Προς το περιεχόμενο

Αγορά λίγων cc σκούτερ

kaykis27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά σκούτερ το πολύ 200 κυβικά και το πιο πιθανό καινούργιο γιατί οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι ανεβασμένες.. Αυτά που κοιτάω είναι το sym st 125 (υγρόψυκτο) ή το st200 ή κανά liberty 150.. έχει κάποιος κάποια από αυτά να μου πει την άποψη του ή ακόμα να  δω και κάτι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή σε αυτή την κατηγορία κυβικών λογικά θες ένα "εργαλείο" να κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά κλπ εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε honda και yamaha (sh 125 mode, nmax125-155). Ο λόγος που το λέω είναι γιατί η διαφορά τιμής αγοράς πλέον είναι μικρή απο τα sym κλπ, διαπιστωμένα στην πράξη έχουν τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, τιμές σέρβις αμελητέες διαφορές και με αραιότερη  συχνότητα και καλύτερη μεταπωλητική αξία. Μακροπρόθεσμα σε συμφέρει. Τα SYM,KYMCO αυτής της κατηγορίας μη κοιτάς τι γράφουν στα χαρτιά, στην  πράξη έχουν κατανάλωση 3/100 στην καλύτερη(το καλοκαίρι).

43 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τι το θέλεις και που θα το παρκάρεις.

Για να πηγαίνω στην δουλειά το θέλω (έχει χώρο εκεί) και στο σπίτι είναι τύπου πιλοτής,που δεν φαίνεται από το δρόμο..

αν σκοπευεις να το κρατησεις για αρκετα χρονια και δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδοσεις ωστε να θες σε ενα χρονο να πας σε 300-400-500 τοτε (εφοσον εχεις τα χρηματα) θα έλεγα το sh125. ειναι ακριβο αλλα αξιζει. εναλλακτικα ειτε το 125mode ειτε το symphony 200. 

59 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν σκοπευεις να το κρατησεις για αρκετα χρονια και δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδοσεις ωστε να θες σε ενα χρονο να πας σε 300-400-500 τοτε (εφοσον εχεις τα χρηματα) θα έλεγα το sh125. ειναι ακριβο αλλα αξιζει. εναλλακτικα ειτε το 125mode ειτε το symphony 200. 

Δεν νομίζω να πάω για μεγαλύτερο.. το symphony st125 που είναι καινούργιο και υγρόψυκτο ; Δεν αξίζει;

13 λεπτά πριν, kaykis27 είπε

Δεν νομίζω να πάω για μεγαλύτερο.. το symphony st125 που είναι καινούργιο και υγρόψυκτο ; Δεν αξίζει;

μια χαρα ειναι αλλα προφανως δεν ειναι χοντα. 

15 λεπτά πριν, kaykis27 είπε

Δεν νομίζω να πάω για μεγαλύτερο

Όλοι το ίδιο λέγαμε.

Θα πρότεινα να το σκεφτείς λίγο σοβαρά. Όχι να πας σε κάτι τεράστιο αλλά να παίξεις κάπου στη μέση πχ 400 κυβικά που θα σου δώσει και το κάτι παραπάνω όταν το χρειαστείς.

4 ώρες πριν, kaykis27 είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά σκούτερ το πολύ 200 κυβικά και το πιο πιθανό καινούργιο γιατί οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι ανεβασμένες.. Αυτά που κοιτάω είναι το sym st 125 (υγρόψυκτο) ή το st200 ή κανά liberty 150.. έχει κάποιος κάποια από αυτά να μου πει την άποψη του ή ακόμα να  δω και κάτι άλλο.

Καλησπέρα φίλε μου,κάτοχος sym sr 125(το αγόρασα πρόσφατα,περίπου 10 ημέρες) δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή εκτός άμα θέλεις το st όπως έγραψες..2500 με ζελατίνα,μπαγκαζιερα και δώρο συναγερμό δεν βρήκα κάτι καλύτερο πραγματικά,το nmax-pcx-sh έχουν εκτοξευθεί οι τιμές και για εμένα δεν αξίζουν..Γνώμη μου 

• Like 1

11 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Όλοι το ίδιο λέγαμε.

Θα πρότεινα να το σκεφτείς λίγο σοβαρά. Όχι να πας σε κάτι τεράστιο αλλά να παίξεις κάπου στη μέση πχ 400 κυβικά που θα σου δώσει και το κάτι παραπάνω όταν το χρειαστείς.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερα κυβικά γιατί αυξάνεται και ο όγκος (που δεν θέλω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...