Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτε! Χαρίστε το!

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα εικονιζόμενα.

• Η θήκη είναι για Xiaomi mi a1
  • H σακούλα έχει καλώδια τηλεφώνου και splitter
  • Το τροφοδοτικό είναι 12v 100mah
  • Το mi band ήταν λειτουργικό τελευταία φορά αλλά έχει μια γρατζουνιά στην οθόνη
  • Η προστασία οθόνης είναι για το iphone 3gs

Πρώτα εδώ μετά πμ, παραλαβή από Σεπόλια/κέντρο και κάποιες φορές Κηφισιά κατόπιν συνεννόησης. Box δύσκολο δεν έχω κουτιά

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Επεξ/σία από circadian
  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, circadian είπε

• Το mi band ήταν λειτουργικό τελευταία φορά αλλά έχει μια γρατζουνιά στην οθόνη

Πρώτα εδώ μετά πμ, παραλαβή από Σεπόλια/κέντρο και κάποιες φορές Κηφισιά κατόπιν συνεννόησης. Box δύσκολο δεν έχω κουτιά

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Ενδιαφέρομαι 

18 λεπτά πριν, circadian είπε

Imagepipe_0.jpg

Imagepipe_1.jpg

Pm

14 ώρες πριν, Koopas είπε

Χαρίζω την οθόνη που βλέπετε, από Dell laptop, το οποίο δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Δεν γνωρίζω καν εάν δουλεύει, την είχα βγάλει από laptop που χύθηκε καφές (ελληνικός, μερακλίδικος) που έκαψε τα πάντα στο διάβα του, μητρική, μνήμες, SSD. Ε, άφησε το αποτύπωμα του και στο σασί, οπότε το πέταξα εδώ και πολύ καιρό.

Στείλτε εδώ, στείλε πμ, όπου θέλετε, όπως αγαπάτε, τυχαία θα επιλέξω. Τα ιδανικά σενάρια είναι να παραλάβει κάποιος από Νέα Σμύρνη (ή Καλλιθέα πρωινές ώρες) ή και Box Now, αρκεί να μπει στον κόπο για το voucher.

Ευχαριστώ.

IMG20240219232013.jpg

πμ με ερωτηση

• Like 1

Tο  φαξ  της  φωτογραφιας...

Παραλαβη  απο  καταστημα  κεντρικο  στην  καλλιθεα.

thumbnail.jpg.5c82f0a882f526f638f2bf1e111eb69d.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  ωρες  καταστηματων  απο  ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  155  καλλιθεα.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  μου  αμεσα  πμ.

Κ

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1+1 burger/burger meal ή 1 burger/burger meal + ΔΩPO ENA cheesecake THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣOY AΠO Simply Burgers. IΣXYEI ΓIA ΠAPAΛABH AΠO TO KATAΣTHMA KAΘHMEPINA. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI 29/02/24.

Πρώτα εδώ μετά πμ.

ΔΩΘΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επεξ/σία από subnigur0th
  • Like 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Νο 1 (κάποια δόθηκαν)

Αν μπορεί να πάρει κάποιος όλες τις εικονιζόμενες bricked ή με σπασμένο lcd συσκευές από Ευαγγελική Σχολή (Αμφιθέα) , να κρατήσει ό,τι χρειάζεται και να επαναπροωθήσει ή ανακυκλώσει τις υπόλοιπες ας στείλει pm. Είναι οι εξής:

1 Huawei MediaPad T2 FDR-A01L bricked, το πήρα σε bootloop και το αποτέλειωσα ψάχνοντας τα test points, δεν λειτουργεί το vol-, ίσως αν καταφέρετε να το γνωρίσει ο υπολογιστής σαν QUALCOMM 9008.... δεν νομίζω όμως.

2 LG G3 μίνι, το πήρα λειτουργικότατο και το κατέστρεψα προσπαθώντας με dd...if...of να αντικαταστήσω το aboot με patched. Πήγα σε linux πάλι με το dd να αντικαταστήσω τα partitions με τα σωστά και τα έριξα άλλα αλλού και σαν να μην έφτανε αυτό γύρισα στα windows και διέγραψα τελείως κάποια (επίσης έκανα και μικρή ζημιά πίσω λόγω stripped βίδας). Αν φορτίσει κάπως η μπαταρία και υπάρχει τρόπος να γίνει repartition εξαρχής... και πάλι δεν νομίζω

3 LENOVO X505F, σπασμένο lcd αλλά βλέπεις αρκετά ώστε να ενεργοποιήσεις το usb debugging και να το δουλέψεις με scrcpy. 30€ έχω βρει lcd στο Aliexpress, 60€ στην Ελλάδα.

4 LENOVO X505F, σπασμένο lcd, δεν βλέπω αρκετή οθόνη ώστε να ολοκληρώσω το setup οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κλειδωμένο

5 TurboX Rubik II, σπασμένο lcd (εσωτερικά λες και το χτύπησε ο Βαν Νταμ) άγνωστης λοιπής κατάστασης

6 Tablet Felix FXT-925, πεθαμένη μπαταρία, δεν λειτουργεί το touch σε μέρος της οθόνης

7 TurboX Hive V, σπασμένο lcd (είναι σαν κλώνος του Ipad Air) άγνωστης λοιπής κατάστασης

8 Το θρυλικό Media player Crypto movie22, πεθαμένη μπαταρία, λειτουργικό και διαθέτει και εξωτερικό ηχείο, ραδιόφωνο κλπ

9 Mp3 player Sweex, πεθαμένη μπαταρία, λειτουργικό όμως

10 Bitmore Gtab900 , πεθαμένη μπαταρία, δεν λειτουργεί το power, συνδέστε το στο adb και με adb reboot ανοίγει ενώ με adb shell και reboot -p σβήνει. Πλήρως λειτουργικό κατά τα άλλα, έχω αναθέσει το power στο vol+.

frontDevices.jpg

backDevices.jpg

Επεξ/σία από KyrGR
  • Like 17

Bρηκα  αυτο  το  ρουτερ  αν  ενδιαφερεται  κανεις...

