Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Μιας και τα έκανες ολα σωστά ο κωδικός δικό σου. Τσεκ πμ

Ευχαριστώ πολύ.

Με την παραγγελία μου έδωσε κωδικό boxblast 3€, υποθέτω θα μπορεί να γίνει χρήση από άλλον, λήγει 10/02. Χαρίζεται.

Δόθηκε

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 6
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Με την παραγγελία μου έδωσε κωδικό boxblast 3€, υποθέτω θα μπορεί να γίνει χρήση από άλλον, λήγει 10/02. Χαρίζεται.

Καλησπέρα..Αν υπάρχει ακόμα, ενδιαφέρομαι!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Doubt είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Δόθηκε

Ευχαριστώ τον φίλο @Doubt

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται πλυντήριο Pitsos, το είχα δέκα χρόνια, άρχισε να κάνει θόρυβο όταν έστιβε. Λειτουργεί κανονικά αλλά μάλλον έχει πρόβλημα ο κάδος, ένας που ξέρει από αυτά λογικά θα το μοντάρει εύκολα.

Παραλαβή από Ίλιον, μπορώ να βοηθήσω στο φόρτωμα αν χρειαστεί και δεν έχετε άλλο άτομο να βοηθήσει.

426629031_1804892376680017_1449970662111631839_n.jpg

• Like 22
Δημοσ.

Χαρίζονται τα γυαλιά ηλίου της φωτογραφίας. Σχετικά καλή κατάσταση. Μπορώ να στείλω μόνο με BOXNOW, μικρή θυρίδα. image.jpeg.bf59a5802f18ad7eb5ff8ddd48ba7b90.jpeg

• Like 16
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, magicFP είπε

Χαρίζονται τα γυαλιά ηλίου της φωτογραφίας. Σχετικά καλή κατάσταση. Μπορώ να στείλω μόνο με BOXNOW, μικρή θυρίδα. image.jpeg.bf59a5802f18ad7eb5ff8ddd48ba7b90.jpeg

pm

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοθούν σε @retroman3 

45 λεπτά πριν, magicFP είπε

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/2/2024 στις 12:35 ΜΜ, Omnio3 είπε

Χαρίζονται τα εξής έπιπλα γραφείου:

Καναπές-η πλάτη του πέφτει  180x90x80

Ερμάριο ξύλο-γυαλί 80x51x138 (κρατημένο)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ (Χαρ.Τρικούπη)

01β.jpg

04β.jpg

Ευχαριστώ πολύ για το ερμαριο!

Αψογη επικοινωνία!

Δημοσ.
Στις 6/2/2024 στις 5:32 ΜΜ, Koopas είπε

Την καλησπέρα μου,

Φωτογραφίες θα "ανεβάσω" το βράδυ, αλλά δίνω τα λοιπά στοιχεία.

Χαρίζω υπολογιστή HP All in One 200-5401cs. Έχει i3 1ης γενιάς, 2GB RAM, 22" οθόνη και discrete GPU GeForce 210. Μαζί θα δώσω και ό,τι υλικό είχα αγοράσει προς αναβάθμιση, πλην τροφοδοτικού (180w), τα οποία είναι μία GeForce 230, i5 cpu και άλλα 2GB RAM. Επίσης, παίζει να μου λείπει ένα καπάκι από την πλάτη του, αλλά θα κοιτάξω ξανά μην είναι κάπου καταχωνιασμένο.

Δυστυχώς, έχει ένα θέμα που δεν βρήκα λύση και σε τυχαίους χρόνους κάνει επανεκκίνηση, ή σβήνει, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες τρελές. Μπορεί να μείνει ανοιχτό ολόκληρη μέρα (σπάνιο πλέον), μπορεί να σβήνει στα 3 λεπτά. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς hardware, καθώς και άλλα τροφοδοτικά μικρότερης έντασης (120w και 150w), στα οποία παραδόξως, κράταγε καλύτερα. Όποιος έχει την όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να το παραλάβει από Νέα Σμύρνη.

Δεν θα μπω σε λογική αποστολής με δέματα κτλ, πραγματικά λόγω περιορισμένου χρόνου, μόνο παραλαβή ή συνάντηση κάπου κοντά στα Νότια.

Ο υπολογιστής δόθηκε. Ευχαριστώ θερμά τον @chipakos που έκανε τον κόπο να περάσει να το παραλάβει! Σε καλή μεριά εύχομαι! :)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, neced2 είπε

@portierhs1 και @retroman3, τα δεματάκια σας είναι καθ'οδόν με BoxNow.
@VarDerSar86 και το δικό σου θα έιναι σύντομα στα χέρια σου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον καλό φίλο neced!Επιφυλασομαι για το μέλλον!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουπόνι από whats up για box 1€.

Με πμ να στείλω κωδικό.

Edit: εφυγε

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 7
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Koopas είπε

Ο υπολογιστής δόθηκε. Ευχαριστώ θερμά τον @chipakos που έκανε τον κόπο να περάσει να το παραλάβει! Σε καλή μεριά εύχομαι! :)

Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την προσφορά. Τώρα θα πάρουν φωτιά τα κατσαβίδια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...