melody Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στην Αυστραλία και έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου (σαν αστείο video)! Το concept είναι 3 κοιλαράδες έλληνες που τρώνε πατατάκια, ενώ έπρεπε να δουλεύουν και έτσι οι αγώνες ξεκινάνε με το στάδιο χάλια και με τα φτιάρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έλα που ο ένας από τους εργάτες είναι φίλος μου (και πήρε και $5000 για μια μέρα γυρίσματα). Είναι μετανάστης 30+ χρόνια στην Αυτραλία (και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ). Έχει ανέβει εδώ: http://www.artinoi.gr/cgi-bin/forum/topic.cgi?forum=3&topic=101 Είναι 2.5MB mpeg και έχει πλάκα (και ας προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν). Όταν ξεκινήσουν οι αγώνες και όλα πηγαίνουν καλά (που θα πάνε) το σποτ αυτό θα δείχνει αστείο.
ViPeRMaN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 kala ta konomise dld to filaraki sou! k kala ekane bebeos bebeos.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Εκπληκτική διαφήμιση, μου την έστειλε φίλος που δουλεύει σε ελληνική διαφημιστική. Εκ-πλη-κτι-κή.
vatraxos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Το είδα στην τηλεόραση... Ας μην αναφέρω τη μάρκα Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με άλλο όνομα. Δεν το γράφω, δείτε το σποτάκι και...θα καταλάβετε.. Εγώ δεν ξαναγοράζω τσίπς της συγκεκριμένης εταιρίας. Μή σας πω, θα κόψω και το Ρέμο!!!
melody Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Η φωνή του παρουσιαστή είναι γνωστή, είναι Έλληνας. Η παραγωγή όμως δεν είναι Ελληνική (όσο ξέρω). Το θέμα είναι ότι έκανε το γύρω του κόσμου σε mpeg με email! Ο τύπος που τρώει τη βούτα από το καροτσάκι δεν είναι το κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.