Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα προσπαθησα να αγορασω εναι παιχνιδι για το ps4 ,πηγαλοιπον στην πλατφορμα του Σκρουτζ να δω απο που με συμφερει να το παρω,αυτο λοιπον που παρατηρησα ειναι οτι ενω το σκρουτζ δινει μια τιμη με μεταφορικα  οταν πας στο καταστημα η τιμη ειναι φουσκωμενη κατα 2 τουλαχιστον ευρω στην ολοκληρωση της παραγγελιας.

Μικρη διαφορα θα μου πειτε αλλα δεν παυει να ειναι διαφορα στην τιμη που αρχικα βλεπεις με την τιμη που κλεινεις τελικα

Φταιει το Σκρουτζ για αυτο ή τα μαγαζια εχουν δικο τους θεο και τιμολογουν οσο γουσταρουν;

Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας πανω σε αυτο

Επεξ/σία από czarjuly
  • Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.

Είναι απολύτως αδύνατο να ελέγχει το σκρουτζ και το όποιο σκρουτζ τις τιμές σε όλο τον κατάλογο χιλιάδων επιχειρήσεων.

Έχω καιρό να παραγγείλω, αλλά θυμάμαι πως αν "κάνεις πίσω" (ακολουθήσεις σύνδεσμο και διακόψεις τη διαδικασία) σε ρωτάει αν συνάντησες κάποιο πρόβλημα: νομίζω μπορείς να το αναφέρεις από εκεί το θέμα που συνάντησες.

Από εκεί και πέρα, θέλει προσοχή πάντοτε, να τσεκάρουμε τι γίνεται με τις χρεώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαμαι παλια εβαζε και τη τιμη της αντικαταβολης τωρα την εχει αφαιρεσει με αποτελεσμα να μην εχεις ξεκαθαρη εικονα για την τελικη τιμη

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Τα μεταφορικά που εμφανίζει στην αρχή είναι για παράδοση Αθήνα. Όταν όμως το βάλεις στο καλάθι και πας να πληρώσεις μετά υπολογίζει εκ νέου τα μεταφορικά, ανάλογα με το που θέλεις να πάει το δέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, czarjuly είπε

Σημερα προσπαθησα να αγορασω εναι παιχνιδι για το ps4 ,πηγαλοιπον στην πλατφορμα του Σκρουτζ να δω απο που με συμφερει να το παρω,αυτο λοιπον που παρατηρησα ειναι οτι ενω το σκρουτζ δινει μια τιμη με μεταφορικα  οταν πας στο καταστημα η τιμη ειναι φουσκωμενη κατα 2 τουλαχιστον ευρω στην ολοκληρωση της παραγγελιας.

Μικρη διαφορα θα μου πειτε αλλα δεν παυει να ειναι διαφορα στην τιμη που αρχικα βλεπεις με την τιμη που κλεινεις τελικα

Φταιει το Σκρουτζ για αυτο ή τα μαγαζια εχουν δικο τους θεο και τιμολογουν οσο γουσταρουν;

Το Σκρουτζ είναι απλά η βιτρίνα και δεσμεύεται μόνο για τις τιμές όταν αγοράζεις μέσω του δικού του καλαθιού από άμεσα συνεργαζονενα καταστήματα.

Στα περισσότερα απλά λειτουργεί ως ευρετήριο και μετά κατευθύνεσαι σε αγορές μέσω του καταστήματος με απευθειας συναλλαγή με αυτά.

Όταν η τελική σου αγορά είναι μέσω του Site του εκάστοτε καταστήματος (άσχετα εάν μπήκες εκεί μέσω Σκρουτζ) η συναλλαγή γίνεται ιδιωτικη μεταξύ εσένα και καταστηματος οπως εάν το έβρισκες εντελώς μόνος σου. Δεν υπαρχει κάποια κάλυψη Σκρουτζ.

Πάρα πολλές φορές οι τιμές εκτός καλαθιού σκρουτζ ειναι και πιο φθηνές από τα καταστήματα που συνεργάζονται με το καλάθι Σκρουτζ

Προτιμώ πάντα να δωσω μερικά ευρώ παραπάνω αλλά να αγοράσω με καλάθι σκρουτζ.  Σε περίπτωση λάθους υπαναχωρησης κλπ ξεμπερδεύεις εύκολα.

Ναι τα κάνει πολλές φορές μπάχαλο το σκρουτζ. Μου έτυχε αρκετές φορές. Πρόσφατα 2 λάθος αποστολες στο ίδιο προϊόν (λάθος ξανά μετά την επιστροφή του λάθους!). Με εξέπληξαν γιατί μετά ειχα μια εντελώς private εξυπηρέτηση με υπάλληλο να παρακολουθεί την νέα μου παραγγελία σε καθημερινή βάση και να μου στέλνει ενημερωτικά emails. Δεν επέστρεψα καν την δευτερη λάθος παραγγελία μου απεστάλη η σωστή και επιπλέον ευρώ σε αποζημίωση στο καλάθι του σκρουτζ για μελλοντικη αγορά εντός 2μηνου.

Παιδευτηκα μεν αρκετά άλλα η αλήθεια ήταν ότι έκαναν ότι μπορουσαν να το στρώσουν και παραδεχθηκαν το λάθος τους.

Ικανοποιημένος

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, czarjuly είπε

Αν θες να πάρεις (πράσινο κουμπί) την τιμή που ακριβώς βλέπεις, και εφόσον έχεις το location σωστά τοποθετημένο, κάνεις απλά scroll down και διαλέγεις το κατάστημα / τιμή που θες εσύ πατώντας το πράσινο κουμπί που δείχνει δίπλα στο κάθε κατάστημα.

Η διαφορά είναι ότι το πρώτο πράσινο κουμπί που είναι ακριβώς στην αρχή της σελίδας είναι μία τιμή από ένα προτεινόμενο κατάστημα, δεν σημαίνει ότι είναι το κατάστημα που θα σου πουλήσει στο check out γιατί παίζουν και άλλα ρόλο (με κυριότερο) αν στην περιοχή σου έχει Skroutz Last Mile διαλέγει το κατάστημα που μπορεί να το στείλει με αυτό και γι αυτό στο 50% των περιπτώσεων όταν βάζουμε 2-3 προιόντα στο καλάθι βλέπουμε να εναλλάσσονται μονα τους τα καταστήματα. (όπου ο κακός χαμός γίνεται όταν τυχαίνει το προιόν να υπάρχει από το ίδιο κατάστημα τότε σου το βάζει αυτόματα ακόμα και αν είναι πολύ πολύ ακριβότερο απλά για να γλιτώσει τόσο το κόστος όσο και το όγκο μίας επιπλέον αποστολής).

Γενικά όλες οι πωλήσεις που προωθούν, το κάνουν με έτσι ώστε να καλύψουν όσο γίνεται πρώτα τις δικές τους δραστηριότητες και δεν τους νοιάζει ο πελάτης (που οι περισσότεροι δεν το παίρνουν χαμπάρι αν η διαφορά είναι μικρή).

Επίσης άλλο το πράσινο κουμπί, και άλλο το μπλε κουμπί.
-Το πράσινο είναι με αγορά μέσω Skroutz, τα μεταφορικά ελέγχονται 100% από αυτούς, το κατάστημα δεν έχει κανένα λόγο σε αυτό.
-Το μπλε είναι του καταστήματος και αγοράζεις μέσα από το eshop τους, άλλες φορές τα μεταφορικά είναι λιγότερα και άλλες φορές περισσότερα από αυτά που φαίνονται στο skroutz (δίπλα στο μπλε κουμπί πάντα) και αυτό είναι ναι λάθος του καταστήματος.

3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το Σκρουτζ είναι απλά η βιτρίνα

Ήταν κάποτε έτσι, τώρα το παίζει "amazon" και προσπαθεί όσο δεν πάει να καθοδηγήσει τις πωλήσεις από εκεί που συμφέρει το Skroutz (όχι τον πελάτη) περισσότερο. 

Στα περισσότερα απλά λειτουργεί ως ευρετήριο και μετά κατευθύνεσαι σε αγορές μέσω του καταστήματος με απευθειας συναλλαγή με αυτά.

Πλέον είναι πολύ λίγα τα καταστήματα μιας και τα τελευταία χρόνια (2+) δεν επιτρέπει τα καταστήματα να μπαίνουν με redirect προφανώς γιατί τα τσεπώνει πολλές φορές παραπάνω από το marketplace.

Αν κάποιος θέλει ευρετήριο, και όχι την "ευκολία" αγορών του Skroutz Marketplace, θεωρώ πλέον το Bestprice καλύτερο όπου δείχνει και τα box now καταστήματα και έχεις (τουλάχιστον στο κομμάτι της παραλαβής) το κεφάλι σου ήσυχο και αφήνεις και το κατάστημα να βγάλει ένα καλύτερο κέρδος (που πολλές φορές είναι και πιο φθηνά σε πολλά ίδια καταστήματα), βέβαια εκεί το support σε οποιοδήποτε πρόβλημα εξαρτάται από το εκάστοτε κατάστημα.

Προτιμώ πάντα να δωσω μερικά ευρώ παραπάνω αλλά να αγοράσω με καλάθι σκρουτζ.  Σε περίπτωση λάθους υπαναχωρησης κλπ ξεμπερδεύεις εύκολα.

Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό και είναι ο λόγος που ακόμα συνεχίζω να το χρησιμοποιώ, και όταν δεν φταίει κανένας τουλάχιστον αποζημιώνει και τις 2 πλευρές (μου τυχαίνει συνέχεια σε παραγγελίες από το My Market και μου το είπαν οι ίδιοι, από το My market, να ζητήσω τα λεφτά πίσω γιατί κάνουν το ίδιο και αυτοί, και μιλάμε για προϊόντα ~25ευρώ που έπρεπε να επιστραφούν και το skroutz δεν έστειλε ποτέ εντολή για να τα παραλάβουν οπότε έπαιξε και Refund και μου έμειναν τα προιόντα μιας και 4 φορές ζήτησα το skroutz να τα πάρουν και ποτέ δεν ήρθαν)

Παιδευτηκα μεν αρκετά άλλα η αλήθεια ήταν ότι έκαναν ότι μπορουσαν να το στρώσουν και παραδεχθηκαν το λάθος τους.

Το παίζουν "Amazon" με support "δημοσίου":

πχ. Θα ενημερώσουμε το αντίστοιχο τμήμα για να δει το πρόβλημα και θα σας ενημερώσουμε για το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα

για το My Market που γράφω πάνω 2 στις 2 παραγγελίες είχαν λάθος προιόντα και η επικοινωνία μαζί τους για κάθε παραγγελία ήταν 1 εβδομάδα με πάνω από 10 email και 4-5 chat για να τελειώσει το πρόβλημα. Οκ τσίμπησα κουπόνια αλλά πολύς χρόνος χαμένος γιατί απλά δεν μπορούσα να κάνω αντικατάσταση ή απλή επιστροφή (δεν υπήρχε η επιλογή ούτε στο app ούτε στο web) γιατί ζητούσαν να πάω εγώ (?) από το κατάστημα (που όριζαν αυτοί) να επιστρέψω τα προϊόντα μόνος μου για να μου κάνουν refund!! 😛 

Προσωπικά ήμουν πολύ ικανοποιημένος από Skroutz, αλλά όσο πάνε το κάνουν χειρότερα (ή είμαι τόσο γκαντέμης και όλα τα συστημικά προβλήματα πέφτουν πάνω μου)

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...