Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Locke_John είπε

παρέλαβα και ευχαριστώ.

Μόνο τα ακουστικά ήθελα, αν κάποιος θέλει κάτι από τα υπόλοιπα, ας μου στείλει πμ, με εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ.

Με ενδιαφέρει η φορητή TV.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kkarab είπε

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για το στρωμα υπνου. Το θελω για τον ξαδερφο μου που ειναι αφραγκος (ανεργος) αυτη την περιοδο και το στρωμα που ειχε στο κρεβατι του, μουχλιασε λογω παλαιοτητας και υγρασιας και πεταχτηκε στα σκουπιδια διοτι ηταν επικινδυνο για την υγεια του ( εχει και κατι αλλεργιες που τον βασανιζουν).

Μπορουμε να μιλησουμε στο κινητο για λεπτομερειες?

6.9.3.7-14.97.94 > Κωνσταντινος

φιλική συμβουλή: για να μουχλιάσει το στρώμα σημαίνει ότι ο χώρος χρειάζεται αφυγραντήρα. δεν μπορείς να φανταστείς πόση διαφορά θα κάνει...

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tigergreg είπε

H CASIO TV  ειναι  συλλεκτικο  κοματι  χωρις  να  παιζει  φυσικα  ψηφιακα...και  το   mp3  

εχει  ιδια  μαρκα  ακουστικα  οποτε  προσοχη  μην  τα  μπερδεψετε.

ΠΜ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, magicFP είπε

Χαρίζεται το βιβλίο της φωτογραφίας, άθικτο. Στέλνω παντού μόνο με BOXNOW, μικρή θυρίδα. image.jpeg.f50bbbacf7db62b373e3dca94cfc410a.jpeg

Με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - ΔΟΘΗΚΕ
Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow, μικρό κουτί.
Επικοινωνία απευθείας με πρ.μνμ.
Δεν ισχύει σειρά προτεραιότητας.

Πληκτρολόγιο Microsoft, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης και σκονισμένο.

20240219_101905_resize.jpg

@tigergreg και @leolipop σας ευχαριστώ πολύ και από εδώ!

Επεξ/σία από neced2
  • Like 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neced2 είπε

@tigergreg και @leolipop σας ευχαριστώ πολύ και από εδώ!

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Αποστολή αποκλειστικά με BoxNow, μικρό κουτί.
Επικοινωνία απευθείας με πρ.μνμ.
Δεν ισχύει σειρά προτεραιότητας.

Πληκτρολόγιο Microsoft, άγνωστης λειτουργικής κατάστασης και σκονισμένο.

20240219_101905_resize.jpg

ΠΜ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα, κέντρο:

Χαρίζονται 2 έπιπλα τηλεόρασης, μαύρα ορθογώνια με ράφι, ογκώδη, τύπου ΙΚΕΑ.

Διαστάσεις τους (περίπου):

1.50* 0.50 ύψος * 0.40 πλάτος.

1.70* 0.60 ύψος * 0.50 πλάτος.

(λογικά), αποσυναρμολογούνται και τα 2.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ, μετά πμ. 

Όχι απαραίτητη η τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Φωτογραφίες δυνατές, μετά τις 21.00 απόψε.

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα εξής routers:

-Zyxel VMG1312-B10D

Προέρχεται απο συνδρομή μου με τη Wind, έχει περαστεί το τελευταίο official firmware της Zyxel ( άρα είναι 100% ελεύθερο και δεν δείχνει να έχει κρυφούς λογαριασμούς ). Διαθέτει σχετικά αργές Ethernet ( 10/100 mbps ), αλλά έχει το χαρακτηριστικό της δημιουργίας vlans, ενώ με μία σύντομη ματιά, κρίνω ότι και το firewall του είναι αξιοπρεπές απο πλευράς ρυθμίσεων.

-ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν

Προέρχεται απο συνδρομή μου με τη Cyta, δυστυχώς δεν υποστηρίζεται απο τη ZTE και δεν υπάρχει κάποιο official firmware για να φύγει αυτό της Cyta. Έχω προληπτικά αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του root λογαριασμού. Διαθέτει κι αυτό τρεις 10/100 Ethernet ports, καθώς και μια gigabit. 

Και τα δύο routers είναι 100% λειτουργικά.

Παράδοση πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αττική. Κατά τα γνωστά, σχόλιο στο νήμα και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα το προτιμούσα αν τα παραλάμβανε και τα δύο ένα άτομο και διέθετε στον δεύτερο ενδιαφερόμενο αυτό που θα συμφωνηθεί.

Ενημέρωση: Και τα δύο θα δοθούν στον @Tsino, θα κρατήσει το Zyxel και θα επαναδιανείμει το ZTE.20240219_112649.jpg.80c2dd871f58ce83f485e7bfb28ce0bc.jpg

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 7
Δημοσ.
3 minutes ago, uniquegr said:

Χαρίζονται τα εξής routers:

-Zyxel VMG1312-B10D

Προέρχεται απο συνδρομή μου με τη Wind, έχει περαστεί το τελευταίο official firmware της Zyxel ( άρα είναι 100% ελεύθερο και δεν δείχνει να έχει κρυφούς λογαριασμούς ). Διαθέτει σχετικά αργές Ethernet ( 10/100 mbps ), αλλά έχει το χαρακτηριστικό της δημιουργίας vlans, ενώ με μία σύντομη ματιά, κρίνω ότι και το firewall του είναι αξιοπρεπές απο πλευράς ρυθμίσεων.

-ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν

Προέρχεται απο συνδρομή μου με τη Cyta, δυστυχώς δεν υποστηρίζεται απο τη ZTE και δεν υπάρχει κάποιο official firmware για να φύγει αυτό της Cyta. Έχω προληπτικά αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του root λογαριασμού. Διαθέτει κι αυτό τρεις 10/100 Ethernet ports, καθώς και μια gigabit. 

Και τα δύο routers είναι 100% λειτουργικά.

Παράδοση πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αττική. Κατά τα γνωστά, σχόλιο στο νήμα και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα το προτιμούσα αν τα παραλάμβανε και τα δύο ένα άτομο και διέθετε στον δεύτερο ενδιαφερόμενο αυτό που θα συμφωνηθεί.20240219_112649.jpg.80c2dd871f58ce83f485e7bfb28ce0bc.jpg

pm με ερώτηση

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greek_pilot είπε

Krups Oblo KP1105 Καφετιέρα για Κάψουλες Dolce Gusto Πίεσης 15bar Red |  Skroutz.gr

Δινετε Krups Oblo Καφετιέρα για Κάψουλες Dolce Gusto , τελευταία φορα που τη εβαλα στο ρεύμα δούλευε . Προσπάθησα να τη καθαρισω οσο γινεται . 

Παραλαβη απο το σπιτι μου στη Θεσσαλονίκη μαζι με κατι κάψουλες επαναγεμιζομενες που πρεπει να εχω (καπου ... αν τις βρω ) 

FCFS ενδιαφερον εδω και ΠΜ για συνεννόηση  

PM

Δημοσ.

Χαρίζεται ένα mod Vamo V8 40W, απομεινάρι των πρώτων βημάτων μου στο άτμισμα. Το συγκεκριμένο, πέραν του ότι έχει λίγη μπίχλα καθώς το είχα παραπεταμένο, στο παρελθόν δεν λειτουργούσε ούτε με 2x18650 μπαταρίες, ούτε με μια 18650 και μου έγραφε στην οθόνη "low voltage" ( και γι´αυτό ήταν παραπεταμένο ). Πριν λίγο που το δοκίμασα με μια 18650 VTC5, έδειχνε να λειτουργεί. Το δίνω σαν μη λειτουργικό / προβληματικό και αν βγάλει κανείς άκρη, θα είναι ευχής έργο.

Θα προτιμηθεί αποστολή με boxnow ( μικρό πακέτο )20240219_124715.jpg.353f93d2fb90325eae57d55ee93d167d.jpg, διαφορετικά συνάντηση πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αττική.

• Like 10
Δημοσ.

Μιας και δεν θα το πουλησω, αν το θελει κανεις και μπορει να ερθει να το παρει απ το χωρο μου σημερα 6 με 7 ας με ενημερωσει.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...