Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για BOXNOW

villasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα προσπαθω να στειλω ενα δεμα στο Ρεθυμνο ( ΤΚ74100 ) Κρητης .
Εκει υπαρχουν 4 lockers συμφωνα με το χαρτη τους [ https://navigate.boxnow.gr/?size=2

Οταν φτιαχνω την φορμα αποστολης και βαζοντας ρεθυμνο 74100 δεν μου βγαζει κανενα απο αυτα .
Τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω , υπαρχει περιπτοση να τα εμφανιζει πιο μετα πχ αυριο ή κατι αλλο παιζει ?

Επισεις ξερει κανεις τo LOCKER ID απο καποιο απο τα παρακατω Locker ?? να δοκιμασω καρφωτα  ??

image.png.788776a27348397c0e493c7b839b5bed.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπερα προσπαθω να στειλω ενα δεμα στο Ρεθυμνο ( ΤΚ74100 ) Κρητης .

Προσπαθω εδω και 4 μερες να στειλω Ρεθυμνο.
Μου εστειλαν απο εκει πριν 10 μερες.

Κανε υπομονη

5 ώρες πριν, villasg είπε

Επισεις ξερει κανεις τo LOCKER ID απο καποιο απο τα παρακατω Locker ?? να δοκιμασω καρφωτα  ??

Δε θα δουλεψει.

γεματα... ειναι θεμα... και εγω τις προάλλες ηθελα να στειλω σε περιοχη που εχει μολις 1 και επι 4 ημερες δεν εβρισκα κενό με αποτελεσμα να αναγκαστω να το στειλω με γενικη...

Και σε μένα είναι σχεδόν όλα φουλ ,πρέπει να πάρω αμάξι για το πλησιέστερο, τουλάχιστον δεν έχω θέμα με 1.παρκάρισμα , 2. αναμονές , 3. ωράρια

Αλλά μάλλον έφτασε στα όρια  η υπηρεσία , μιας και αν βάλουν απλά μεγαλύτερα (ή και περισσότερα) κουτιά , αυξάνεται και ο όγκος διακίνησης το οποίο μάλλον θα έχει δυσανάλογο κόστος . Πιστεύω θα το είχαν κάνει μήνες πριν αν τους έπαιρνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα άλλο πρόβλημα στην υπηρεσία είναι ότι μπορεί κάποιος να δεσμεύσει θυρίδες για δύο μήνες (άκυρο, ένας μήνας είναι), οπότε κάποιες εταιρείες που στέλνουν δέματα σε συγκεκριμένο μέρος συνέχεια, προπληρώνουν και κρατάνε πολλές θυρίδες μέχρι να χρειαστούν. Εγώ είχα κλείσει δύο θυρίδες από προσφορά για black friday και τα χρησιμοποίηση το ένα μέσα Δεκεμβρίου και το άλλο τέλος της χρονιάς.

Επεξ/σία από micos000
  • Confused 1

18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ένα άλλο πρόβλημα στην υπηρεσία είναι ότι μπορεί κάποιος να δεσμεύσει θυρίδες για δύο μήνες, οπότε κάποιες εταιρείες που στέλνουν δέματα σε συγκεκριμένο μέρος συνέχεια, προπληρώνουν και κρατάνε πολλές θυρίδες μέχρι να χρειαστούν. Εγώ είχα κλείσει δύο θυρίδες από προσφορά για black friday και τα χρησιμοποίηση το ένα μέσα Δεκεμβρίου και το άλλο τέλος της χρονιάς.

δε νομιζω οτι η θυριδα δεσμευεται τη στιγμή που κανεις αγορα του κωδικου... αλλα μαλλον τη στιγμή που θα μπει σε άλλη θυριδα προς αυτη που εκλεισες το δεμα σου...

Σημερα  εντελως  τυχαιως  ρωτησα  για  ποσο  χρονικο  διαστημα  ισχυει  η  αγορα  ετικετας  2  ευρω  και  μου  ειπαν  1  μηνα.

2 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Σημερα  εντελως  τυχαιως  ρωτησα  για  ποσο  χρονικο  διαστημα  ισχυει  η  αγορα  ετικετας  2  ευρω  και  μου  ειπαν  1  μηνα.

1 μήνα για να κάνεις παράδοση , όχι για να δεσμεύσεις θυρίδα

2 ώρες πριν, korakios είπε

1 μήνα για να κάνεις παράδοση , όχι για να δεσμεύσεις θυρίδα

Λογικό αυτό που λες αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Λένε ότι...

Αναφορά σε κείμενο

Στόχος μας είναι να είμαστε τυπικοί στον χρόνο παράδοσης της κάθε παραγγελίας σας! Όταν το Locker που έχετε επιλέξει είναι πλήρες την στιγμή της παράδοσης, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην παραλαβή του δέματος σας, το μεταφέρουμε στο αμέσως επόμενο πλησιέστερο Locker.

Αν όμως οι θυρίδες είναι γεμάτες στην περιοχή μου, το πλησιέστερο locker box είναι σε γειτονικά νομό. Δεν είμαστε όλοι σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Επίσης, έδειχνε στον χάρτη ένα locker box και έχει πάνω από μια εβδομάδα τώρα που δεν το εμφανίζει.

Μάλλον η υπηρεσία έχει φτάσει στα όρια της.

EDIT:

Τώρα που το ξανάνοιξα βλέπω δύο lockers στην πόλη μου. Ότι να 'ναι.

23 λεπτά πριν, micos000 είπε

Επίσης, έδειχνε στον χάρτη ένα locker box και έχει πάνω από μια εβδομάδα τώρα που δεν το εμφανίζει.

ολα τα locker διαθέσιμα και μη τα βλεπεις εδω : [ https://navigate.boxnow.gr/?size=2] 
Στο στειλε δεμα βλεπεις οποιο εχει ελευθερο slot 

36 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν όμως οι θυρίδες είναι γεμάτες στην περιοχή μου, το πλησιέστερο locker box είναι σε γειτονικά νομό. Δεν είμαστε όλοι σε μεγάλα αστικά κέντρα.

αν είναι όλα γεμάτα θα καθυστερήσει να έρθει , δε θα πάει σε άλλο νομό προφανώς

10 λεπτά πριν, korakios είπε

αν είναι όλα γεμάτα θα καθυστερήσει να έρθει

αν ηταν ετσι θα τα εβγαζε παντα διαθεσιμα ολα τα locker 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...