HUAWEI  echolife HG520c

Aνοιγει  αλλα  δεν  μου  δινει  σημα  στο  λαπτοπ  και  ειναι   κιτρινισμενο.

huaweiecholifehg520c.jpg.005b8003fbeed2863d0edecc9e24ad11.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ   απο  την  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  μου  αμεσα  πμ.

Κ

• Like 10

58 λεπτά πριν, subnigur0th είπε

1+1 burger/burger meal ή 1 burger/burger meal + ΔΩPO ENA cheesecake THΣ EΠIΛOΓHΣ ΣOY AΠO Simply Burgers. IΣXYEI ΓIA ΠAPAΛABH AΠO TO KATAΣTHMA KAΘHMEPINA. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI 29/02/24.

Πρώτα εδώ μετά πμ.

Ενδιαφέρομαι για το burgeraki

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χαρίζεται Bling Bling Coolermaster Musketeer με θέμα στη βάση της τροφοδοσίας και μόνο το καλώδιο και το bracket του ήχου.

--------------------------------------

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει κάποια κλήρωση) και παραλαβή από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) αλλά και αποστολή με ΒΟΧ με βολεύει πολύ.

Screenshot.png

Screenshot(1).png

Screenshot(2).png

Επεξ/σία από K2012
  • Like 14

1 ώρα πριν, KyrGR είπε

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Νο 1

Αν μπορεί να πάρει κάποιος όλες τις εικονιζόμενες bricked ή με σπασμένο lcd συσκευές από Ευαγγελική Σχολή (Αμφιθέα) , να κρατήσει ό,τι χρειάζεται και να επαναπροωθήσει ή ανακυκλώσει τις υπόλοιπες ας στείλει pm. Είναι οι εξής:

1 Huawei MediaPad T2 FDR-A01L bricked, το πήρα σε bootloop και το αποτέλειωσα ψάχνοντας τα test points, δεν λειτουργεί το vol-, ίσως αν καταφέρετε να το γνωρίσει ο υπολογιστής σαν QUALCOMM 9008.... δεν νομίζω όμως.

2 LG G3 μίνι, το πήρα λειτουργικότατο και το κατέστρεψα προσπαθώντας με dd...if...of να αντικαταστήσω το aboot με patched. Πήγα σε linux πάλι με το dd να αντικαταστήσω τα partitions με τα σωστά και τα έριξα άλλα αλλού και σαν να μην έφτανε αυτό γύρισα στα windows και διέγραψα τελείως κάποια (επίσης έκανα και μικρή ζημιά πίσω λόγω stripped βίδας). Αν φορτίσει κάπως η μπαταρία και υπάρχει τρόπος να γίνει repartition εξαρχής... και πάλι δεν νομίζω

3 LENOVO X505F, σπασμένο lcd αλλά βλέπεις αρκετά ώστε να ενεργοποιήσεις το usb debugging και να το δουλέψεις με scrcpy. 30€ έχω βρει lcd στο Aliexpress, 60€ στην Ελλάδα.

4 LENOVO X505F, σπασμένο lcd, δεν βλέπω αρκετή οθόνη ώστε να ολοκληρώσω το setup οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κλειδωμένο

5 TurboX Rubik II, σπασμένο lcd (εσωτερικά λες και το χτύπησε ο Βαν Νταμ) άγνωστης λοιπής κατάστασης

6 Tablet Felix FXT-925, πεθαμένη μπαταρία, δεν λειτουργεί το touch σε μέρος της οθόνης

7 TurboX Hive V, σπασμένο lcd (είναι σαν κλώνος του Ipad Air) άγνωστης λοιπής κατάστασης

8 Το θρυλικό Media player Crypto movie22, πεθαμένη μπαταρία, λειτουργικό και διαθέτει και εξωτερικό ηχείο, ραδιόφωνο κλπ

9 Mp3 player Sweex, πεθαμένη μπαταρία, λειτουργικό όμως

10 Bitmore Gtab900 , πεθαμένη μπαταρία, δεν λειτουργεί το power, συνδέστε το στο adb και με adb reboot ανοίγει ενώ με adb shell και reboot -p σβήνει. Πλήρως λειτουργικό κατά τα άλλα, έχω αναθέσει το power στο vol+.

frontDevices.jpg

backDevices.jpg

pm 8,9

• Like 1

37 λεπτά πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα, χαρίζεται Bling Bling Coolermaster Musketeer με θέμα στη βάση της τροφοδοσίας και μόνο το καλώδιο και το bracket του ήχου.

--------------------------------------

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει κάποια κλήρωση) και παραλαβή από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) αλλά και αποστολή με ΒΟΧ με βολεύει πολύ.

Screenshot.png

Screenshot(1).png

Screenshot(2).png

π.μ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...