα καθόλου, βέβαια τον έχω μόνιμα μέσα στο σπίτι. Έκανα κι εγώ μετάβαση σε n&d με κινόα και κρανμπερι, και είδα τρομερή βελτίωση.
infini Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Ανεξάρτητα από το αν θα χάσει βάρος, η Whiskas είναι σαβούρα. Επίσης θα σου πρότεινα να του κόψεις το μπιφτέκι. Εφόσον τρώει και από 2ο άτομο και πιθανόν και από 3ο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς το βάρος του. Προτείνω να ελαχιστοποιήσεις την ξηρά τροφή και να του δίνεις κυρίως κονσέρβα που έχει αρκετά λιγότερα λιπρά. Το αυξημένο βάρος μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα υγείας.
Nabuko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δε γυμνάζεται καθόλου ο γάτος? Όλη τη μέρα κάθεται?
mariosnik_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Αυτά είναι τα ωραία με τις γάτες. Ίδια φάση και εμείς πριν χρόνια με κάποια γάτα που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι, κάποιος της είχε άμμο και φαγητό ενώ μετά ερχόταν σε εμάς για να φάει κι άλλο και μερικά βραδιά είχε μείνει και μέσα στο σπίτι μας.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Έχεις ρωτήσει τον κτηνίατρο για την τροφή αυτή; Για ημιαδέσποτο αρσενικό μου φαίνεται ωρολογιακή βόμβα για ουρητήρες/ουρήθρα. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Lucifer είπε Έχεις ρωτήσει τον κτηνίατρο για την τροφή αυτή; Για ημιαδέσποτο αρσενικό μου φαίνεται ωρολογιακή βόμβα για ουρητήρες/ουρήθρα. Η Carnilove? για στειρωμένα είναι, ο γάτος είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος, αποπαρασιτωμένος. Θα την αλλάξω πάντως θα πάω σε N&D Ο κτηνίατρος που πηγαίνω και παίρνω αμπούλες για ψύλλους, αμα του πώ για τροφή θα θέλει να μου πασάρει αυτές που φέρνει αυτός και έχουν μέσα ρύζι, σιτηρά, πατάτα κτλ και δεν θέλω να τρώει τέτοια το παιδί. Τα μπιφτέκια που του δίνω είναι 100% άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς, με λίγο αλάτι μεσολογγίου, νερό, φρυγανιά και σησαμέλαιο, εναλλακτικά τρώει τόνο σε νερό ή σαρδέλα τράτα ή μπακαλιάρο ροδέλες στον ατμό, θα του πάρω πάντως και κονσέρβες N&D είδα ότι έχει για υπέρβαρες γάτες Το ότι τρώει κι αλλού είναι ένα θέμα δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις