Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 22/1/2024 στις 7:22 ΜΜ, Bill2006 είπε ΓΙΑ ΌΠΟΙΟΝ ΒΑΡΙΈΤΑΙ Kαλα που εβαλες αυτο το λινκ, γιατι δεν εβρισκα πουθενα το τιμοκαταλογο. Ερωτηση, το βαρος ειναι αδιαφορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, dasos2024 είπε Kαλα που εβαλες αυτο το λινκ, γιατι δεν εβρισκα πουθενα το τιμοκαταλογο. Ερωτηση, το βαρος ειναι αδιαφορο? Nαι , δεν παιζει καποιο ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2024 στις 9:19 ΠΜ, paylidis είπε Θα σου ανεβαζα τις αποδειξεις με 1€ κ 0.8€ εδω και ενα χρονο αλλα δεν εχει κανένα νόημα μιας και δε θελεις να καταλαβεις... Κατι που 1 χρονο εχει 1€ (βαφτισμενο προμο αφου ετσι σου αρεσει) και ξαφνικα παει 2, δε παυει να ειναι ξεκαθαρα αυξηση... Οσο για το κωδικο δεν αναφερομαι σε acs αλλα σε αλλη κουριερ εχω με 2+φπα τα 2 πρώτα κιλα Οι αποδειξεις με 1€ σιγουρα υπαρχουν, δεν χρειαζεται να ανεβασεις τιποτα, και εγω εχω στειλει και παραλαβει με αυτες τις τιμες. Εχει δικιο ομως οτι η τιμη αυτη ειναι προωθητικη ενεργεια (promo οπως λεει και στο χωριο ο παππους μου). Η ειδοποιος διαφορα για να καταλαβεις εαν μιλαμε για αυξηση η για προωθητικη που εληξε ειναι "ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;" Οταν οι αλλες ταχυμεταφορικες ηθελαν 10€ για ενα δεμα για Αθηνα-Θεσσαλονικη η συγκεκριμενη ζηταει μολις 2€. Το 1€ για οσο καιρο υπαρχει ειναι προωθητικο. Τα ιδια εκανε και η Ryanair και ερχομασταν εδω και λεγαμε "φιλε πεταξα στην Ρωμη με 15€" και καναμε διαφημιση παντου αθελα μας. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 1€ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Επεξ/σία 21 Μαϊου από safridia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα