filarhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Τον τελευταίο καιρό διαβάζω σχετικά αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχουν ασάφειες (ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά). Για παράδειγμα η πεθερά μου μας κρατάει τον μικρό και όντως χαμηλοσυνταξιούχος θα την βοηθούσε αυτή η επιπλέον αμοιβή, αφού την κάνει που την κάνει τη "δουλειά". Εννοείται ότι και τα δικά μας εισοδήματα εμπίπτουν στους περιορισμούς. Γνωρίζει κανείς περισσότερα ή το έχει κάνει;
sdikr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Για να δηλώσει κάποιος για επιμελητής, θελει κάποια πραγματάκια, πχ γνώσεις πρώτων βοηθειών Quote Δικαίωμα υποβολής έχουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις καταλληλότητας από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου. Αν και εφόσον γίνει δεκτή, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να επιλέξει τον εγγονο ή τον εγγονό μόνο, μάλλον θα πρέπει να δεχτεί να προσέχει άλλα παίδια
Dinos1973 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, filarhos said: Τον τελευταίο καιρό διαβάζω σχετικά αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχουν ασάφειες (ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά). Για παράδειγμα η πεθερά μου μας κρατάει τον μικρό και όντως χαμηλοσυνταξιούχος θα την βοηθούσε αυτή η επιπλέον αμοιβή, αφού την κάνει που την κάνει τη "δουλειά". Εννοείται ότι και τα δικά μας εισοδήματα εμπίπτουν στους περιορισμούς. Γνωρίζει κανείς περισσότερα ή το έχει κάνει; Λυπάμαι αλλά δεν είναι για να δώσουν επίδομα στην πεθερά σου. Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τα άτομα που θα συμμετέχουν, όπως πτυχίο συναφή με το πρόγραμμα, κλπ κλπ, 4
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 https://ypergasias.gov.gr/isotita-ton-fylon/programma-ntantades-tis-geitonias/ Εδώ (και στα links που αναφέρονται) θα βρεις κάποιες πληροφορίες. Κι εγώ δε νομίζω ότι προβλέπεται να δίνουν επίδομα στους παππούδες και τις γιαγιάδες για να κρατάνε κάποιες ώρες τα εγγόνια τους.
red66phone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 δεν ανοίγω άλλο θέμα, έχω κάνει αίτηση ως ωφελούμενος από 15 Ιαν. αλλά από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση αν έχει εγκριθεί ή όχι. σε 10 ημέρες λέγανε θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση. το έχει προχωρήσει κάποιος το θέμα ως ωφελούμενος / επιμελητής ?
SB_1957 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 On 23/01/2024 at 12:51, filarhos said: Τον τελευταίο καιρό διαβάζω σχετικά αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχουν ασάφειες (ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά). Για παράδειγμα η πεθερά μου μας κρατάει τον μικρό και όντως χαμηλοσυνταξιούχος θα την βοηθούσε αυτή η επιπλέον αμοιβή, αφού την κάνει που την κάνει τη "δουλειά". Εννοείται ότι και τα δικά μας εισοδήματα εμπίπτουν στους περιορισμούς. Γνωρίζει κανείς περισσότερα ή το έχει κάνει; https://www.ethnos.gr/Economy/article/300408/ntantadesthsgeitoniasposthaparetevoucher500eyrofrontizontastaeggoniasas
filarhos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 5 hours ago, SB_1957 said: https://www.ethnos.gr/Economy/article/300408/ntantadesthsgeitoniasposthaparetevoucher500eyrofrontizontastaeggoniasas Σε ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς ρωτήσαμε για τον δήμο μας και δεν έχουν ιδέα πότε και αν θα ενταχθεί... Μάλιστα ένας μας είπε ότι ακυρώθηκε το πρόγραμμα. Δεν έχουν ιδέα...
SB_1957 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 47 minutes ago, filarhos said: Σε ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς ρωτήσαμε για τον δήμο μας και δεν έχουν ιδέα πότε και αν θα ενταχθεί... Μάλιστα ένας μας είπε ότι ακυρώθηκε το πρόγραμμα. Δεν έχουν ιδέα... Μπορείτε να κάνετε την διαδικασία μέσω του gov για να είστε έτοιμοι για ό,τι προκύψει στο μέλλον. 1
red66phone Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 από help desk της δράσης για την πορεία της αίτησης ωφελούμενου : "Η αίτηση σας είναι υπό επεξεργασία. Λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων θα ενημερωθείτε για την εξέλιξή τις επόμενες ημέρες." απάντησαν πολύ γρήγορα στο μειλ μου πάντως
Menelaos83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.newmoney.gr/roh/ergasiaka/ntantades-tis-gitonias-pii-boroun-na-paroun-voucher-500-evro-frontizontas-ta-engonia-tous/ Το αστειο ειναι οτι πχ μια γιαγια 65 70 χρονων πρεπει να επισυναψει στη αιτηση το απολυτηριο σπουδων, ψαξε βρες🤣. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από Menelaos83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα