Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Koopas είπε

Την καλησπέρα μου,

Φωτογραφίες θα "ανεβάσω" το βράδυ, αλλά δίνω τα λοιπά στοιχεία.

Χαρίζω υπολογιστή HP All in One 200-5401cs. Έχει i3 1ης γενιάς, 2GB RAM, 22" οθόνη και discrete GPU GeForce 210. Μαζί θα δώσω και ό,τι υλικό είχα αγοράσει προς αναβάθμιση, πλην τροφοδοτικού (180w), τα οποία είναι μία GeForce 230, i5 cpu και άλλα 2GB RAM. Επίσης, παίζει να μου λείπει ένα καπάκι από την πλάτη του, αλλά θα κοιτάξω ξανά μην είναι κάπου καταχωνιασμένο.

Δυστυχώς, έχει ένα θέμα που δεν βρήκα λύση και σε τυχαίους χρόνους κάνει επανεκκίνηση, ή σβήνει, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες τρελές. Μπορεί να μείνει ανοιχτό ολόκληρη μέρα (σπάνιο πλέον), μπορεί να σβήνει στα 3 λεπτά. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς hardware, καθώς και άλλα τροφοδοτικά μικρότερης έντασης (120w και 150w), στα οποία παραδόξως, κράταγε καλύτερα. Όποιος έχει την όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να το παραλάβει από Νέα Σμύρνη.

Δεν θα μπω σε λογική αποστολής με δέματα κτλ, πραγματικά λόγω περιορισμένου χρόνου, μόνο παραλαβή ή συνάντηση κάπου κοντά στα Νότια.

Κρατημένος για τον συμφορουμίτη @chipakos.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/2/2024 στις 10:53 ΜΜ, Fuel7 είπε

χαριζεται  πολυμηχανιμα  epson,  και Video Player/DVD Recorder LG.Και  τα 2 δουλευαν  οταν  αποσυρθηκαν.Το Recorder δέν εχει  το  τηλεχιριστηριο του.Παραλαβη  μεχρι  αυριο  βραδακι  ειδαλλως πανε  για  ανακυκλωση.Παραλαβη απο Καλλιπολη  Πειραια.
Πρώτα αναρτηση  στο νημα  και  μετα  ΠΜ.
Εγω αποφασιζω που  παει  τι!Και  πως!
ευχαριστω πολυ

Τα μηχανηματα εχει προλαβει ο Γεωργιος.
Ευχαριστω πολυ!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2024 στις 7:08 ΜΜ, Doubt είπε

Άλλη μια φορά ο δορυφορικός δέκτης, φαίνεται να λειτουργεί, συν τηλεκοντρόλ-καλώδιο ρεύματος-μάνιουαλ-κουτί.

Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια)

IMG_20240119_153426.jpg

Δουλεύει και ως επίγειος αποκωδικοποιητής για τα ελεύθερα κανάλια???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, damianos78 είπε

Δουλεύει και ως επίγειος αποκωδικοποιητής για τα ελεύθερα κανάλια???

Όχι.

Αμφιβάλλω και δορυφορικά αν πιάνει πλέον.

DVB T είναι τα επίγεια

DVB S τα δορυφορικά και DVB S2 το 2ης γενιάς σύστημα.

Αυτός νομίζω είναι DVB S σκέτο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, DeVilMaYcRyGR said:

Παραμενει διαθέσιμο το DV6700 και τα lifechat lx3000

Αποσύρω ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από katsigiannis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα,θέλω να αδειάσω μία αποθήκη- εργαστήριο από πολλά πράγματα που έχω μέσα.Έχω λαπτοπ παλιά,μητρικές,κάρτες γραφικών κουτιά κάποιους εκτυπωτές και άλλα μπιχλιμπίδια κάποια λειτουργικά τα περισσότερα όχι.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι στην Ξάνθη και δεν υπάρχει χρόνος να στέλνω κλπ.Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει μήνυμα να βρεθούμε να πάρει ότι μπορεί και τα υπόλοιπα να τα στείλω σε μπλε κάδους.Πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες  2 εβδομάδες οπωσδήποτε.Στείλτε πμ με τηλέφωνα.Επαναλαμβάνω,μόνο παραλαβή από εμένα.Θα τηρήσω σειρά με το ποιος μπορεί να έρθει πιο σύντομα.

Επεξ/σία από albabis
  • Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα δινονται 2 multilink lt 2.4ghz αγνωστη λειτουργικοτητα.

ειναι χωρις τα τροφοδοτικα τους με infrared καλωδια-κεραιες.

https://ftemaximal.com/images/files/soporte-servicios/Documentacion-tecnica/MAMULTILINKLT_EN.pdf

Επεξ/σία από KaRLoSSaLoNiKa
  • Like 6
Δημοσ.
15 hours ago, Koopas said:

Την καλησπέρα μου,

Φωτογραφίες θα "ανεβάσω" το βράδυ, αλλά δίνω τα λοιπά στοιχεία.

Χαρίζω υπολογιστή HP All in One 200-5401cs. Έχει i3 1ης γενιάς, 2GB RAM, 22" οθόνη και discrete GPU GeForce 210. Μαζί θα δώσω και ό,τι υλικό είχα αγοράσει προς αναβάθμιση, πλην τροφοδοτικού (180w), τα οποία είναι μία GeForce 230, i5 cpu και άλλα 2GB RAM. Επίσης, παίζει να μου λείπει ένα καπάκι από την πλάτη του, αλλά θα κοιτάξω ξανά μην είναι κάπου καταχωνιασμένο.

Δυστυχώς, έχει ένα θέμα που δεν βρήκα λύση και σε τυχαίους χρόνους κάνει επανεκκίνηση, ή σβήνει, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες τρελές. Μπορεί να μείνει ανοιχτό ολόκληρη μέρα (σπάνιο πλέον), μπορεί να σβήνει στα 3 λεπτά. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς hardware, καθώς και άλλα τροφοδοτικά μικρότερης έντασης (120w και 150w), στα οποία παραδόξως, κράταγε καλύτερα. Όποιος έχει την όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να έρθει να το παραλάβει από Νέα Σμύρνη.

Δεν θα μπω σε λογική αποστολής με δέματα κτλ, πραγματικά λόγω περιορισμένου χρόνου, μόνο παραλαβή ή συνάντηση κάπου κοντά στα Νότια.

Pm 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Omnio3 είπε

Χαρίζονται τα εξής έπιπλα γραφείου:

Καναπές-η πλάτη του πέφτει  180x90x80

Ερμάριο ξύλο-γυαλί 80x51x138 (κρατημένο)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ (Χαρ.Τρικούπη)

01β.jpg

04β.jpg

Καλημέρα , έχεις p.m 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Καλησπερα δινονται 2 multilink lt 2.4ghz αγνωστη λειτουργικοτητα.

ειναι χωρις τα τροφοδοτικα τους με infrared καλωδια-κεραιες.

https://ftemaximal.com/images/files/soporte-servicios/Documentacion-tecnica/MAMULTILINKLT_EN.pdf

ενδιαφερομαι, πμ με ερωτηση

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλες και όλους .

Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας δεν ήμουν πολύ ενεργός στο forum .

Τώρα λοιπόν που είμαι καλύτερα σας παραθέτω τα εξής :

Καταρχάς ένα μεγάλο και καθυστερημένο ευχαριστω στους φίλους : @StarGR , @paylidis, @1insomnia, @SoullessRider, @KyrGR , @WebDevGr , @foniki_melitzana για τα πράγματα που μου χάρησαν.

