Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, kolperski said:

Χαρίζεται το Thermaltake Toughpower 1500W semi modular, σε λειτουργική κατάσταση με το μόνο "θέμα" ο ανεμιστήρας του που πρέπει να τροφοδοτηθεί από fan header της μητρικής, αφού ο δικός του είχε χαλάσει (υπάρχει διαθέσιμος στο AliExpress). Αναλυτικά τα καλώδια που έχω στην κατοχή μου:

1x 24pin motherboard

2x 8pin CPU

1x 8pin + 6pin pcie

1x 8pin pcie

1x 6pin pcie

2x 4x sata 

1x 4x molex

Πρώτα απάντηση στο post και μετά μήνυμα, παραλαβή από προάστια Πειραιά. 

IMG_20240225_224459_50.jpg

Με ενδιαφέρει το τροφοδοτικό αν δεν ζητηθεί από άλλο μέλος.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Koopas είπε

Χαρίζω κάρτα γραφικών GeForce GT210 512MB που ξέμεινε από PC φίλου.

Δίνει σήμα κανονικά, αλλά έχει 2 μείον. Πρώτον, θέλουν αλλαγή 2 φουσκωμένοι πυκνωτές, δεύτερον κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας, πιθανόν να το έπαθε μετά από καθαρισμό που έκανα με blower (σε όλο το PC που ήταν πάνω, έχει άλλη κάρτα τώρα).

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη ή στέλνω με Box Now (μικρό δέμα, δικός σας κωδικός). Επικοινωνήστε όπως θέλετε, είτε εδώ, είτε με π.μ., θα τα δω αύριο λογικά.

IMG20240225174859.jpg

IMG20240225174911.jpg

IMG20240225174854.jpg

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη κάρτα γραφικών.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ η τιμονιέρα Speedlink SL6690. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω πουθενά το τροφοδοτικό της, στο μοχλό ταχυτήτων φαίνεται σαν να έχει χαλάσει κάτι είτε στα ελατήρια επαναφοράς είτε σε κάποιο διακόπτη, ενώ θα χρειαστεί ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ καθάρισμα καθώς βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο πατάρι και μετά απο κάτι εργασίες που έγιναν, έχει μαζέψει πολλή βρώμα.

Απο όσο θυμάμαι, την άφησα λειτουργική ( με εξαίρεση το ζήτημα στο μοχλό ταχυτήτων ). Θα δοθεί με κάποιους αντάπτορες που έχουν διασωθεί ( νομίζω για xbox και playstation ) καθώς και με το usb βύσμα για σύνδεση σε pc. Σχόλιο εδώ και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω τη τιμονιέρα όπου εγώ κρίνω σκόπιμο και αν συγκεντρωθούν άνω της μιας συμμετοχής, θα γίνει κλήρωση. Δεν μπορώ να τη στείλω με πακέτο, άρα συνάντηση στο σταθμό ΗΣΑΠ Αττική.

20240225_231107.jpg

Επεξ/σία από uniquegr
  • Like 12
Δημοσ.

χαρίζονται τα παρακατω παρεα.

intel i7 920 και mobo asus rampage ii extreme μαζι με την καρτα ηχου. Δεν bootarei και κατα 99,9 % ειναι το mobo. καρτες γραφικων τροφοδοτικα κτλ αλλαχτηκαν. ανεμιστηρακια γυρνανε κτλ αλλα δεν δειχνει τιποτα. δεν υπαρχει cpu fan αφου το χαρισα ξεχωριστα.

Α. Το που θα το δωσω το αποφασιζω εγω.

Β.. Δεν θα δωθουν μνημες μαζι. Αποστολη ευχαριστως και με Box now εφοσον ο ενδιαφερομενος μπει στην διαδικασια να βγαλει κωδικο. Μικρο πακέτο νομιζω ειναι μια χαρα.

Συναντηση πρωι υψος λενορμαν (αθηνα,κολωνος)

Απογευμα Καλλιθεα

Βραδυ βριλησσια.

20240225_231631.jpg

• Like 21
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, uniquegr είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ η τιμονιέρα Speedlink SL6690. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω πουθενά το τροφοδοτικό της, στο μοχλό ταχυτήτων φαίνεται σαν να έχει χαλάσει κάτι είτε στα ελατήρια επαναφοράς είτε σε κάποιο διακόπτη, ενώ θα χρειαστεί ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ καθάρισμα καθώς βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο πατάρι και μετά απο κάτι εργασίες που έγιναν, έχει μαζέψει πολλή βρώμα.

Απο όσο θυμάμαι, την άφησα λειτουργική ( με εξαίρεση το ζήτημα στο μοχλό ταχυτήτων ). Θα δοθεί με κάποιους αντάπτορες που έχουν διασωθεί ( νομίζω για xbox και playstation ) καθώς και με το usb βύσμα για σύνδεση σε pc. Σχόλιο εδώ και αποστολή προσωπικού μηνύματος. Διατηρώ το δικαίωμα να δώσω τη τιμονιέρα όπου εγώ κρίνω σκόπιμο και αν συγκεντρωθούν άνω της μιας συμμετοχής, θα γίνει κλήρωση. Δεν μπορώ να τη στείλω με πακέτο, άρα συνάντηση στο σταθμό ΗΣΑΠ Αττική.

20240225_231107.jpg

Αποσύρω ενδιαφέρον....

Επεξ/σία από nickondj
Δημοσ.
On 25/02/2024 at 23:25, poulinos said:

intel i7 920 και mobo asus rampage ii extreme μαζι με την καρτα ηχου. Δεν bootarei και κατα 99,9 % ειναι το mobo. καρτες γραφικων τροφοδοτικα κτλ αλλαχτηκαν. ανεμιστηρακια γυρνανε κτλ αλλα δεν δειχνει τιποτα. δεν υπαρχει cpu fan αφου το χαρισα ξεχωριστα.

Β.. Δεν θα δωθουν μνημες μαζι. Αποστολη ευχαριστως και με Box now εφοσον ο ενδιαφερομενος μπει στην διαδικασια να βγαλει κωδικο. Μικρο πακέτο νομιζω ειναι μια χαρα.

Απογευμα Καλλιθεα

Βραδυ βριλησσια.

20240225_231631.jpg

Δηλώνω ενδιαφέρον για αποστολή με box now και αναλαμβάνω τον διαδικασία με τον κωδικό

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolperski είπε

Κρατημένο από @XLV

Χαρίζεται το Thermaltake Toughpower 1500W semi modular, σε λειτουργική κατάσταση με το μόνο "θέμα" ο ανεμιστήρας του που πρέπει να τροφοδοτηθεί από fan header της μητρικής, αφού ο δικός του είχε χαλάσει (υπάρχει διαθέσιμος στο AliExpress). Αναλυτικά τα καλώδια που έχω στην κατοχή μου:

1x 24pin motherboard

2x 8pin CPU

1x 8pin + 6pin pcie

1x 8pin pcie

1x 6pin pcie

2x 4x sata 

1x 4x molex

Πρώτα απάντηση στο post και μετά μήνυμα, παραλαβή από προάστια Πειραιά. 

IMG_20240225_224459_50.jpg

Mε ενδιαφερει και εμενα αν ειναι διαθεσιμο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, crispy_mummy είπε

Χαρίζεται stock ΑΜ3+ ψύκτρα σε αρκετά καλή κατάσταση. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για πάρα πολύ καιρό, διότι έκανε αρκετό θόρυβο όταν δούλευε στο full και γι αυτό την αντικατέστησα.

Μόνο αποστολή μέσω Box Now. Υπάρχει προσφορά μέχρι και σήμερα 25/2, και τα μεταφορικά για Box Now είναι 2€ για μεσαία πακέτα αντί για 4€ που είναι κανονικά.

Επίσης, υπενθυμίζω πως το RAM module από το προηγούμενο post μου είναι ακόμα διαθέσιμο.

1.jpg.6411e5b289c0ce734950e901e7f69e65.jpg

2.jpg.7a603d4b9169d0b1de8dbe475f0f145e.jpg

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

3 ώρες πριν, {nikos} είπε
Πολλά laptop's, κυρίως για ανταλλακτικά

Κάποια είναι διαλυμένα, κάποια ολόκληρα.
Όπου αναφέρω επεξεργαστές δεν γνωρίζω τα στοιχεία τους. Όπου αναφέρω δίσκους πιθανόν να μην υπάρχουν πλέον.
Δεν έχει τροφοδοτικό και μνήμες  κανένα laptop. (Ίσως να έχω κάτι μνήμες αν κάποιος χρειάζεται...)

Πιθανόν, τέλος, κάποιο να μην υπάρχει καν. Στην ανασκαφή θα φανεί!... Γι' αυτό ζητάω προκαταβολικά την κατανόηση επειδή δεν θα μπορέσω να εξυπηρετήσω άμεσα τυχόν ζήτηση.

Toshiba P200D-120: με AMD TURION 64X2, με μπαταρία, χωρίς δίσκο.
Στο πληκτρολόγιο λείπουν πλήκτρα.
Έχει πρόβλημα η μητρική.

Toshiba L10-204:Μάλλον με επεξεργαστή, με μπαταρία, χωρίς δίσκο
Άγνωστη λειτουργικότητα.

Toshiba Pa3553-MS2242:Με επεξεργαστή, με μπαταρία, χωρίς δίσκο, άριστη εμφάνιση
Έχει πρόβλημα η μητρική, ανάβει και μέχρι εκεί

SONY PCG-7G1M: Με επεξεργαστή και μπαταρία
Στο πληκτρολόγιο λείπει 1 πλήκτρο
Ανάβει και μέχρι εκεί.

Acer 5622WLMi: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, χωρίς καθόλου οθόνη.
Κατά 99% λειτουργικό.

Acer 9412 WSMi: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, με σκληρό δίσκο 250GB-IDE
Λειτουργεί κανονικά αλλά βγάζει γραμμές στην οθόνη. Έχω και κάποια εξαρτήματα από άλλη οθόνη

Acer 5672: Χωρίς επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία.
Έχει πρόβλημα η μητρική

Acer 5920g: Υπάρχουν δύο μητρικές και μία κάρτα γραφικών όλα με πρόβλημα.
Η μία μητρική έχει και την ψήκτρα
Υπάρχει επίσης η κάρτα WiFi.
Οθόνη πλήρης, όλα τα πλαστικά, χωρίς DVD, χωρίς πληκτρολόγιο ούτε μπαταρία.
Με πλακέτες στο κέλυφος.

Acer 7520: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, με σκληρό δίσκο 160GB. Παίρνει 2 σκληρούς.
Άψογη κατάσταση εκτός από ένα λιώσιμο από ζέστη στο πλαστικό στην υποδοχή της μπαταρίας που ούτε φαίνεται ούτε ενοχλεί.
Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.

Acer 3628-AWXMi: Με επεξεργαστή, με μπαταρία, με σκληρό δίσκο 40GB-IDE. Πολύ καλή εμφάνιση.
Πρόβλημα βραχυκυκλώματος εσωτερικά, όταν συνδέεις τροφοδοτικό το γονατίζει.

Acer 5520-ICW50: Με επεξεργαστή, με μπαταρία, με σκληρό δίσκο 160GB.Άψογη εμφάνιση.

Acer E1-522 MS2372:Με επεξεργαστή, με μπαταρία. Πολύ καλή εμφάνιση, ανάβει πατώντας το ΟΝ αλλά μέχρι εκεί.
Θέλει επίσης οθόνη κομπλέ με καλωδιοταινία. (είναι κατεστραμμένα όλα)

Fujitsu-Siemens La1703-E25: Με επεξεργαστή Sepron, με μπαταρία, με δίσκο 160GB.
Μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

HP Pavilion dv7-1020ev: Με επεξεργαστή, μνήμες και μπαταρία.
Χωρίς φορτιστή και δίσκο. Λείπει το πλήκτρο ESC.
Ανοίγει αλλά σβήνει αμέσως και επαναλαμβάνει το ίδιο.
Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.

Pm 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνονται τα παρακάτω:

1. Σετ τριπλής κορνίζας που είτε μπορεί να σταθεί το καθένα χώρια είτε όλα μαζί (οριζόντια ή κάθετα) λόγω των μαγνητών που έχουν. Αχρησιμοποίητα με κάποια σημάδια αποθήκευσης. ΔΟΘΗΚΕ

2. Εύκαμπτο αρμόνιο, σε άψογη αισθητική κατάσταση αλλά με πρόβλημα (δεν ανταποκρίνονται όλα τα πλήκτρα). Το έχω καιρό μήπως και ασχοληθώ να δω μήπως το φτιάξω αλλά δεν συνέβη ποτέ. 

3. Μοντέλο σκαραβαίος (το new) σε κλίμακα 1/24. Καλή γενικά κατάσταση με βασικό θέμα την απουσία πλάτης από το κάθισμα του συνοδηγού. 

4. Πινακίδα (ρολόι, ημερομηνία, θερμοκρασία) με ένδειξη συστοιχίας "κλασσικών" led. Σε καλή αισθητική κατάσταση, έχει θέμα με τη φωτεινότητα κάποιων ενδείξεων (είναι πιο "ψοφιες") ενώ σε κάποια νούμερα μπορεί να απουσιάζει κάποια γραμμή από το ψηφίο. Αν θέλει κάποιος μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του. Διαστάσεις 38χ23. Παραδίδεται χωρίς τροφοδοτικό. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από την διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο. 

Ότι δεν φύγει μέχρι την Τετάρτη (τώρα που πήρα απόφαση να τα διώξω 😉) Πέμπτη πρωί θα βρίσκεται στον κάδο της γωνίας 

Screenshot_20240226_004757_com.facebook.katana_edit_1084731586153707.jpg

Screenshot_20240226_005014_com.facebook.katana_edit_1084721813701626.jpg

Screenshot_20240226_005553_com.facebook.katana_edit_1084686312328193.jpg

Screenshot_20240226_005601_com.facebook.katana_edit_1084675523563091.jpg

Screenshot_20240226_005431_com.facebook.katana_edit_1084709126719857.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jedi35 είπε

Δίνεται Κωδικός Box 3 💶

Καλησπέρα. Αν είναι διαθέσιμος θα τον ήθελα.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2024 στις 3:03 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Χαρίζονται μνήμες λάπτοπ

Ddr2

Και μια ddr

Ποστ πμ

Screenshot_2024-02-21-15-00-38-990-edit_com.miui.gallery.jpg

IMG_20240221_145755.jpg

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Kostas.karras για τις μνήμες που μου έστειλε. Σε πολύ καλή κατάσταση . Άμεση συνεννόηση και αποστολή . Θα χρησιμοποιηθούν σε κάποια παλιά Laptop . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ  . Να σαι καλά φίλε μου !!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, {nikos} said:
Πολλά laptop's, κυρίως για ανταλλακτικά

Κάποια είναι διαλυμένα, κάποια ολόκληρα.
Όπου αναφέρω επεξεργαστές δεν γνωρίζω τα στοιχεία τους. Όπου αναφέρω δίσκους πιθανόν να μην υπάρχουν πλέον.
Δεν έχει τροφοδοτικό και μνήμες  κανένα laptop. (Ίσως να έχω κάτι μνήμες αν κάποιος χρειάζεται...)

Πιθανόν, τέλος, κάποιο να μην υπάρχει καν. Στην ανασκαφή θα φανεί!... Γι' αυτό ζητάω προκαταβολικά την κατανόηση επειδή δεν θα μπορέσω να εξυπηρετήσω άμεσα τυχόν ζήτηση.

Toshiba P200D-120: με AMD TURION 64X2, με μπαταρία, χωρίς δίσκο.
Στο πληκτρολόγιο λείπουν πλήκτρα.
Έχει πρόβλημα η μητρική.

Toshiba L10-204:Μάλλον με επεξεργαστή, με μπαταρία, χωρίς δίσκο
Άγνωστη λειτουργικότητα.

Toshiba Pa3553-MS2242:Με επεξεργαστή, με μπαταρία, χωρίς δίσκο, άριστη εμφάνιση
Έχει πρόβλημα η μητρική, ανάβει και μέχρι εκεί

SONY PCG-7G1M: Με επεξεργαστή και μπαταρία
Στο πληκτρολόγιο λείπει 1 πλήκτρο
Ανάβει και μέχρι εκεί.

Acer 5622WLMi: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, χωρίς καθόλου οθόνη.
Κατά 99% λειτουργικό.

Acer 9412 WSMi: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, με σκληρό δίσκο 250GB-IDE
Λειτουργεί κανονικά αλλά βγάζει γραμμές στην οθόνη. Έχω και κάποια εξαρτήματα από άλλη οθόνη

Acer 5672: Χωρίς επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία.
Έχει πρόβλημα η μητρική

Acer 5920g: Υπάρχουν δύο μητρικές και μία κάρτα γραφικών όλα με πρόβλημα.
Η μία μητρική έχει και την ψήκτρα
Υπάρχει επίσης η κάρτα WiFi.
Οθόνη πλήρης, όλα τα πλαστικά, χωρίς DVD, χωρίς πληκτρολόγιο ούτε μπαταρία.
Με πλακέτες στο κέλυφος.

Acer 7520: Με επεξεργαστή, χωρίς μπαταρία, με σκληρό δίσκο 160GB. Παίρνει 2 σκληρούς.
Άψογη κατάσταση εκτός από ένα λιώσιμο από ζέστη στο πλαστικό στην υποδοχή της μπαταρίας που ούτε φαίνεται ούτε ενοχλεί.

Acer 3628-AWXMi: Με επεξεργαστή, με μπαταρία, με σκληρό δίσκο 40GB-IDE. Πολύ καλή εμφάνιση.
Πρόβλημα βραχυκυκλώματος εσωτερικά, όταν συνδέεις τροφοδοτικό το γονατίζει.

Acer 5520-ICW50: Με επεξεργαστή, με μπαταρία, με σκληρό δίσκο 160GB.Άψογη εμφάνιση.

Acer E1-522 MS2372:Με επεξεργαστή, με μπαταρία. Πολύ καλή εμφάνιση, ανάβει πατώντας το ΟΝ αλλά μέχρι εκεί.
Θέλει επίσης οθόνη κομπλέ με καλωδιοταινία. (είναι κατεστραμμένα όλα)

Fujitsu-Siemens La1703-E25: Με επεξεργαστή Sepron, με μπαταρία, με δίσκο 160GB.
Μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

HP Pavilion dv7-1020ev: Με επεξεργαστή, μνήμες και μπαταρία.
Χωρίς φορτιστή και δίσκο. Λείπει το πλήκτρο ESC.
Ανοίγει αλλά σβήνει αμέσως και επαναλαμβάνει το ίδιο.
Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.

μ ενδιαφερουν 

Επεξ/σία από m4nos
Δημοσ.
Στις 19/2/2024 στις 2:54 ΜΜ, uniquegr είπε

Μπαταρία κρατημένη για @KaRLoSSaLoNiKa. Modem κρατημένο για @retroman3 και επειδή ζητήθηκαν οι μνήμες απο @retroman3 και @subnigur0th με πρώτο τον retroman στο νήμα, αλλά δεύτερο στα pm, θεώρησα δίκαιο να κάνω κλήρωση. Επειδή δεν προλαβαίνω αυτή τη στιγμή, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ.
Edit: Τελικά την έκανα τώρα, μιας που είχα λίγο χρόνο:
image.png.091f792dde6780a5bfb7982a5d0a9faa.pngimage.png.d5a67f55aa0d07f8ddb7db8261266206.png

Οπότε και οι μνήμες πηγαίνουν στον @retroman3

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο uniquegr για τις μνήμες και το Modem που μου έστειλε. Σε πολύ καλή κατάσταση και σωστά συσκευασμένα . Άμεση συνεννόηση και αποστολή .  Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ  . Να σαι καλά φίλε uniquegr!!!! 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, haris_216 είπε

Δίνονται τα παρακάτω:

1. Σετ τριπλής κορνίζας που είτε μπορεί να σταθεί το καθένα χώρια είτε όλα μαζί (οριζόντια ή κάθετα) λόγω των μαγνητών που έχουν. Αχρησιμοποίητα με κάποια σημάδια αποθήκευσης. 

2. Εύκαμπτο αρμόνιο, σε άψογη αισθητική κατάσταση αλλά με πρόβλημα (δεν ανταποκρίνονται όλα τα πλήκτρα). Το έχω καιρό μήπως και ασχοληθώ να δω μήπως το φτιάξω αλλά δεν συνέβη ποτέ. 

3. Μοντέλο σκαραβαίος (το new) σε κλίμακα 1/24. Καλή γενικά κατάσταση με βασικό θέμα την απουσία πλάτης από το κάθισμα του συνοδηγού. 

4. Πινακίδα (ρολόι, ημερομηνία, θερμοκρασία) με ένδειξη συστοιχίας "κλασσικών" led. Σε καλή αισθητική κατάσταση, έχει θέμα με τη φωτεινότητα κάποιων ενδείξεων (είναι πιο "ψοφιες") ενώ σε κάποια νούμερα μπορεί να απουσιάζει κάποια γραμμή από το ψηφίο. Αν θέλει κάποιος μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του. Διαστάσεις 38χ23. Παραδίδεται χωρίς τροφοδοτικό. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Φυσικά πάντα διατηρώ το δικαίωμα της τελικής επιλογής παραλήπτη. 

Παραλαβή από την διεύθυνσή μου (Νέα Σμύρνη). ΔΕΝ παίζει το όποιο άλλο σενάριο. 

Ότι δεν φύγει μέχρι την Τετάρτη (τώρα που πήρα απόφαση να τα διώξω 😉) Πέμπτη πρωί θα βρίσκεται στον κάδο της γωνίας 

Screenshot_20240226_004757_com.facebook.katana_edit_1084731586153707.jpg

Screenshot_20240226_005014_com.facebook.katana_edit_1084721813701626.jpg

Screenshot_20240226_005553_com.facebook.katana_edit_1084686312328193.jpg

Screenshot_20240226_005601_com.facebook.katana_edit_1084675523563091.jpg

Screenshot_20240226_005431_com.facebook.katana_edit_1084709126719857.jpg

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Με ενδιαφέρει το 1.

Δημοσ.
On 25/02/2024 at 23:25, poulinos said:

Απογευμα Καλλιθεα

Βραδυ βριλησσια.

20240225_231631.jpg

Καλημέρα, εκδηλώνω και εγώ ενδιαφέρον εφόσον δεν προχωρήσεις με άλλον φίλο.
Βολεύει η Καλλιθέα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...