Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DIGITUS WIRELESS  LAN  USB 2.0 ADAPTER  στο  κουτι  του  χωρις  το  καπακι  που  χαθηκε.

Θελει  καθαρισμα.

DIGITUSWIRELESSLANUSB2.0ADAPTER.jpg.d9bc12f6c434ff7e09ea47d20b6a89c4.jpg

Παραλαβη  μονον  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  πμ.

Στελνω  και  με  BOX NOW.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 14
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται  ραδιοκασετοφωνο   VDO 22RC260/65S  χωρις  καλωδια  αγνωστης  λειτουργικοτητας.

Ηταν  εργοστασιακο  στα  πεζω   206/307.

VDO22RC26065S.jpg.afad4a4a6b1977aa907bbd1beeb89553.jpg

Παραλαβη  μονον  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

DIGITUS WIRELESS  LAN  USB 2.0 ADAPTER  στο  κουτι  του  χωρις  το  καπακι  που  χαθηκε.

Θελει  καθαρισμα.

DIGITUSWIRELESSLANUSB2.0ADAPTER.jpg.d9bc12f6c434ff7e09ea47d20b6a89c4.jpg

Στελνω  και  με  BOX NOW.

Δ

pm

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζεται  Canon CanoScan LiDE 80 35mm film CIS Color Image Scanner  με  τροφοδοσια

απο  USB   σε  λειτουργικη  κατασταση  οταν  αποθηκευτηκε  πριν   2  χρονια.

Θελει  καλο  καθαρισμα.

CanonCanoScanLiDE8035mmfilmCISColorImageScanner.jpg.49c6c8f9165c4c7e487d431ad3f977d8.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  απο   την  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δεν  μπορω  box now  γιατι  το  κοντινο  μου  λοκερ  βουλωσε!!!!

Αν  ζητηθει  πανω  απο  6  εως  το  βραδυ  παμε  αυριο  για  κληρωση.

ΔΟΘΗΚΕ!

EDIT. Δεν  βρεθηκαν  πολλοι  οποτε  θα  δοθει  στον  πρωτο  που  το  ζητησε.

Ευχαριστω.

Παρέλαβα και Ευχαριστώ τα μέγιστα τον Γρηγόρη, θα κάνω σκανάρισμα τα φιλμ μου και ξαναβγαίνει με το καλό για χάρισμα !!

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Παρέλαβα και Ευχαριστώ τα μέγιστα τον Γρηγόρη, θα κάνω σκανάρισμα τα φιλμ μου και ξαναβγαίνει με το καλό για χάρισμα !!

Κι  εγω  ευχαριστω  για  το  δωρακι.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Locke_John είπε

Aθήνα κέντρο:

1). Χαρίζεται home cinema, με 5 ηχειάκια "δορυφόρους" + ένα μεγάλο κεντρικό subwoofer. To είχα πάρει από άλλο μέλος εδώ, πέρσι/ πρόπερσι ως λειτουργικό, δε το δοκίμασα όμως (δεν εγγυώμαι παράδοση όλων των συσκευών μαζί, προς το παρόν έχω οπτική επαφή με το κυρίως μηχάνημα και το subwoofer του το μεγάλο και το τηλεκοντρόλ του).

2). Χαρίζεται philips πικάπ (βινυλίων), σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (το είχα πάρει επίσης ως λειτουργικό από τον @MessengerOfGood αν θυμάμαι καλά.

3). Χαρίζονται 5-6 μεγάλα ηχεία, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης.

4) Παιχνίδι παιδικό αεροπλανάκι (ίσως παίρνει και μπαταρίες) σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (στα ηλεκτρονικά του specs).

Φωτογραφίες για όλα, από το Σάββατο απόγευμα και μετά.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ, μετά πμ. 

Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αλλά θα δοθούν με  προσωπικά κριτήρια. 

Δηλώνω ενδιαφέρον για τα ηχεία αλλά θα περιμένω τα χαρακτηριστικά τους για την τελική απόφαση.
Και για το πικάπ ενδιαφέρομαι αν είναι άλλης ...εποχής!

Δημοσ.

χαριζεται η παραπανω ψυκτρα.

τα fans κανουν λιγο θορυβο (12αρια) αλλα μπορει καποιος να τα αλλαξει.

θεωρητικα ειναιθ για τα παρακατω sockets

Συμβατή με socket Intel LGA 1366/775 , socket AMD 754/939/940/AM2.

εγω το ειχα σε 1366.δεν εχω αλλα fittings.απλα οι βιδες μετακινιουνται στην βαση οποτε ισως να καλυψει και καποιο απο τα υπολοιπα sockets.δεν ξερω ποια.

το στελνω με box now (εξοδα παραληπτη,βγαζετε κωδικο και σας το στελνω) μεσαιο πακετο ή παραλαβη απο βριλησσια γενικα .αυριο απογευμα απο συνταγμα ή κυριακη κατα τις 20:00 απο πειραιως σε οποιο υψος θελετε.

εξαιρουνται τα ατομα που εχουν παρει απο το forum τα παντα μεχρι και την τελευταια βιδα. ειναι η Coolermaster v10

PER.806721_1.jpg

PER.806721_2.jpg

εγω αποφασιζω σε ποιον θα τις δωσω για ευνοητους λογους

• Like 29
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

εγω το ειχα σε 1366.δεν εχω αλλα fittings.απλα οι βιδες μετακινιουνται στην βαση οποτε ισως να καλυψει και καποιο απο τα υπολοιπα sockets.δεν ξερω ποια.

το στελνω με box now (εξοδα παραληπτη,βγαζετε κωδικο και σας το στελνω) μεσαιο πακετο ή παραλαβη απο βριλησσια γενικα .αυριο απογευμα απο συνταγμα ή κυριακη κατα τις 20:00 απο πειραιως σε οποιο υψος θελετε.

εξαιρουνται τα ατομα που εχουν παρει απο το forum τα παντα μεχρι και την τελευταια βιδα. ειναι η Coolermaster v10

PER.806721_1.jpg

PER.806721_2.jpg

p.m.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Locke_John είπε

Aθήνα κέντρο:

1). Χαρίζεται home cinema, με 5 ηχειάκια "δορυφόρους" + ένα μεγάλο κεντρικό subwoofer. To είχα πάρει από άλλο μέλος εδώ, πέρσι/ πρόπερσι ως λειτουργικό, δε το δοκίμασα όμως (δεν εγγυώμαι παράδοση όλων των συσκευών μαζί, προς το παρόν έχω οπτική επαφή με το κυρίως μηχάνημα και το subwoofer του το μεγάλο και το τηλεκοντρόλ του).

2). Χαρίζεται philips πικάπ (βινυλίων), σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (το είχα πάρει επίσης ως λειτουργικό από τον @MessengerOfGood αν θυμάμαι καλά.

3). Χαρίζονται 5-6 μεγάλα ηχεία, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης.

4) Παιχνίδι παιδικό αεροπλανάκι (ίσως παίρνει και μπαταρίες) σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (στα ηλεκτρονικά του specs).

Φωτογραφίες για όλα, από το Σάββατο απόγευμα και μετά.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ, μετά πμ. 

Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αλλά θα δοθούν με  προσωπικά κριτήρια. 

1 κρατημένο για @Kostas.karras, αλλιώς @Doubt

2. Κρατημένο για τον @fullload 

3. Κρατημένα για τον @tasosv1 

4. Διαθέσιμο 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, poulinos είπε

PER.806721_1.jpg

PER.806721_2.jpg

Ενδιαφέρει κι εμένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζεται  Canon CanoScan LiDE 80 35mm film CIS Color Image Scanner  με  τροφοδοσια

απο  USB   σε  λειτουργικη  κατασταση  οταν  αποθηκευτηκε  πριν   2  χρονια.

Θελει  καλο  καθαρισμα.

CanonCanoScanLiDE8035mmfilmCISColorImageScanner.jpg.49c6c8f9165c4c7e487d431ad3f977d8.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  απο   την  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δεν  μπορω  box now  γιατι  το  κοντινο  μου  λοκερ  βουλωσε!!!!

Αν  ζητηθει  πανω  απο  6  εως  το  βραδυ  παμε  αυριο  για  κληρωση.

ΔΟΘΗΚΕ!

EDIT. Δεν  βρεθηκαν  πολλοι  οποτε  θα  δοθει  στον  πρωτο  που  το  ζητησε.

Ευχαριστω.

