filippos_01 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Καλησπέρα, ψάχνω την Canon XL1S υπάρχει πιθανότητα να την έχει κάποιος και να τον ενδιαφέρει η ενοικίαση η πώληση της; Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να απευθυνθώ,αλλα την ψάχνω μέρες και θεώρησα πως ίσως υπάρχει κάποιος εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ** θα με ενδιέφερε επίσης και η Panasonic DVX100
zape Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, filippos_01 είπε Καλησπέρα, ψάχνω την Canon XL1S υπάρχει πιθανότητα να την έχει κάποιος και να τον ενδιαφέρει η ενοικίαση η πώληση της; Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να απευθυνθώ,αλλα την ψάχνω μέρες και θεώρησα πως ίσως υπάρχει κάποιος εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ** θα με ενδιέφερε επίσης και η Panasonic DVX100 μεγάλο DV θα σε ενδιέφερε ? εννοώ με 3ωρη κασέτα
filippos_01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, zape είπε μεγάλο DV θα σε ενδιέφερε ? εννοώ με 3ωρη κασέτα Αν θυμάμαι καλά τα μοντέλα που ψάχνω παίρνουν miniDV κασσέτες.
zape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, filippos_01 είπε Αν θυμάμαι καλά τα μοντέλα που ψάχνω παίρνουν miniDV κασσέτες. Σωστά θυμάσαι, όντως μικρή κασσέτα παίρνουν. Η canon, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρέπει να είχε την δυνατότητα να δέχεται και εναλλάξιμους φακούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα