virus1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα, για να κάνω ανέπαφη πληρωμή με το Google pay ή με την εφαρμογή της τράπεζας μου, πρέπει να έχω ίντερνετ στο κινητό μου;
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, virus1 είπε Καλησπέρα, για να κάνω ανέπαφη πληρωμή με το Google pay ή με την εφαρμογή της τράπεζας μου, πρέπει να έχω ίντερνετ στο κινητό μου; οχι,αλλά πρέπει να έχεις nfc για το google pay,για την εφαρμογή της τράπεζας δεν ξέρω. 2
Tsilitheo2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, virus1 είπε Καλησπέρα, για να κάνω ανέπαφη πληρωμή με το Google pay ή με την εφαρμογή της τράπεζας μου, πρέπει να έχω ίντερνετ στο κινητό μου; Και βέβαια πρέπει να εχεις ανοιχτα δεδομένα. Πως θα ενημερωθει η τράπεζα
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Και βέβαια πρέπει να εχεις ανοιχτα δεδομένα. Πως θα ενημερωθει η τράπεζα την στιγμή της συναλλαγής δεν χρειάζεται δεδομένα. https://support.google.com/wallet/thread/177978646/do-you-need-data-to-use-google-pay?hl=en 2
koutsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, virus1 said: Καλησπέρα, για να κάνω ανέπαφη πληρωμή με το Google pay ή με την εφαρμογή της τράπεζας μου, πρέπει να έχω ίντερνετ στο κινητό μου; Όχι.
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 58 minutes ago, Tsilitheo2 said: Και βέβαια πρέπει να εχεις ανοιχτα δεδομένα. Πως θα ενημερωθει η τράπεζα Όταν πληρώνεις με κανονική κάρτα, έχει Internet η κάρτα; 4
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Και βέβαια πρέπει να εχεις ανοιχτα δεδομένα. Πως θα ενημερωθει η τράπεζα Η τράπεζα ενημερώνετε ΠΑΝΤΑ απο τα συστήματα του έμπορα πχ pos κλπ 1
dhmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όταν πλήρωνα με την άυλη του market pass στο πορτοφόλι της google είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2024 από dhmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα