panagiotis54 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 δεν υπαρχει τοπικ και ξεχναω πως υπαρχει αυτο και η 2η season του πρεπει να ειναι καλη αλλα δεν νομιζω να εχει το ιδιο hype με την 1η
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 7 minutes ago, panagiotis54 said: δεν υπαρχει τοπικ Challenge accepted. 😛 1
panagiotis54 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 ω φεηκ τωρα καταλαβαλα τι παιχτηκε....καλα θα το φτιαξω λιγο αυριο τοτε
Speculoos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2024 Ξεκίνησαν τα νέα επεισόδια για όποιον ενδιαφέρεται. 7
CarbonFibre Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Ωραία και η δεύτερη σεζόν. Τα 8 επεισόδια μου φάνηκαν λίγα και το έκανα χειρότερο ότι κόψανε τη σεζόν σε δυο μέρη με μήνες διαφορά. Ελπίζω να μην περιμένουμε πάλι τόσο πολύ όσο για την δεύτερη σεζόν.
Πέτρος Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Λίγο κάπως σαπίλα η "σεζόν". Μια η διακοπή, μια τα ατελείωτα ψυχολογικά των χαρακτήρων, κάπου τον έχασαν το δρόμο. Το τελευταίο είναι μια απαράδεκτη σούπα. Αυτό ήταν που μπόρεσαν να σκεφτούν για φινάλε? Spoiler Μια κακή "παρωδία" multiverse από DC/Marvel, με πειραγμένα ονόματα και μάσκες? Μια γελοιότητα με τον κακό να σκάει portals στα μούτρα του ήρωα ο οποίος πηγαίνει σα γιαγιά με αρθριτικά και δνε αποφεύγει τίποτα, μέχρι στο τέλος να ξεσπάσει? Αυτό είναι η εξέλιξή του, ειδικά μετά το χάος με την αναμέτρηση με τον πατέρα του αλλά και με τους άλλους V? Είναι πολύ υποσχόμενο για την επόμενη, αλλά η σεζόν ήταν μια κακή γέφυρα. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Στις 10/4/2024 στις 10:18 ΠΜ, Πέτρος είπε Λίγο κάπως σαπίλα η "σεζόν". Μια η διακοπή, μια τα ατελείωτα ψυχολογικά των χαρακτήρων, κάπου τον έχασαν το δρόμο. Το τελευταίο είναι μια απαράδεκτη σούπα. Αυτό ήταν που μπόρεσαν να σκεφτούν για φινάλε? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μια κακή "παρωδία" multiverse από DC/Marvel, με πειραγμένα ονόματα και μάσκες? Μια γελοιότητα με τον κακό να σκάει portals στα μούτρα του ήρωα ο οποίος πηγαίνει σα γιαγιά με αρθριτικά και δνε αποφεύγει τίποτα, μέχρι στο τέλος να ξεσπάσει? Αυτό είναι η εξέλιξή του, ειδικά μετά το χάος με την αναμέτρηση με τον πατέρα του αλλά και με τους άλλους V? Είναι πολύ υποσχόμενο για την επόμενη, αλλά η σεζόν ήταν μια κακή γέφυρα. Συμφωνώ και πάλι, μόλις την τελειωσα και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, η πρώτη ήταν ανώτερη. Φυσικά παραμένει καλύτερη από το 99% που κυκλοφορεί. 2
panther_512 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Την τελείωσα και εγώ και συμφωνώ. Μου άρεσε, αλλά την βρήκα σεναριακά κάπως αδύναμη σε σχέση με τον πρώτο κύκλο. Πολλές παράλληλες ιστορίες και γενικά πολλά ψυχολογικά προβλήματα από όλους. Τύπου "Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα" 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, panther_512 είπε Την τελείωσα και εγώ και συμφωνώ. Μου άρεσε, αλλά την βρήκα σεναριακά κάπως αδύναμη σε σχέση με τον πρώτο κύκλο. Πολλές παράλληλες ιστορίες και γενικά πολλά ψυχολογικά προβλήματα από όλους. Τύπου "Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα" Μια χαρά γουστάρω dark και depressive, αλλα ok, δώσε και λίγο resolution σε κάτι τέλος πάντων. Σαν να έλειπε η μιση season ήταν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα