villasg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τηλεόραση F&U 40" Full HD FL40114 με 129 ευρώ Cosmote - Γερμανός : https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20422476&_requestid=2307936 Skroutz , Best Price και Shopflix από 158 ευρώ. Όσοι έχετε σταθερό ή Cosmote TV , μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν μέχρι 500 ευρώ σε δόσεις με ενσωμάτωση στον λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα ( μόνο στα καταστήματα του ΟΤΕ και όχι στον Γερμανό ). Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από villasg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου ξέρει κανείς πιο είναι το αντίστοιχο μοντέλο της F&U με smart δυνατότητες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου απο εικονα ωραιες οι f&U , αν δεν την σπασεις μεχρι να ανοιξει και να βαλεις το καναλι που θες , οσο για της smart λειτουργιες , πας κανεις μια φραπεδια και λογικα θα εχει ανοιξει το μενου της χααχαχαχχααχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Giorgos20177 είπε απο εικονα ωραιες οι f&U , αν δεν την σπασεις μεχρι να ανοιξει και να βαλεις το καναλι που θες , οσο για της smart λειτουργιες , πας κανεις μια φραπεδια και λογικα θα εχει ανοιξει το μενου της χααχαχαχχααχαχαχ Για τα λεφτά τους καλούτσικες είναι. Η δική μου δεν έχει κοντρόλ πάνω στο σασί οπότε εάν χάσεις το τηλεκοντρόλ ούτε να την κλείσεις δεν μπορείς! Το κοντρόλ πρέπει να βλέπει το ματάκι αλλιώς δεν και εκνευρίζει λίγο αυτό. Το μενού δεν είναι το πιο γρηγορο αλλά όχι ότι κατι LG Samsung κλπ έχουν και πολύ πιο γρήγορα μενου Το smart της δικής μου μια χαρά δουλεύει σε ότι έχει Τώρα από πιστότητα χρωμάτων, αντιθέσεις κλπ δεν είναι κακή αλλά σαφέστατα θέλεις καλύτερα. Για τα λεφτά τους είναι πάνω από καλά. Γωνίες θέασης ικανοποιητικες. Τα παραπάνω αφορούν παλιότερο μοντέλο που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geohack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου απο F&U εχω κακη εμπειρία μου έχουν καει 2 στις 10 που πηρα συνολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 57 minutes ago, ChrisN.S. said: ξέρει κανείς πιο είναι το αντίστοιχο μοντέλο της F&U με smart δυνατότητες; Αυτές οι τηλεοράσεις έχουν τοοοοοοόσο lag στα 'smart' menu που καλύτερα να πάρεις κάνα chromecast αντί να δώσεις 50€ παραπάνω για σμαρτ λειτουργίες. Άσε που δεν έχουν συνήθως νέα app να βάλεις οπότε αν σε 2 χρόνια θες να βάλεις paramount+ ξέρω γω, θα πάρεις στικάκι anyway. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, geohack είπε απο F&U εχω κακη εμπειρία μου έχουν καει 2 στις 10 που πηρα συνολικά Κι εμένα χάλασε του πατέρα μου που την είχαμε πάρει μαζί μετά από 1,5 χρόνο αλλά ηρθαν την πήραν έφεραν άλλη σε μια βδομάδα. Κρατάτε τα κουτιά τους όσο έχετε εγγύηση γιατί τα χρειάζονται για την επιστροφή και μην παιδεύεστε μετά να βρίσκετε αλλα. Αλλά το ίδιο θέμα υπήρξε και με μια Samsung οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό για την FU. Ή εξυπηρέτηση από το service ήταν απλή και άμεση οπότε μετράει αυτό για εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου η συγκεκριμένη του θέματος έχει φοβερό contrast με VA panel 5.000:1, την έχω στο εξοχικό και είναι φοβερή από άποψη ποιότητας panel, μαύρου και ανύπαρκτο input lag.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Αυτές οι τηλεοράσεις έχουν τοοοοοοόσο lag στα 'smart' menu που καλύτερα να πάρεις κάνα chromecast αντί να δώσεις 50€ παραπάνω για σμαρτ λειτουργίες. Άσε που δεν έχουν συνήθως νέα app να βάλεις οπότε αν σε 2 χρόνια θες να βάλεις paramount+ ξέρω γω, θα πάρεις στικάκι anyway. Ούτε και στην πλειονότητα των άλλων επωνύμων με Smart έχεις δυνατότητα να επέμβεις όμως. Μιλάμε πάντα για dead cheap tvs. Οπότε κάποιες υποχωρήσεις πρέπει να γίνουν Το βασικό είναι να έχει αποδεκτά καλή εικόνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeKaLoUdiS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Κι εμένα χάλασε του πατέρα μου που την είχαμε πάρει μαζί μετά από 1,5 χρόνο αλλά ηρθαν την πήραν έφεραν άλλη σε μια βδομάδα. Κρατάτε τα κουτιά τους όσο έχετε εγγύηση γιατί τα χρειάζονται για την επιστροφή και μην παιδεύεστε μετά να βρίσκετε αλλα. Αλλά το ίδιο θέμα υπήρξε και με μια Samsung οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό για την FU. Ή εξυπηρέτηση από το service ήταν απλή και άμεση οπότε μετράει αυτό για εμένα Χρησιμοποιούμε F&U πολλά χρόνια σε καταλύματα και ξενοδοχεία χωρίς προβλήματα. Συνήθως έχουν 3 χρόνια εγγύηση και όσες χάλασαν (περίπου 1 ανα 60 κομμάτια στα 2 χρόνια με υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνο) μας τις άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά (είχαμε κρατήσει μερικές συσκευασίες και τις δώσαμε στο κουτί τους) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε η συγκεκριμένη του θέματος έχει φοβερό contrast με VA panel 5.000:1, την έχω στο εξοχικό και είναι φοβερή από άποψη ποιότητας panel, μαύρου και ανύπαρκτο input lag.. VA panel σε TV?? Αρχιζα να το σκέφτομαι λίγο λόγω τιμής και μόνο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση... Τι θα βλέπουν όσοι καθονται από γωνία στο σαλονι? Δεν κάθονται όλοι μουρη Εσύ που την έχεις για πες μας λίγο σε παρακαλώ την δική σου εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου υπάρχει περίπτωση να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι από payzy με τα 40€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε VA panel σε TV?? Αρχιζα να το σκέφτομαι λίγο λόγω τιμής και μόνο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση... Τι θα βλέπουν όσοι καθονται από γωνία στο σαλονι? Δεν κάθονται όλοι μουρη Εσύ που την έχεις για πες μας λίγο σε παρακαλώ την δική σου εμπειρία. μην το σκέφτεσαι καν, κανένα απολύτως θέμα με τις γωνίες θέασης. Δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε εμένα το διαμαντάκι panel αλλά λογικά όλες το ίδιο έχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 25 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μην το σκέφτεσαι καν, κανένα απολύτως θέμα με τις γωνίες θέασης. Δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε εμένα το διαμαντάκι panel αλλά λογικά όλες το ίδιο έχουν. Με βάζεις σε σκέψεις μάστορα για το "εξοχικό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Κριμα, ηλπιζα να είναι smart γιατί έψαχνα που να ξοδέψω το κουπόνι της payzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα