Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτε! Χαρίστε το!

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Κωδικός για παραγγελία -3Ε Box . Ενδιαφέρον πρώτα εδω και μετα πμ. Επαγγελματίες όσο και να στέλνετε πρώτοι δεν σας στέλνω,  σας έχω εξυπηρετήσει επανειλημμένα...

Ευχαριστώ για την κατανόηση (διατηρώ το δικαίωμα μου να τον διανειμω όπου εγώ κρίνω)

ΠΜ για κωδικό

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

On 05/02/2024 at 17:34, audiogem said:

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τις κασέτες.Στέλνω PM

Παρέλαβα τις κασέτες σημερα. Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον ευγενεστατο @tigergreg για την προσφορά του. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλουμινένιος σωλήνας για απορροφητήρα φ100 και 85cm μήκος (φυσικά όταν ξεδιπλώνεται το μήκος του είναι πολύ μεγαλύτερο) 

Είναι ακόμα με το πλαστικό του και φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ (πήγα στη λύση του πλαστικού) 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από την διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο 

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

IMG_20240207_144237_edit_539036859290115_copy_1299x1732.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 16

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται το παρακάτω ηχοσύστημα χωρίς το remote control που περιείχε κάποτε. Είναι λειτουργικό για ραδιόφωνο σίγουρα , ίσως και για κασσέτες αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. To cd player έχει κάποιο θέμα και δε διαβάζει 100 % , κάνει skipping κάποια δευτερόλεπτα και μερικές φορές ολόκληρα κομμάτια, ίσως θέλει καθάρισμα το μάτι. 

Παραλαβή από Ανατολική Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης για ημέρα και ώρα ή μέσω boxnow.( μου στέλνετε κωδικό θυρίδας και σας το αποστέλλω.) 

Παρακαλώ όχι δέσμευση για μεταγενέστερο χρόνο.

image.jpeg

Δόθηκε στο μέλος retroman3 .

Επεξ/σία από Flavius86
  • Like 18

26 λεπτά πριν, Flavius86 είπε

Χαρίζεται το παρακάτω ηχοσύστημα χωρίς το remote control που περιείχε κάποτε. Είναι λειτουργικό για ραδιόφωνο σίγουρα , ίσως και για κασσέτες αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. To cd player έχει κάποιο θέμα και δε διαβάζει 100 % , κάνει skipping κάποια δευτερόλεπτα και μερικές φορές ολόκληρα κομμάτια, ίσως θέλει καθάρισμα το μάτι. 

Παραλαβή από Ανατολική Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης για ημέρα και ώρα ή μέσω boxnow.( μου στέλνετε κωδικό θυρίδας και σας το αποστέλλω.) 

Παρακαλώ όχι δέσμευση για μεταγενέστερο χρόνο.

image.jpeg

PM

• Like 1

Να ευχαριστήσω δημόσια τον @TasSouγια το ιστορικο πολυμετρο και τον @tornado για το tablet k box. ΣΚ θα πέσει κατσαβίδι.  Μακάρι να φτιαχτούν :)

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Αλουμινένιος σωλήνας για απορροφητήρα φ100 και 85cm μήκος (φυσικά όταν ξεδιπλώνεται το μήκος του είναι πολύ μεγαλύτερο) 

Είναι ακόμα με το πλαστικό του και φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ (πήγα στη λύση του πλαστικού) 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από την διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο 

IMG_20240207_144237_edit_539036859290115_copy_1299x1732.jpg

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι!!! Σας στέλνω πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χαρίζεται κουτάρα (σε μήκος και βάρος) chieftec α λα turbox.

Σπασμένο το κάτω αξονάκι της πόρτας. Κλειδώνει κανονικά αλλά αν την ανοίξεις απότομα φεύγει, αλλά φτιάχνεται εύκολα.

Κατα τα άλλα είναι μια χαρά, ούτε χτυπήματα ούτε γρατζουνιές...

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει κάποια κλήρωση) και παραλαβή από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ).

και υπάρχουν ακόμα,  έτοιμα για κάδο αύριο αν δεν τα θέλει κάποιος, τα ηχειάκια για pc που έκαναν !ΠΑΦ! και κάτι έσκασε στο ρυθμιστή της έντασης του ήχου, οι βάσεις ανεμιστήρων και ο  200μμ ανεμιστήρας (μάλλον από τροφοδοτικό) χωρίς βίσμα

Screenshot(342).jpg

Screenshot(344).jpg

Screenshot(345).jpg

Screenshot(346).jpg

Επεξ/σία από K2012
  • Like 18

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/01/2024 at 22:22, tigergreg said:

Βρεθηκαν  αυτα....

1.Φακος-φωτιστικο  led  αλουμινιου  κοκκινο με  μαγνητη  και  ευκαμπτο μπρατσο καινουργιο  με 3ΧΑΑΑ

μπαταριες  κομπλε.

-------.jpg.c805586813480197baaaf4ea76ff0561.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Στελνω  και  με  BOX NOW  μικρο  κουτι.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ  ΤΟ  1...

On 02/02/2024 at 14:50, tigergreg said:

Kαλα  που  μου  το  θυμισες....

5-6  τεμαχια  καθαριστηρες  αυτοκινητου  διαφορων  μεγεθων.

car-wiper-blade-500x500-jpg.jpg.378bd92941319a5788079a72e87be7fe.jpg

Παραλαβη  μονον  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  πμ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ...

Παρέλαβα και ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τον Γρηγόρη @tigergreg

Επεξ/σία από TasSou
  • Like 1

Καλησπέρα. 

Χαρίζεται USB MODEM STICK ZTE MF636 έχει δυνατότητα σύνδεσης με επιτραπέζιους και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διαθέτουν θύρα USB.

Προτιμώ να δοθεί μεσω BOX NOW. 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

• Like 11

Στις 3/2/2024 στις 1:21 ΜΜ, paylidis είπε

Χαρίζεται access control καινουργιο στο κουτί του με τις οδηγίες του και 5 rfid tags. Άγνωστη κατάσταση, το αγόρασα πριν μια δεκαετία και δεν έκανα ποτε αυτό που ήθελα όποτε καθοταν στην αποθηκη 

πρωτα ποστ εδώ μετά πμ. Μόνο ενεργά και στο δώσε μέλη (όχι μόνο πάρε). Βορεια προάστια αττικής ή ΒΟΧ. Διατηρώ. 

κρατημένο 

0FFBCAA8-B0C6-4C99-B697-F36E8FE61B6F.jpeg

Ευχαριστώ θερμά τον @paylidis για το access control.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...