Επαναπροωθώ το ανωτέρω στην κατάσταση που το παρέλαβα...
ΠΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ (Βύρωνας Αττικής)

Λόγος : Ασυμβατότητα. Δεν υπάρχουν drivers για Windows 10, δεν δουλεύουν οι drivers παλαιότερου λειτουργικού - ως αναμενόμενο - με εγκατάσταση σε λειτουργία συμβατότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Συμβατά OS τα windows 7x32 και παλαιότερα.

https://prnt.sc/aXGH7ch8adeX

Drivers έχει στην canon eu και ΔΕΝ έχει στην canon gr
https://www.canon-europe.com/support/consumer/products/scanners/canoscan/lide-series/canoscan-lide-80.html?type=drivers&language=EN&os=all

Υπάρχει το κυκλωμένο με πράσινο εξάρτημα 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το κυκλωμένο με κόκκινο εξάρτημα (πλαστικός οδηγός για σκανάρισμα φιλμ)
https://prnt.sc/zxglkyOqRcYE

Προτεραιότητα στα 2 μέλη που δήλωσαν ενδιαφέρον πριν - όταν το έδινε ο Γρηγόρης - κατά σειρά και μετά όποιος άλλος.
Παρακαλώ οι παρακάτω με την σειρά τους να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται, πρέπει να αρνηθεί το μέλος "1" για να παραλάβει το μέλος "2" - και να αρνηθούν & τα 2 για να πάρει όποιος άλλος δηλώσει.
1ος το μέλος "georgios65"
2ος το μέλος "1insomnia"

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 9
Δημοσ.
1 hour ago, 1insomnia said:

p.m.

1 hour ago, uniquegr said:

Ενδιαφέρει κι εμένα.

εφοσον εισαστε 2 που τηρείτε και τα κριτήρια εγινε κληρωση και η ψυκτρα παει στον uniquegr. @uniquegr εχεις pm. Ευχαριστώ και τους δύο. soon θα ανεβουν μερικα πραγματακια ακομα

• Like 5
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

Επαναπροωθώ το ανωτέρω στην κατάσταση που το παρέλαβα...
ΠΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ (Βύρωνας Αττικής)

Λόγος : Ασυμβατότητα. Δεν υπάρχουν drivers για Windows 10, δεν δουλεύουν οι drivers παλαιότερου λειτουργικού - ως αναμενόμενο - με εγκατάσταση σε λειτουργία συμβατότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Συμβατά OS τα windows 7x32 και παλαιότερα.

https://prnt.sc/aXGH7ch8adeX

Drivers έχει στην canon eu και ΔΕΝ έχει στην canon gr
https://www.canon-europe.com/support/consumer/products/scanners/canoscan/lide-series/canoscan-lide-80.html?type=drivers&language=EN&os=all

Υπάρχει το κυκλωμένο με πράσινο εξάρτημα 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το κυκλωμένο με κόκκινο εξάρτημα (πλαστικός οδηγός για σκανάρισμα φιλμ)
https://prnt.sc/zxglkyOqRcYE

Προτεραιότητα στα 2 μέλη που δήλωσαν ενδιαφέρον κατά σειρά και μετά όποιος άλλος.
Παρακαλώ οι παρακάτω με την σειρά τους να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται, πρέπει να αρνηθεί το μέλος "1" για να παραλάβει το μέλος "2" - και να αρνηθούν & τα 2 για να πάρει όποιος άλλος δηλώσει.
1ος το μέλος "georgios65"
2ος το μέλος "1insomnia"

Καλημέρα σας.

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω τα παρακάτω:

1) Μικρό μπουκάλι Tupperware. Ύψος: 21 εκατ.mpoykali.jpg.50e89750b4738a11adedfd148ebf7a28.jpg

2) Φίλτρο νερού για βρύση

234779234_.jpg.d4dbc604e6deb2fcd1c4b4306e570af3.jpg

3) Webcamera

webc1.jpg.2f556cfc23f7b0a7cfacbe45b63bbce3.jpg

4) Διάφανο λάστιχο 6mm. Μήκος: 2,04 μέτρα

lastixo.jpg.2ef6e3ac8028a8f2bd0b2ebbbd6bcb9d.jpg

5) Καλώδιο για τηλέφωνο ή router

kalodio.jpg.b1a3179c05a67c18da989b9531d795c4.jpg

6) Κασέτες ήχου

kasetes.jpg.373ed06369d9e51e4b605f453a390174.jpg

7) Θήκες για smartphone.

Αριστερή θήκη: P20 PRO TPU. διαστ. 7,5 X 15,5
Μεσαία θήκη:MATE 20 LITE. διαστ. 7,5 Χ 15,9
Δεξιά θήκη: FOR XXL/5,5-6,0. διαστ. 7,5 x 15,5

thik1.jpg.54dfed73d6a8bb63157d86e919c63072.jpgthik2.jpg.433c22a01a30918823011a327b719759.jpg

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...