Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτε! Χαρίστε το!

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 25/02/2024 at 23:25, poulinos said:

χαρίζονται τα παρακατω παρεα.

intel i7 920 και mobo asus rampage ii extreme μαζι με την καρτα ηχου. Δεν bootarei και κατα 99,9 % ειναι το mobo. καρτες γραφικων τροφοδοτικα κτλ αλλαχτηκαν. ανεμιστηρακια γυρνανε κτλ αλλα δεν δειχνει τιποτα. δεν υπαρχει cpu fan αφου το χαρισα ξεχωριστα.

Α. Το που θα το δωσω το αποφασιζω εγω.

Β.. Δεν θα δωθουν μνημες μαζι. Αποστολη ευχαριστως και με Box now εφοσον ο ενδιαφερομενος μπει στην διαδικασια να βγαλει κωδικο. Μικρο πακέτο νομιζω ειναι μια χαρα.

Συναντηση πρωι υψος λενορμαν (αθηνα,κολωνος)

Απογευμα Καλλιθεα

Βραδυ βριλησσια.

20240225_231631.jpg

p.m

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, krami said:

Δηλώνω ενδιαφέρον για αποστολή με box now και αναλαμβάνω τον διαδικασία με τον κωδικό

32 minutes ago, dpolal said:

Καλημέρα, εκδηλώνω και εγώ ενδιαφέρον εφόσον δεν προχωρήσεις με άλλον φίλο.
Βολεύει η Καλλιθέα. :)

8 minutes ago, chipakos said:

p.m

εχει ηδη κανονιστει να τα παρει αλλος χρηστης με box now.συντομα θα βγουν ενα δυο πραγματα ακομα

Επεξ/σία από poulinos

On 25/02/2024 at 09:33, dpolal said:

Κράνος ποδηλάτου εφηβικό.
Δεν έχει κτυπήματα, διαθέτει ενσωματωμένο φώς στο πίσω μέρος (θέλει μπαταρία).

Παραλαβή από Ν. Σμύρνη

Screenshot_1.jpg

pm

Στις 7/2/2024 στις 1:27 ΠΜ, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Καλησπερα δινονται 2 multilink lt 2.4ghz αγνωστη λειτουργικοτητα.

ειναι χωρις τα τροφοδοτικα τους με infrared καλωδια-κεραιες.

https://ftemaximal.com/images/files/soporte-servicios/Documentacion-tecnica/MAMULTILINKLT_EN.pdf

να ευχαριστησω κι απο εδω τον φιλο για τα πραγματακια....

• Like 2

12 ώρες πριν, Koopas είπε

Χαρίζω κάρτα γραφικών GeForce GT210 512MB που ξέμεινε από PC φίλου.

Δίνει σήμα κανονικά, αλλά έχει 2 μείον. Πρώτον, θέλουν αλλαγή 2 φουσκωμένοι πυκνωτές, δεύτερον κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας, πιθανόν να το έπαθε μετά από καθαρισμό που έκανα με blower (σε όλο το PC που ήταν πάνω, έχει άλλη κάρτα τώρα).

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη ή στέλνω με Box Now (μικρό δέμα, δικός σας κωδικός). Επικοινωνήστε όπως θέλετε, είτε εδώ, είτε με π.μ., θα τα δω αύριο λογικά.

IMG20240225174859.jpg

IMG20240225174911.jpg

IMG20240225174854.jpg

Η κάρτα θα πάει στον @uniquegr. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕικόναΕικόνα
1. Toshiba Slim Port Replicator PA3156E-1PRP

Χωρίς φορτιστή. Δεν έχω συμβατό Laptop να το δοκιμάσω.
Συμβατά μοντέλα (με επιφύλαξη): Portégé 2000, 2010 and R100

Εικόνα Εικόνα
2. ThinkPad Ultra Dock Type 40A2 (P/N: SD20A06037) ΔΟΘΗΚΕ  @troi.g
Συμβατά laptops:

Hide contents
ThinkPad L540, L560, L570, P50s, T440p, T460p, T540p, T550, T560, X240, X250, X260, X270 and the ThinkPad W550s

Επεξ/σία από TasSou
  • Like 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ:

Δορυφορικός δέκτης Commander 4000Ci με το τηλεχειριστήριό του, το οποίο θέλει ένα πολύ πολύ καλό καθάρισμα καθώς ήταν κι αυτό στο πατάρι όταν έπεσε σκάψιμο. Δεν τον έχω δοκιμάσει για την ορθή λειτουργία του, τον έβαλα στο ρεύμα, έχει ενδείξεις στην οθόνη και ανταποκρίνεται στα πατήματα των πλήκτρων της πρόσοψης. 

Σχόλιο εδώ και αποστολή pm. Δεν ισχύει σειρά προτεραιότητας και διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο μέλος θα τον δώσω.

Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής μέσω boxnow ( μικρό πακέτο )

20240226_112801.jpg

20240226_112820.jpg

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ:

Δορυφορικός δέκτης PowerPlus Pi-555 ( κλώνος Dreambox DS500 αν θυμάμαι καλά το μοντέλο ) με ένα τηλεχειριστήριο που αν θυμάμαι καλά είναι το δικό του, το οποίο θέλει ένα πολύ πολύ καλό καθάρισμα καθώς ήταν κι αυτό στο πατάρι όταν έπεσε σκάψιμο. Δεν τον έχω δοκιμάσει για την ορθή λειτουργία του, τον έβαλα στο ρεύμα, ανάβει η πράσινη ένδειξη λειτουργίας στη πρόσοψή του.

Σχόλιο εδώ και αποστολή pm. Δεν ισχύει σειρά προτεραιότητας και διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο μέλος θα τον δώσω.

Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής μέσω boxnow ( μικρό πακέτο )

20240226_112724.jpg

20240226_112738.jpg

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 12

On 22/02/2024 at 12:31, haris_216 said:

Πακέτο νο1. "Κλασσικές" ελληνικές ταινίες τις οποίες ξέρουμε όλοι απέξω κι ανακατωτά 😀

IMG_20240222_122017_edit_990306891187388_copy_1472x2560.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ.

• Thanks 1

13 ώρες πριν, uniquegr είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη κάρτα γραφικών.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ η τιμονιέρα Speedlink SL6690. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω πουθενά το τροφοδοτικό της, στο μοχλό ταχυτήτων φαίνεται σαν να έχει χαλάσει κάτι είτε στα ελατήρια επαναφοράς είτε σε κάποιο διακόπτη, ενώ θα χρειαστεί ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ καθάρισμα καθώς βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο πατάρι και μετά απο κάτι εργασίες που έγιναν, έχει μαζέψει πολλή βρώμα.

Απο όσο θυμάμαι, την άφησα λειτουργική ( με εξαίρεση το ζήτημα στο μοχλό ταχυτήτων ). Θα δοθεί με κάποιους αντάπτορες που έχουν διασωθεί ( νομίζω για xbox και playstation ) καθώς και με το usb βύσμα για σύνδεση σε pc. Σχόλιο εδώ και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω τη τιμονιέρα όπου εγώ κρίνω σκόπιμο και αν συγκεντρωθούν άνω της μιας συμμετοχής, θα γίνει κλήρωση. Δεν μπορώ να τη στείλω με πακέτο, άρα συνάντηση στο σταθμό ΗΣΑΠ Αττική.

20240225_231107.jpg

Έστειλα ΠΜ.

13 ώρες πριν, uniquegr είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη κάρτα γραφικών.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ η τιμονιέρα Speedlink SL6690. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω πουθενά το τροφοδοτικό της, στο μοχλό ταχυτήτων φαίνεται σαν να έχει χαλάσει κάτι είτε στα ελατήρια επαναφοράς είτε σε κάποιο διακόπτη, ενώ θα χρειαστεί ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ καθάρισμα καθώς βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο πατάρι και μετά απο κάτι εργασίες που έγιναν, έχει μαζέψει πολλή βρώμα.

Απο όσο θυμάμαι, την άφησα λειτουργική ( με εξαίρεση το ζήτημα στο μοχλό ταχυτήτων ). Θα δοθεί με κάποιους αντάπτορες που έχουν διασωθεί ( νομίζω για xbox και playstation ) καθώς και με το usb βύσμα για σύνδεση σε pc. Σχόλιο εδώ και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω τη τιμονιέρα όπου εγώ κρίνω σκόπιμο και αν συγκεντρωθούν άνω της μιας συμμετοχής, θα γίνει κλήρωση. Δεν μπορώ να τη στείλω με πακέτο, άρα συνάντηση στο σταθμό ΗΣΑΠ Αττική.

20240225_231107.jpg

Κρατημένη για τον @leolipop

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ:

Δύο κλειδαριές για συρόμενη πόρτα αν τις αναγνωρίζω σωστά, μαζί με τα κλειδιά τους. Δυνατότητα αποστολής με boxnow μικρό πακέτο. 

20240226_112842.jpg

• Like 8

4 ώρες πριν, TasSou είπε

ΕικόναΕικόνα
1. Toshiba Slim Port Replicator PA3156E-1PRP

Συμβατά μοντέλα (με επιφύλαξη): Portégé 2000, 2010 and R100

Εικόνα Εικόνα
2. ThinkPad Ultra Dock Type 40A2 (P/N: SD20A06037)
Συμβατά laptops:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
ThinkPad L540, L560, L570, P50s, T440p, T460p, T540p, T550, T560, X240, X250, X260, X270 and the ThinkPad W550s

Καλησπέρα, στέλνω πμ με ερώτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...