Συνεχίζουμε λοιπόν με τα παρακάτω :

1. laptop HP Compaq 6910p (Δεν έχω τροφοδοτικό να το δοκιμάσω οπότε άγνωστης λειτουργικής κατάστασης)

2. Ψυγείο Pitsos ( 3 χρόνια στο μπακλόνι τελευταία φορά που δούλεψε ήταν το καλοκαίρι για ένα παιδικό πάρτυ. Χρειάζεται καλό καθάρισμα και μπορεί να χρειαστεί και λάστιχα λόγω κάποιας σκουριάς σε κάποια σημεία).

3. Βιβλιοθήκη επώνυμη με ντουλαπάκι στο κάτω μέρος. Υπάρχουν όλα τα ράφια - πορτάκια. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι 4 ποδαράκια τα οποία είναι καρφωτά.

Λεπτομέρειες : Πρώτα ανάρτηση (post) εδώ και μετά αποστολή προσωπικού μηνύματος (pm) και όταν παραλάβουν μια ανάρτηση ότι παρέλαβαν , προηγούνται αυτοί που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν , μ,ετά αυτοί που συνησφέρουν στο forum και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Για το ψυγείο και τη βιβλιοθήκη θα ήθελα να πάνε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Η μεταφορά του ψυγείου και της βιβλιοθήκης χρειάζεται 2 άτομα και μεταφορικό μέσο γιατί εγώ λόγω προβλήματος υγείας δεν μπορώ να βοηθήσω.

Γ

IMG_20240207_095709834.jpg

IMG_20240207_095745496.jpg

• Like 23
Δημοσ.
8 minutes ago, AMDAKIAS said:

Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας δεν ήμουν πολύ ενεργός στο forum .

1. laptop HP Compaq 6910p (Δεν έχω τροφοδοτικό να το δοκιμάσω οπότε άγνωστης λειτουργικής κατάστασης)

Καλημερα κ κατ αρχας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ σιδερενιος

Θα μ ενδιεφερε το λαπτοπ (οχι για να το κρατησω αλλα επειδη εχω φορτιστες ΗΡ να το δοκιμασω κ να το δωσω ξανα εδω)

ειναι πολυ καλο μοντελο Core2 Duo βεβαια αλλα με 4 GB μνημη κ επειδη βλεπει Sata 3 δισκους μ ενα 

SSD κ επειδη εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων (ATI Radeon) θα τα πηγαινε τελεια με καθημερινη χρηση

Μπαινω τελευταιος κ αν δεν το παρει καποιος αλλος

ευχαριστω

• Like 9
Δημοσ.

Κωδικός για παραγγελία -3Ε Box . Ενδιαφέρον πρώτα εδω και μετα πμ. Επαγγελματίες όσο και να στέλνετε πρώτοι δεν σας στέλνω,  σας έχω εξυπηρετήσει επανειλημμένα...

Ευχαριστώ για την κατανόηση (διατηρώ το δικαίωμα μου να τον διανειμω όπου εγώ κρίνω)

• Like 12
Δημοσ.
13 ώρες πριν, albabis είπε

Καλησπέρα και από εμένα,θέλω να αδειάσω μία αποθήκη- εργαστήριο από πολλά πράγματα που έχω μέσα.Έχω λαπτοπ παλιά,μητρικές,κάρτες γραφικών κουτιά κάποιους εκτυπωτές και άλλα μπιχλιμπίδια κάποια λειτουργικά τα περισσότερα όχι.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι στην Ξάνθη και δεν υπάρχει χρόνος να στέλνω κλπ.Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να στείλει μήνυμα να βρεθούμε να πάρει ότι μπορεί και τα υπόλοιπα να τα στείλω σε μπλε κάδους.Πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες  2 εβδομάδες οπωσδήποτε.Στείλτε πμ με τηλέφωνα.Επαναλαμβάνω,μόνο παραλαβή από εμένα.Θα τηρήσω σειρά με το ποιος μπορεί να έρθει πιο σύντομα.

pm με ερώτηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...