grigoros36 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους νά κάνω μια ερώτηση μπορώ να βάλω στο Sony xperia Z ultra Android 12 ή 13 έχει βάλει κάποιος ; Ρώτησα ένα τεχνικό που ασχολείται και μου είπε ότι δεν σηκώνει γιατί δεν έχει πολύ ram , είναι 2 GB και θά κολλάει ισχύει ; μου πρότεινε να βάλουμε λειτουργικό από Huweui η ελεύθερο για να κατεβάζω παιχνίδια για το μικρό ( το έχει σάν τάμπλετ). Καμιά πρόταση από κάποιον που ξέρει ; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2024 από grigoros36
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 45 minutes ago, grigoros36 said: Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους νά κάνω μια ερώτηση μπορώ να βάλω στο Sony xperia Z ultra Android 12 ή 13 έχει βάλει κάποιος ; Ρώτησα ένα τεχνικό που ασχολείται και μου είπε ότι δεν σηκώνει γιατί δεν έχει πολύ ram , είναι 2 GB και θά κολλάει ισχύει ; μου πρότεινε να βάλουμε λειτουργικό από Huweui η ελεύθερο για να κατεβάζω παιχνίδια για το μικρό ( το έχει σάν τάμπλετ). Καμιά πρόταση από κάποιον που ξέρει ; Με 2gb ram το πετάς και παίρνεις άλλο. Τζάμπα ασχολείσαι...
Λύση BadBoy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Ναι μπορείς, και 13 και 14 beta ακόμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα