korakios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, villasg είπε αν ηταν ετσι θα τα εβγαζε παντα διαθεσιμα ολα τα locker όχι γιατί είναι γεμάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, micos000 είπε Ένα άλλο πρόβλημα στην υπηρεσία είναι ότι μπορεί κάποιος να δεσμεύσει θυρίδες για δύο μήνες (άκυρο, ένας μήνας είναι), Δεν ισχυει αυτο. 4 ώρες πριν, micos000 είπε Αν όμως οι θυρίδες είναι γεμάτες στην περιοχή μου, το πλησιέστερο locker box είναι σε γειτονικά νομό. Δεν είμαστε όλοι σε μεγάλα αστικά κέντρα. Αρα δε θα παραδοθει μεχρι να αδειασει η θυριδα. Δεν προκειται να παει σε γειτονικο νομο. 10 ώρες πριν, villasg είπε Τελικά πέτυχα στις 11 το πρωί θυρίδα και το έστειλα ...... Επεσες στην ωρα που ειχαν παει ολοι να παραλαβουν. Τις προαλλες με πηρε ο διανομεας και μου ειπε οτι εχει αφησει 2 δεματα στη θυριδα κοντα στο σπιτι ( στα ορια της πολης ) και με ρωτησε αν θα μπορεσω να παραλαβω σημερα,επειδη ειχε πολλα δεματα για εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου έως 31/1 Happy20 για 20% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, korakios είπε έως 31/1 Happy20 για 20% Υπάρχει και ο κωδικός Lucky22 για 22% έκπτωση έως 24/1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου τωρα τι εννοει; ληξη παραλαβης 3:04 πμ ή μμ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Titos301 είπε τωρα τι εννοει; ληξη παραλαβης 3:04 πμ ή μμ ; Νομίζω ότι είναι 24ωρο το ρολόι, οπότε 03.04 π.μ. Στις 3 η ώρα τα χαράματα θα έρθει ο διανομέας να το πάρει πίσω. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvansD1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μένω σε πολύ κεντρικη περιοχη της Αθήνας και δυστυχώς εχουμε μονο 3-4 lockers τα οποια ειναι παντα γεματα. Αυτο που κανω ειναι να βαζω ο,τι πιο κοντινο βρισκω ελευθερο και μολις αδειασει καποιο που βολευει (πρεπει να μπαινω στο σαιτ τους συχνα απο την ωρα της αποστολης βεβαια), τους παιρνω τηλεφωνο για να αλλαξω το σημειο παραδοσης. Αφού δεν τους ενοχλεί και το κάνουν κάθε φορά, ας ειναι ετσι η φαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Παρήγγειλα παπούτσια από μαγαζί, ήρθε αλλά δεν μπόρεσα να το παραλάβω στην ώρα που μου έλεγε το μήνυμα (μέχρι 8/5 στις 09:00 έλεγε). Προσπάθησα 8 ώρες μετά, με το PIN του μηνύματος, αλλά δεν άνοιξε κανένα ντουλαπάκι. Κάπου εκεί, πάτησα την επιλογή για επέκταση του χρόνου παράδοσης, έτσι στο tracking τους μου βγάζει: Τελευταία παραλαβή 11.5.2024 9:00 Μιλώντας με την τηλ. εξυπηρέτηση του Box Now, μου είπαν ότι για κάποιο λόγο είχε κάποιο θέμα το PIN μου κι ότι την άλλη μέρα (δηλαδή 9/5) θα μου ερχόταν νέο μήνυμα με νέο PIN. Μάλιστα μου είπε το ίδιο πράγμα και άλλη υπάλληλος σε νεώτερο τηλεφώνημα που τους έκανα 9/5 το πρωί. Όλη μέρα δεν ήρθε κάτι, ξανά επικοινώνησα το απόγευμα μαζί τους. και μου λένε αόριστα πράγματα, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν μπορούν να δουν τι ακριβώς παίζει. Απλά μου είπε κι ο τελευταίος έτσι στα αόριστα ότι κάποιο πρόβλημα είχε το PIN και να περιμένω αύριο 10/5 το νέο μήνυμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπω πριν λίγο στο tracking ότι το δέμα βρίσκεται από τις 20;00 στη Box Now αποθήκη Καβάλας (έχει φύγει δηλαδή από το locker της πόλης που μένω (ξέχασα να πω ότι μένω Κομοτηνή). Και ως Κατάσταση, αναφέρει: Σε διαδικασία παράδοσης. Τι συμβαίνει; Γυρνάει πίσω στον αποστολέα; Πήγε απλά στην κοντινότερη αποθήκη και θα ξανάρθει; Επειδή 1η φορά αντιμετωπίζω τέτοια θέματα με αγορές, αλλά και επειδή έχουμε και δουλειές, που θα με συμβουλεύατε να απευθυνθώ; Επεξ/σία 10 Μαϊου από GiOrGoSk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Θελω να στειλω ενα δεμα 1η φορα με box now αλλα δεν εχω καταλαβει πως θα ανοιξω το λοκερ που θα παραδωσω το δεμα για να σταλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οταν θα πληρώσεις για τη θυρίδα θα σου έρθει ένα μήνυμα και email με έναν κωδικό. Θα τον πληκτρολογησεις στο keypad σε οποιοδήποτεpoint σε βολεύει (δεν έχει σημασία για τον αποστολέα που θα το παραδώσει) και θα ανοίξει η αναλογη θυρίδα. Όταν παραδοθεί θα λάβει ο παραλήπτης ανάλογο κωδικό για να ανοίξει τη θυρίδα του. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα